Şimdi Ara

Diyelim ki ofansıfımızda hiç bir sıkıntı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki Q7 geldi,Delgado forma giyiyor.
    Yabancı sorunu daha halledildi;Tabata,Tello kiraya verildi,Zapo satıldı,Gondon gönderildi.

Yahu biz istikrar iyidir diye Denizli'yi alıkoyduk ama bu adam bu yıl ki oyuncular ile yine farklı bir şablon sunacak bizlere.
    Bir de onun oturmasını bekleyeceğiz.
    Değerli arkadaşlar sabır iyidir ama istikrar bu şekilde olmaz.
    Bugün Ferrari'nin kalacağı bile belli değil.
    Her sene bi yerimiz eksik kalıyor.
    Kadromuzu kaliteli yerlilerin üstüne kurmaya çalışmalıyız ama yerli oyuncu kalitesi çok kötü.
    Tek Toraman ve Necip iyi diyebilirim diğerlerindne hangisi kalburüstü oyuncu?
    İsmail ve Rıdvan var ama onlarda bu sene vasatı aşamadılar,takım iyi olduğu zaman iyi oynarlar ama bizi Bobo gibi senede 10 gol atan yabancılar değil yerliler taşımalı.

Ben hala anlamadım bu ne biçim plansız ve istikrarsızlık.

• sen raat ol mustafa hoca işini bilir en ufak kafamı yormuyorum adam her türlü en iyisini biliyo bu sene aziz el atmasa yine ilk 2 deydik ligte
  • adam ferrariyi beğenmiyormuş ya.puyolla lucioyu götürsen işime yaramaz bunnar diye geri gönderir.servet zan falan lazım buna...
  • Ferrariyi istemiyorsanız alabiliriz
  • Yabancı kontenjanı sıkıntısından dolayı yönetim Ferrari'ye iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyor bunu dile getirdik
  • Ferrari - Fink - Ernst ( Mustafa hocanın getirdiği yabancılar taş gibi yılda en az 30 maç oynuyorlar )

Tabata ( Yönetimin hediyesi ) ..................... Mustafa hocanın istediği topçu değildi
  • bence kadro kalitemiz, hücumumuz güçlendikten sonra oldukça iyi...

Rüştü

Toraman(Ekrem) - Ferrari - Sivok - İsmail

Necip - Ernst

Quaresma - Tello - Ozan İpek

Bobo

Bence Bursaspordan Ozan ipek ve olursa Volkan Şen alınacak... büyük ihtimal bu olacak. O zaman süper olacak işte.. Forvet arkası 3 lü Volkan Şen, Quaresma - OZan ipek veya Quaresma Delgado Ozan ipek olabilir! :) süper de olur.

Geriye kalan yabancılar konusunda da,

Sivok: Ferrari'nin partneri, uyumları sayesinde kadroda yeri sağlam... benim şahsi fikim orada Toraman'ın oynaması ama... görünen bi gerçek var ki Ferrari ve Sivok beraber çok iyi iş çıkarıyorlar.
    Tabata: Kiraya verilmeli, satılması taraftarı değilim çunku potansiyelini biliyoruz... üstlere oynayan bir anadolu klübüne verilmeli.
    Delgado(Tello) : Mustafa denizli kadroda düşündüğünü her fırsatta dile getiriyor... ben tekrar sakatlanacak ve yine işimize yaramaycak düşüncesindeyim... inşallah haksız çıkarım ama bu nedenle ilk 11ime yazmadım, Tello ise ilk 11 de yazmama ramen, eğer delgado iyi performans sergilerse, kesilecek adam Tello olur.. o zaman da, haberler doğru olursa, belki takas ile bursaya Volkan şen , Ozan ipek karşılığında kullanılabilir.
    Holosko: Dünya kupasında iyi bir performans sergilerse satılmalı diye düşünüyorum, Kendisini çok seviyorum ama devamlılığı yok performansının. Kalırsa çok iyi bir yedek olur ama.
    Zapatochny: Muhtemelen Bursaspora bonservisi ile birlikte verilir. Oraya verilmese bile talibi çok, Satılır
    Schildenfeld: Başkanın klübe nacizane hediyesidir... umarım şu anda oynadığı takım tekrar kiralar veya bonservisini alır.
    Fink: Bence direkt satılmalı, Necip orada ilk 11 olmalı, eğer necip e bişe olması durumunda sivok veya toraman o bölgeye çekilebilir, alternatifi kadromuzda çok, hiç olmadı uğur inceman oynar.

Fink - Schildenfeld - Zapo - Tabata - ve olursa Holosko veya Tello dan birisi de satılırsa, yabancı sorunu falan kalmaz hatta bir yabancı daha alınabilir... (Deco olması süper olur)

Ozan ipek - Volkan Şen transferi yapılırsa , bir de kaliteli hücumcu alındığı taktirde, muhteşem bir beşiktaş kadrosu bizi bekliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serhanuygur ufak bir problem var yalnız, Ozan ipek ve Volkan Şen'i Bursaspor satmıyor.
  • : ))) Timsah %70 ikisinden birisi BJK 'lı olacak.. ne yazık ki diyelim sizin adınıza.

