Şimdi Ara

Diyelim ki ben oyun delisiyim ve Gamepass yetmiyor o zaman ne yapacağım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diyelim ki ben PS'de al-sat takas yaparak her oyunu 20-30 TL zararla oynayan insanım. Sırf bir COD için Xbox'a geçtim diyelim. Diğer oyunları ne yapacağım sevgili Xboxçılar ? Çok merak ettim. Al-sat mevzusu yok Xboxta , aşırı nadir . Kiralama sistemi zaten forumda 2 kişi yapıyor ve çok etkileşim göremedim. Ne olacak ? Oyunların başka alış yöntemi nedir ? İndirim takip et demeyin , PSdeki adamın 20-30 TL zararla takasladığı oyunu ben 150 TL ile oynayamam. Cidden merak ettim fanboy cevaplar ve aksi cevaplar kabul edilemez


    Edit : Aklı yeni yetme Xboxı 2. babası gören arkadaşlara sesleniyorum. Yukarıdaki soruyu ciddi sormuştum , sayenizde bu foruma soru sormaktan vazgeçip Youtube'dan araştırdım ve çözüm yöntemlerimi buldum. Bu yüzden Xbox almayı düşündüm aksine . Sizin gözünüz öyle kararmış ki çıldırıyorsunuz zıt bir yorum görünce saldırmayı bekliyorsunuz. İnsanlıktan çıkmışsınız resmen. Sorunun iyisi kötüsü olmaz burası forumdur cevap vermek yardım etmek isteyen eder , etmeyen basıp gider konudan. Xbox'a geçsem bile sizin gibi topluluklarla iletişime dahi girilmez rezil insanlarsınız Allah hepinize akıl fikir versin. Bir tane soytarı konuyu 22 Martta hortlattı diye gördüm. Rezillik resmen. Millet anası babası gibi ürünlere markalara laf getirtmez olmuş. Yaşadığınız aile çevre sizi belli ki düşmancıl yetiştirmiş ki sağlıksız nesillerle laf dalaşına girer olmuşuz


    Edit2 : Bu arada PSnin bu avantajlarına hamleler buldum burada paylaşmayacağım ama bulduğum yöntemler sayesinde XBOX Series X alma fikri doğdu bende. Fanboy olsam takas ilanı açmazdım :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Mart 2022; 1:58:20 >







  • Soruya bak. Milletin işi gücü yok seni mi eğlendiricek. Git ps-xbox tartışma konusuna yaz.

    Böyle bir soru içinde konu açılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConCarnage -- 20 Ocak 2022; 18:18:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran yoksa alma sony böyle diyordu eskiden paranız yoksa fazladan çalışın sende fazladan çalış kardeşim oyun dediğin şey pahalı bir hobi karşılayacak gücün yoksa ekmek değil su değil bu oynama böyle boş şeyler içinde konu açma konusu var bunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game pass da 400+ oyun var yetmezse her yeni çıkan almayı düşündüğün oyunu ayrı hesap açıp alırsın P2 hakkınıda forumda satarsın. Oyunu bitirincede P1 hakkı da elinden çıkartırsın en fazla 20-30₺ ye gelir sana alacağın oyun. Ben yıllardır xbox dayım hiç alıpta satamadığım oyun olmadı. Ama gidipte kimsenin bilmediği çer çöp oyunlarıda alıyordan xbox da o tür oyunları asla satamazsın PS daki gibi oyun ilanı tabii yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass nasıl yetmiyor aklım almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    damadın fake hesabını bulduk

  • Kimseye ciddiye almamışta, şöyle haklılık payı var. Ps Türkiye de çok popüler ve ikinci el konusunda inanılmaz iyi durumda xboxa göre.
    Bunda ki diğer etkende game Pass.
    Soruna gelecek olursam. One Si 2017 yılında aldım (yanlışım yoksa) yuvarlarsak 5 yıldır al-sat yapıyorum. Al-sat konusunun istatisklerine bakarsan en çok mesaj yazanlardan biri de benim.
    İstediğim her oyunu aldım oynadım sattım. Hiç alıcısı olmaz dediğim oyunları bile. Eğer oyun game Pass üzerinde varsa oradan oynadım. Yoksa veya gelmeyecekse oyunu indirim zamanında alıp oynayıp sattım. Bazen forumdan aldım, tekrar sattım.
    Kendim açtığım hesapların sayısının haddi hesabı yok.
    Bir sorun yaşamadım yani.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt

