Şimdi Ara

Diyelim Chp Boykot kararı aldı ne olacak sanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten çok zeki arkadaşlarım hadi açıklayın. Chp Seçimlere katılmazsa seçim meşru olmazmış. Hadi canım gerçekten mi?

Ne olacağını ben size söyleyeyim yapılacak ilk tepkileri bu olacak. Boş ver diyecekler

Sonra da 5 sene boyunca İstanbul'u alacaklar.

Milletvekili seçimine de mi girmedin 550 Milletvekilini kendilerinden yapacaklar.

Siz de ama ama bu seçim meşru olamaz diye İsviçre vatandaşı edasıyla etrafa bakacaksınız.

• chp boykot karari alsin akp yarin iktidardan düşer,kripto akpliler chp boykot yapmasin diye milleti gazliyor.Ama merak etmesinler chplilerde boykot alacak yürek yok, akp tokatlaya tokatlaya yola getirecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Nasıl düşermiş o? Açın öyle yok düşer müşer sallamaya.

Chp Boykot kararı aldı nasıl düşecekmiş? Erdoğan ne diyecek ya ben çok üzgünüm utancımdan koltukta duramam buyrun istifa ediyorum mu diyecek?
  • %60 üzeri boykot olsun 3 kasım 2019da erken genel seçim olabilir
  • akp ye oy veren kesimi gayet iyi biliyoruz hiç bir şeyi sorgulamayan toplum ne boykot ne başka bir şey nesil değişmeden bunların fikirleri değişmeyecek boşuna uğraşmayın.
  • Nasıl olacak o? Akp zaten en az %45 alacak hadi onu geçtim %55 gitmedi diyelim. Erdoğan neden çıkıp Erken Seçim desin. %55 zaten onun için bir şey ifade etmiyor ki? Umurunda bile olmaz. 5 sene daha yönetirler.
  • Boykot yapılırsa boykot yapanların hepsi vatan haini ilan edilir akp tarafından. Bunlar milletin iradesine karşı çıkıyor yeni seçimi istemiyorlar bakın şefaf seçim yapacağız ona bile yanaşmıyorlar diyecek, ve halkın iradesini kabul etmeyen vatan hainidir diyip chpkk saçmalığından sonra birde bununla yaftalayacaklar. Sonra seçimi kazanıp o koltuğa aliyi bindirecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Nasıl olacak o? Akp zaten en az %45 alacak hadi onu geçtim %55 gitmedi diyelim. Erdoğan neden çıkıp Erken Seçim desin. %55 zaten onun için bir şey ifade etmiyor ki? Umurunda bile olmaz. 5 sene daha yönetirler.
    AKPnin oyları katılanlardan hesaplanıyor 83 katılan 17 katılmayan vardı sanırım 43 daha eklendi mi boykot 60 olur en az... HDP ve diğer partilerde katılırsa 65te olabilir

Bu seçimlerin iptaliyle aslında 24 haziran c.başkanı ve referandumda iptal edilmiştir çünkü o seçimlerde bu hatalı sandık kurulları ve fetöcüler vardı
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Babayı iktidardan düşer. Adamlar yerel seçimde bile her türlü pisliği yapıp seçimi yeniden yaptıracaklar. Genel seçimi kaybetseler yapacaklarının sınırını hayal edemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.