Şimdi Ara

Divxplayerda Divx izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende divxplayer var ancak dosya adı ve altyazı aynı şekilde cd ye yazıyorum nero yoluyla ama paleyr data error veriyo divxleri sivxplayer da izlemek için nasıl atmamız gerekiyo yani ayarları fln nelerdir bana yardımcı olursanız sevinirim netten araştırdım ama bişey bulamadm bu konu hakkında.. teşekkürler ...



  • bende de divx player vardı bende çok araştırdım ama sanırım alt yazı oynatmıyor divx player.. bende sonra bs playerı yükledim çok güzel bi program...onu yüklemeni öneririm..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gecekusu084
    bende de divx player vardı bende çok araştırdım ama sanırım alt yazı oynatmıyor divx player.. bende sonra bs playerı yükledim çok güzel bi program...onu yüklemeni öneririm..


    Ne alakası var iyice atmışsın kafadan, adam şimdi koskocaman divxplayerı çöpe atıp gidip senin gibi BS Player'dan mı izlesin?

    Emre, divxplayerın ne marka, bende LG var hiç bir sorun yaşamıyorum, dosya adını ve altyazı dosyasını aynı isimde yapıp CD'ye normal yaz sorun çıkmaması gerekiyor. Öncelikle marka model yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
  • adam divxplayer deyince program zannetti heralde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

    adam divxplayer deyince program zannetti heralde


    evet ya arkadaşlar kusura bakmayın ben programını zannettim...
  • data error veriyosa cd yazımında hata vardır. neroyla data seklinde yazılan cdlerin oynatılmasında problem olmaz. dandik bi cd kullanmamaya ozen gosterin.

    yine de problemi, playerin markasını yazarsan daha geniş yardıma ulasabilirsin. ayrıca yazdıın filmler hangi codecle sıkıstırılmıs. bazi xvid codeclerde sanırım problem olabiliyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 15 Ocak 2006 19:38:04 >
  • bazı divxplayerlar belli dosya formatlarını desteklemiyor..yada bunun için firmware güncellemesi yüklenmesi gerekebiliyo..mutlaka bi formatı destekliyodur..sub,srt deneyerek bulmak gerekebilir..birde bazı divxplayerlarda italik yazı desteği de olmayabilir..bu unsurlarıda gözönüne alarak bir daha dene bence..

    saygılar..
  • sony DVP-DS32 var arkadaşlar şimdi deniyimde her seferinde bi cd gidiyo..
  • dostum bende de lg divxplayer var ona srt olarak altyazıyı koyduğumda çıkıyor altyazı fakat şuna dikkat et mesela testere.avi varsa testere.srt olmalı eğer isimler aynı olmazsa göremezsin eğer altyazının formatı srt diilse bilgisayarım tools->folder options-> view hide the extensions for known file types daki tiki kaldır ve dosyanın noktadan sonrasını srt yapmayı dene ama arkadaşlarında sçledii gibi belki seninkisi .sub destekliodur denemeden bilemeyiz kolay gelsin
  • Anladığım kadarıyla senin sorunun altyazılarla ilgili değil.Xvid filmleri desteklemiyor malesef senin player.O yüzden hata mesajı alıyorsun.Açabildiği divx filmlerde de altyazı göstermede sorunlu bir cihaz.Divx player Olarak keşke Phiips veya Vestel tercih etseydin.Ama DVD oynatma kalitesi açısından çok iyi olduğu kesin.Buna laf yok.Sony divx desteğini diğerlerinden geri kalmayayım diye göstermelik koymuş sanırım.

    GSPOT programını indirip filmin codeclerine bakabilirsin.Artık filmlerin %90'ı XVID formatında.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrecangir
    sony DVP-DS32 var arkadaşlar şimdi deniyimde her seferinde bi cd gidiyo..


    Hiç bir film mi çıkmıyor? Bir kaç film sokaktan alıp dene çünkü senin dediğin hata arkadaşların dediği gibi codecten kaynaklanıyor gibi değil. Bende LG var codec uymasa da dosyanın adını falan gösteriyor yani CD'yi okuyor ama filmi açmak istediğinde ya açmıyor ya da sadece ses falan geliyor. CD okuma hatası bambaşka bir sorun bence, belki donanımsal bir arıza bile olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.