    İstediğin ve sistemde olmayan oyun yok mu arkadaş bundan bahsediyor. Benim bir sürü var mesela ama gamepass deki kalite oyunlar da yetiyor bana çünkü oyun oynamaya günlük 3-4 saat zamanım oluyor, o süre de bu oyunlara harcıyorum. Mesela hitman 3 yüklenmiş sisteme, onu bitirmem 5 günü geçer. 2 haftadır xbox kullanıcısıyım sadece 3-4 oyun bitirebildim onlar da gears serisi. Muhtemelen ben gamepasste bulunan çoğu oyunu oynayamadan sistemden kalkacak.


    Gamepass baya olanak sunuyor ama özgürlük sağlamıyor.


    Bütün gün oyun oynayan adamı pc keser anca konsol falan yetmez. Pc de ister satın al daha ucuza ister malum ortamdan yamayı da çak istediğin modu kur oyna.

  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Bunlar lüks şeyler herkes ister bir ps5'i olsun neyse hesabı kapatma zamanı geldi birazdan 128 milyon dolar nerede diye sorarlar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme Call of Duty, PS'e çıkmaya devam edecek. Sen o oyunu alacaksın ve Microsoft daha da zenginleşecek, Game Pass'e daha çok oyun gelecek. Bizse PS sayesinde daha fazla içeriğe ulaşacağız.

  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Her yeni oyun için yeni hesap açıp hesap alıp satmak legal değildir. Marifetmiş gibi gelip burada anlatmayın. Siz gidin PC alın crack yapıp oyunu torrentten çekin bu yaptığınızla aynı şey. Hak yiyip ps in özelliğiymiş gibi anlatmayın. Ayrıca PS vs Xbox konusu var buraya konu açmanızın bir amacı yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpercck kullanıcısına yanıt

    Sen ne anlatıyorsun hahahaha bilmeden konuşuyor ya . Benim dediğim yöntemi Sony videolu bir şekilde esprisine bile gösteriyor. Bak yöntemi anlatıyorum iyi dinle.


    • Bir spotçu bul.
    • X oyununu kutulu satın al.
    • Oyna
    • Bitir
    • Spotçuya sat.


    Bunun hala illegal olduğunu düşünüyorsan Youtube'a " Official PlayStation Used Game Instructional Video " yaz .


    Ayrıca P1 P2 konsollarda asla illegal değil. PS kendisi buna izin veriyor . Yani yazdığını nerden tutsak elde kalır.

  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

    Hesap paylaşımı da ücretle satışı da yasak ve illegaldir. Bunları bilmiyorsan öğren, yanlış bilgi verme.


    https://www.playstation.com/en-us/legal/psn-terms-of-service/


    Alıntı

    metni:
    5.9. Do not share, buy, sell, rent, sub-license, trade, transfer, phish for or harvest any accounts, account details, or other account credentials.
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım cahil misin? Ne demek asla illegal değil. Sen ps kullanmaya başlarken hesabı ilk açtığında hangi kullanıcı şartlarına onay verdiğinden haberin yok mu? Steam, epic games, xbox, ps, nintendo farketmez. Tüm şirketlerin kullanıcı şartlarında mutlaka hesabın satılamayacağı devredilemeyeceği ile ilgili madde bulunur. P1 p2 aile paylaşımı için serbest. Adam sana hesabını ailenden bir kişi ile paylaşabilirsin diyor. Her oyun için yeni hesap açıp oyunla işin bittiğinde hesabı satabilirsin demiyor.

    Senin git kendine bir pc al torrentten indir oyunları 20 liranda cebinde kalır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hahahaha yardım amaçlı açmışım , Xbox üyelerinin epey bi zoruna gitmiş . Aşırı güldüm bu arada Allah akıl fikir versin hepinize

  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Seni burada ciddiye alıp da sana cevap verenlere allah akıl fikir versin :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.