Önceden farklı bir IPTV sistemi kullanıyordum, bugün değiştirdim. Eskisine göre elime geçen linkte ufak bir farklılık var. sonu; "type=m3u_plus&output=mpegts" olarak bitiyor. Eskisinde aynı link; "type=m3u_plus&output=ts" olarak bitiyordu. Özetle birinde output "ts" şimdikinde ise "mpegts" zannediyorum ki bundan dolayı VLC ile açamıyorum. Nasıl çözerim? Windows IPTV Player denedim ancak dizileri açmıyor orası da. En beğendiğim VLC idi. VLC 'de açmanın bir çözümü var mıdır? |
VLC Player'da IPTV Listem Açılmıyor: Sorun Giderme Kılavuzu
VLC Player, popüler bir medya oynatıcıdır ve IPTV listelerini oynatmak için sıklıkla kullanılır. Ancak bazı kullanıcılar, VLC Player'da IPTV listelerinin açılmadığıyla ilgili sorunlar yaşayabilir. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.
VLC Player IPTV Yanıt Vermiyor veya Açılmıyor
VLC Player'da IPTV listeniz açılmıyorsa veya yanıt vermiyorsa şu adımları deneyebilirsiniz:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin: IPTV listelerinin oynatılabilmesi için istikrarlı bir internet bağlantısı gereklidir.
- VLC Player'ı yeniden başlatın: VLC Player'ı kapatıp yeniden açmak, geçici sorunları çözebilir.
- Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin: Güvenlik duvarı, VLC Player'ın internet bağlantısına engelleyebilir. VLC Player'a gelen ve giden bağlantılara izin verdiğinden emin olun.
- VLC Player'ı güncelleyin: VLC Player'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Eski sürümler hatalara neden olabilir.
- Farklı bir IPTV listesini deneyin: Kullanmakta olduğunuz IPTV listesi bozuk veya güncel olmayabilir. Farklı bir IPTV listesi deneyin.
VLC IPTV Açılmıyor: "Seçtiğiniz Giriş Açılamadı"
"Seçtiğiniz giriş açılamadı" hata mesajını alıyorsanız şu adımları izleyin:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin: IPTV listelerinin oynatılabilmesi için istikrarlı bir internet bağlantısı gereklidir.
- İstek URL'sini kontrol edin: VLC Player'da oynatmaya çalıştığınız IPTV listesi için istek URL'sini kontrol edin. URL'de hata olup olmadığını kontrol edin.
- VLC Player'ın önbelleğini temizleyin: VLC Player'ın önbelleği bozuk veriler içerebilir ve bu da sorunlara neden olabilir. VLC Player'ın önbelleğini temizleyin.
- Farklı bir medya oynatıcı deneyin: IPTV listenizi oynatmak için farklı bir medya oynatıcıyı deneyin. Sorun VLC Player'a özgü olabilir.
Yukarıdaki adımları uygulamak, "VLC Player IPTV Açılmıyor" sorununu çözmenize yardımcı olacaktır. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için VLC Player topluluğuna veya destek forumlarına başvurabilirsiniz.