Şimdi Ara

Diyet yapmam, spor yapmam, sigarayı bırakmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

alismisiz rahat hayata en ufak zorluga gelemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 13:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında değilde dediğin gibi zora gelemiyoruz
    az yersin kilo verirsin
    içmezsin sigarayıda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sporu yapmaya başlayınca diyet devreye giriyor nefes nefese kalmalar sigarayı bıraktırıyor kısacası no pain no gain

• Hepsini tekte yapmaya çalışma. Öyle bir gazla başlanılan şeyler ne kadar azimli hissetsen de çöküyor bir yerden sonra. Adım adım gitmek lazım.

• lokkatto kullanıcısına yanıt

Yıllardır spor yapıyorum ama sigarayı bırakamadım.

Günder dört taneye kadar düştüm, bırakmak için de baya çabaladım ama en sonunda aslında bırakmak istemediğimi farkettim.

Spor, macun, sigara bandı vb. hikaye bence, kişinin kendi iradesinde bitiyor bence.

Stresli bir iş veya durumda ise hakikaten bırakmak çok zor oluyor.

• Bıraksan ne olacak böyle gelmiş böyle gidiyor hayat,belirli kalıplardan çıkan az zaten.

• Stresli yaşam olmasa bende nofap yapmak istiyorum ama olmuyor bırakamıyorum zaten kız falan yok. Bırakamıyorum ne kadar cabalasam da şekeri bıraksam biraz iradem güçlenir diyorum en ufak şeyde hemen sarılıyorum.

• Aslında diyet falan gerek yok , abur cubur çok yiyorsan az yemeye bak , birazda hareket . Azar azar kilo verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 27 Haziran 2022; 23:58:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.