|
Bildirim
|
paylaşım için teşekkürler @bilgi@sayar, özellikle çocuğu olanlar için evde olduğumuz bu zamanda doğru-yanlış, iyilik ve empati kazandırmada faydalı olacaktır. tübitak'da açtı aynı şekilde yayınlarını. ayrıca meb'in de eğitimdebirlikteyiz isminde çocuklara yönelik kitapları internette mevcut. her ay trt çocuk, minika, kafa çocuk, bilge çocuk gibi yayınlardan konusunu beğendiklerimi alıyorum. ekstra olarak kaliteli vakit geçirmek için bana faydalı oldu, linki gördüğüm andan itibaren 2 kitap bitirdik bile tv'ye yansıttım. bu kadar uzun yazmamın sebebi de şu hiçbir şeyi beğenmeme timi içindi, bir şeye de sevinin mutlu olun ya. yıllardır forumdayım, son 3-4 yıldaki kadar bencil yorumlar görmediğim için yorum bile yapmıyorum, okuyup geçiyorum. artık bir durun ya, kaliteli insan olmaya çalışın. ya bilgilendirici yorumlar yapın ya da hiç yapmayın, bir insan sadece çöp yazmak için nasıl vaktini harcar, hayatındaki en önemli şeyi verir. beğenmiyorsan yorum yapma bu kadar basit. umarım böyle yapan 1-2 kişiyi bile düzeltir de şu yazdıklarım seviyeli ve doyurucu bir fırsat forumu olarak devam ederiz.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|