Bildirim
divx video format problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gerekli codecler cihazda yüklü değildir yada yüklenmesi mümkün değildir...Bazen ara kablo ile flash güncelleme yapabiliyorsunuz divx player lara bu sayede yeni codec lerde ekleniyor ama bios güncellemesi gibi tehlikeli bi iş tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 16 Haziran 2008; 10:35:15 > -
dediğin doğru öyle olduğunu düşünüyorum zaten yorumun için teşekkürler
video converter programı ile avi ye dönüştürüp tekrar yazacağız artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail surek -- 16 Haziran 2008; 10:45:06 > -
cihazla oynamaktansa bi converter ile filmi xvid filan yapın...
Edit: Diyecektim erken davranmışsınız...Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 16 Haziran 2008; 10:46:10 > -
quote:
Orjinalden alıntı: clarion
gerekli codecler cihazda yüklü değildir yada yüklenmesi mümkün değildir...Bazen ara kablo ile flash güncelleme yapabiliyorsunuz divx player lara bu sayede yeni codec lerde ekleniyor ama bios güncellemesi gibi tehlikeli bi iş tabi...
+1
Ayrıca her zaman bir kabloya gerek kalmıyor.
Ben evdeki minton divx playerın firmwareini bir cd ile güncellemiştim ama Clarion un da dediği gibi riskli bir iş.Bios update gibi.Sorun çıkarsa playerı servise göndermek zorunda kalabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X