hersey niye bu kadar zor. alismisiz rahat hayata en ufak zorluga gelemiyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Haziran 2022; 13:28:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diyet yapmam, spor yapmam, sigarayı bırakmam lazım
-
-
Aslında değilde dediğin gibi zora gelemiyoruz
az yersin kilo verirsin
içmezsin sigarayıda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sporu yapmaya başlayınca diyet devreye giriyor nefes nefese kalmalar sigarayı bıraktırıyor kısacası no pain no gain
-
Hepsini tekte yapmaya çalışma. Öyle bir gazla başlanılan şeyler ne kadar azimli hissetsen de çöküyor bir yerden sonra. Adım adım gitmek lazım.
-
Yıllardır spor yapıyorum ama sigarayı bırakamadım.
Günder dört taneye kadar düştüm, bırakmak için de baya çabaladım ama en sonunda aslında bırakmak istemediğimi farkettim.
Spor, macun, sigara bandı vb. hikaye bence, kişinin kendi iradesinde bitiyor bence.
Stresli bir iş veya durumda ise hakikaten bırakmak çok zor oluyor.
-
Bıraksan ne olacak böyle gelmiş böyle gidiyor hayat,belirli kalıplardan çıkan az zaten.
-
Stresli yaşam olmasa bende nofap yapmak istiyorum ama olmuyor bırakamıyorum zaten kız falan yok. Bırakamıyorum ne kadar cabalasam da şekeri bıraksam biraz iradem güçlenir diyorum en ufak şeyde hemen sarılıyorum.
-
Aslında diyet falan gerek yok , abur cubur çok yiyorsan az yemeye bak , birazda hareket . Azar azar kilo verirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 27 Haziran 2022; 23:58:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- parol içtikten sonra alkol alınır mı
- üniversitede hazırlık sınıfında kalmak
- turizm rehberliği 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki fark
- sürücü kursuna para ödenmezse ne olur
- devlet hastanesi 20 lik diş çeker mi
- penis nakli
- bim karavan
- vtouch nedir
- bim para sayma makinesi
- walmart dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X