Haydi alınmadılar diyelim yine forvet hattında, Quaresma - Delgado - Tello - Holosko dan ikisi üçü kullanılarak güçlü bir hat yaratlabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

: ))) Timsah %70 ikisinden birisi BJK 'lı olacak.. ne yazık ki diyelim sizin adınıza.

Haydi alınmadılar diyelim yine forvet hattında, Quaresma - Delgado - Tello - Holosko dan ikisi üçü kullanılarak güçlü bir hat yaratlabilir.

Bende %100 Bjkya gitmeyecekler diyorum varmısın iddasına
    Bjknın forvet hattına karışmam ama bizim çocuklar yuvada kalacak
  • ikisinin birden yuvada kalmayacaklarına sana garanti verebilirim :)))) hıı bjk mı olur başkası mı olur.... muhtemelen Beşiktaş olacak... Bursa da bjk dan, birkaç yabancısını alacak. (zapo ve birisi daha)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

serhanuygur ufak bir problem var yalnız, Ozan ipek ve Volkan Şen'i Bursaspor satmıyor.

Bursa satmaz biz alırız
  • Delgado - quaresma - bobo - ferrari - ersnt - fink . Bunları bi bakın diğer takımların yabancılarıyla karşılaştırın . Ah quaresma gelse neler olucak neler =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

Delgado - quaresma - bobo - ferrari - ersnt - fink . Bunları bi bakın diğer takımların yabancılarıyla karşılaştırın . Ah quaresma gelse neler olucak neler =)

Necip'in fiziği biraz daha gelişse kesinlikle alır Fink'ten formayı,Fink dümdüz bir oyuncu onun yerine kanatları uçuran bir kanat oyuncusu veya iyi bir forvet alınabilir.
  • Volkan Şen ile Ozan İpek' Bjk' a satılmaz. CL de gruplarda maç yapacak adamların ne işi var Avrupa Ligin de. Ona bile kalacağı şüpheli Bjk' ın.

Bjk' ın toparlaması gerek yeri orta sahasının önü. Defansif ortasahada sorun yok. Defansta hiç yok. Bir tane nokta forvet bir tane ofansif orta saha yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Volkan Şen ile Ozan İpek' Bjk' a satılmaz. CL de gruplarda maç yapacak adamların ne işi var Avrupa Ligin de. Ona bile kalacağı şüpheli Bjk' ın.

Bjk' ın toparlaması gerek yeri orta sahasının önü. Defansif ortasahada sorun yok. Defansta hiç yok. Bir tane nokta forvet bir tane ofansif orta saha yeter.

Cluj'da direk gidiyor CL'ye, Clujdan Beşiktaş'a Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

quote:

Volkan Şen ile Ozan İpek' Bjk' a satılmaz. CL de gruplarda maç yapacak adamların ne işi var Avrupa Ligin de. Ona bile kalacağı şüpheli Bjk' ın.

Cluj'da direk gidiyor CL'ye, Clujdan Beşiktaş'a Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu var mı?

E gidiyorsa gelmez tabi. Bir de Clujdan yani. Adam Cl de kendini gösterip Premier Lige La Liga' ya falan gitmek ister.

Ben anlamıyorum ki sizi bu nasıl bir ego? Bjk alabilirmiş Volkan ile Ozan' ı. Yahu daha geçenlerde İgor Biscan yerine gidip size Gordon' u kaktırmadılar mı? Dikkat edin de Volkan diye İsmail Güldüren' i satmasın Bursaspor.

• quote:

quote:

quote:

E gidiyorsa gelmez tabi. Bir de Clujdan yani. Adam Cl de kendini gösterip Premier Lige La Liga' ya falan gitmek ister.

Ben anlamıyorum ki sizi bu nasıl bir ego? Bjk alabilirmiş Volkan ile Ozan' ı. Yahu daha geçenlerde İgor Biscan yerine gidip size Gordon' u kaktırmadılar mı? Dikkat edin de Volkan diye İsmail Güldüren' i satmasın Bursaspor.

Bizdeki egoyu boşverde sizdeki bu aşağılık kompleksi ve fanatiklik nolcak ondan bahset bana. Anında sidik yarışına başlıyorsunuz, mantıklı düşünün biraz. Bursaspor'un bundan sonra CL'ye gidebileceğini garanti edebilen var mı? Gordon falan ne alaka neyden bahsediyorsun şuanda alakası ne? Galatasaray'ın yediği kazıkları saymıyayım istersen ki en önde Ribery gelir. Muhtemelen 100 yılın kerizliği. Neyse konu bu değil, Romanya ligindeki futbolcuların %99'u parası neyse verildiğinde koşa koşa gelir Beşiktaş'a.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizdeki egoyu boşverde sizdeki bu aşağılık kompleksi ve fanatiklik nolcak ondan bahset bana. Anında sidik yarışına başlıyorsunuz, mantıklı düşünün biraz. Bursaspor'un bundan sonra CL'ye gidebileceğini garanti edebilen var mı? Gordon falan ne alaka neyden bahsediyorsun şuanda alakası ne? Galatasaray'ın yediği kazıkları saymıyayım istersen ki en önde Ribery gelir. Muhtemelen 100 yılın kerizliği. Neyse konu bu değil, Romanya ligindeki futbolcuların %99'u parası neyse verildiğinde koşa koşa gelir Beşiktaş'a.

Sidik yarışını başlatan Bjklılar farkındaysan. Biz almasını biliriz ne demek kardeşim? Ne yapacaksın adamı Ali Şen gibi Hotel' e kapatıp üstüne kapı mı kilitleyeceksin? Biz de aşağılık kompleksi falan yok güzel kardeşim. Sen beni Bursasporlu falan sandın herhalde. Gslı birisine de aşağılık kompleksine sahipsin demek gülünç ve trajikomik bir itham olsa gerek.
    Bjk' ın da Cl ye gidebileceğinin garantisi yok. Hayatta neyin garantisi var? Bu sene garanti mi değil mi sen onu söyle bana? Ha dersin ki "kardeşim bu adamlar bu sene büyük ihtimal gelmez, Cl de oynamak isterler ondan sonra belki devre arasında isteriz verirlerse ne ala"... Kaldı ki Bjk' ın transferlerini bilmesek görmesek gam yemeyecem. Bjk değil mi oyun kurucu diye güç bela Tabata' yı alan.Gs' ın Ribery' i elinden kaçırması kerizlik olabilir. Ama Ribery' nin ne kadara mal olduğunu da düşünmek gerek değil mi? Özellikle son dönemde verilen paralara bakmadan bıy bıy karnından konuşmak laf ı güzaf...

Uzun lafın kısası. Bjk Bursaspor' da bu futbolcuları biraz zor alır. Alması içinde astronomik rakam dökmesi lazım. Zira zate bu futbolcuları satarsa Bursaspor yönetimi, gelecek seçimleri satmış olurlar. Bu kadar basit. Kendinizi de gördüğünüz dev aynasından azıcık uzaklaştırın. Ben yaparım ederimle yürümüyor bu işler.

• quote:

Sidik yarışını başlatan Bjklılar farkındaysan. Biz almasını biliriz ne demek kardeşim? Ne yapacaksın adamı Ali Şen gibi Hotel' e kapatıp üstüne kapı mı kilitleyeceksin? Biz de aşağılık kompleksi falan yok güzel kardeşim. Sen beni Bursasporlu falan sandın herhalde. Gslı birisine de aşağılık kompleksine sahipsin demek gülünç ve trajikomik bir itham olsa gerek.
    Bjk' ın da Cl ye gidebileceğinin garantisi yok. Hayatta neyin garantisi var? Bu sene garanti mi değil mi sen onu söyle bana? Ha dersin ki "kardeşim bu adamlar bu sene büyük ihtimal gelmez, Cl de oynamak isterler ondan sonra belki devre arasında isteriz verirlerse ne ala"... Kaldı ki Bjk' ın transferlerini bilmesek görmesek gam yemeyecem. Bjk değil mi oyun kurucu diye güç bela Tabata' yı alan.Gs' ın Ribery' i elinden kaçırması kerizlik olabilir. Ama Ribery' nin ne kadara mal olduğunu da düşünmek gerek değil mi? Özellikle son dönemde verilen paralara bakmadan bıy bıy karnından konuşmak laf ı güzaf...

Uzun lafın kısası. Bjk Bursaspor' da bu futbolcuları biraz zor alır. Alması içinde astronomik rakam dökmesi lazım. Zira zate bu futbolcuları satarsa Bursaspor yönetimi, gelecek seçimleri satmış olurlar. Bu kadar basit. Kendinizi de gördüğünüz dev aynasından azıcık uzaklaştırın. Ben yaparım ederimle yürümüyor bu işler.

Bizim tüpçü keriz olduğu için basar parayı alır, güzel söylemiş arkadaşlar. Hayatta neyin garantisi var falan geç bu lafları gerçekçi ol. Bjk'nin kötü transfer yaptığını görmek pek zor değil, astronomik ücretle alınırsa Volkan Şen'de kötü bir transfer olacaktır. Ribery'nin ne kadara mal olduğu önemli değil, 65€ + Bosingwa teklifi yapıldı o Ribery için bilmem biliyor musun;http://www.guardian.co.uk/football/2009/nov/22/ribery-chelsea-bayern-munich-bosingwa

Al bak bu da senin o ''CL'ye gitmek varken Avrupa Ligi'ne giden Beşiktaş'a mı gider'' dediğin Volkan Şen'in röportajı;

quote:

Beşiktaş`ta oynamak istermisin? sorusuna;

`` Şahsım adıma bir teklif almadım.Ancak bir profesyonel futbolcularız hayata gerçekçi bakmak lazım.Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz duygusal bakmamak lazım.Oynayabileceğim bir kulübe gitmek isterim.Beşiktaş gibi bir kulüpte her futbolcu futbol oynamak ister.Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş`ta seve seve futbol oynamak isterim.`` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 31 Mayıs 2010; 23:46:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.