Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
14
Favori
30.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.cevaplarin icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni pcye geçtim önceki pcde oynarken cloud save açıktı, oyunu indirdim fakat clouddaki saveleri görmüyor, kaldığım yerden devam edemiyorum. Saveleri clouddan nasıl cekebilirim ?
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRCTYLN

    Yeni pcye geçtim önceki pcde oynarken cloud save açıktı, oyunu indirdim fakat clouddaki saveleri görmüyor, kaldığım yerden devam edemiyorum. Saveleri clouddan nasıl cekebilirim ?
    Hala çözemedim, bulutda 230 mb dosya gözüküyor fakat oyuna girince yeni oyun başlatmamı istiyor. Yok mu bir bildiği olan ?
  • Normalde turn-based oyunlar pek ilgimi çekmez ama bu oyun çok hoşuma gitti. Başlangıç için önerileriniz var mı? Hangi classlardaki karakterler ile oynamaylıyım vs.
  • Valla özlemişim oyunu. Geçen seneki kayıtta epey ilerlemişim aslında baştan başlamak biraz sıkıntı oldu ama neyse. Yalnız karakter oluştururken avatarlara hiç dikkat etmedim, karakterlerin de saçına başına bakmadım ki huyum değildir, her iki karakterin avatarı da beyaz saçlı. Karakterleri yansıtmıyorlar maalesef. Karakterlerin görüntüsünü veya avatarları değiştirme şansım var mı? Oyunda ilerledim biraz iki saat kadar.
  • Buralarda kimseler kaldı mı bilmiyorum ama oyuna başlangıç aşamasında takıldım kaldım.

    Bir APRG'de parti varsa her class'tan bir adam bulundurmaya çalışırım. Yani bir Melee, bir Ranger, bir Mage, bir Healer gibisinden.

    Ancak bu biraz daha farklı kaldığı için size sormak istedim:
    Esasen daha çok hikaye ve oynayış için oynayacağım yani stratejik olarak kafa patlatmak gibi bir kaygım yok. En fazla Classic zorlukta oynarım yani.

    Esasen sırf Rogue oynamak için aldım bu oyunu ancak başlangıçta 2 karakter oluşturuyormuşuz. Esasen çok güzel tam kafamdaki gibi bir Rogue oluşturdum, yanına da bir Figher oluşturdum. Roleplay olarak içime sinmese de ileride bir Mage bir de Healer alırım gruba diye düşünüp başladım oyuna. Karşıma çıkan ilk companion Knight oldu. Neyse o şekilde biraz sağı solu keşfettikten sonra yeni karakter açarak sıfırdan başlamak istiyorum. Şimdi kafamdaki roleplay'e pek uymasa da iki mage açıp şehirde de karşıma çıkan knight'ı gruba katsam diye düşünüyorum. 1 Melee 2 Mage sağlam olur sanki. Sonra Rogue bulursak Rogue fantezimi de o şekilde tatmin etmeye çalışırım (Esasen şöyle sarı saçlı mavi gözlü afet bir abladan istiyorum Rogue'u ama neyse).
    Şimdi mage konusunda sorum şu: İki tane Wizard mı açayım? İtem sıkıntısı mı yaşatır ya da iki aynı class gereksiz mi olur?
    Birini Enchanter birini Wizard açarsam ice - flame birbirini götürüp etkisiz kalır mı? Wizard - Battelmage mi açmalıyım? Fikirlerinizi en kısa zamanda bekliyorum.




  • Başlamayı planlıyorum, neler önerirsiniz?
  • Çok teferruatlı allak bullak oldum daha önce hiç bu tarz bir oyun oynamadım. Boğulur gibi oldum.Bu oyunları ooynayabilen insanlara helal olsun başka sözüm yok. Oynamayı tekrar bir denerim ama benim gözüm korktu. Sanmıyorum oynayabileceğimi.
  • Arkadaşlar benimde karakter seçimi hakkında bir sorum var.Daha önceden oyunu bitirmeye baya yaklaşmış ama daha sonra tekrar oynayamamış biri olarak tekrar baştan sindire sindire oynamak istiyorum. Bir konuda kararsız kaldım.Parti de 2 mage (biri hava su , diğeri ateş ve toprak olan ) mi yoksa 2 savaşçı (biri kalkanlı biri çift el) mi tercih edeyim?

    Tek mage ile bütün elementler üzerinde uzmanlaşmak imkansız olacaktır , fakat çift mage 'de bazı yerlerde birbirlerinin skillerini nötrleyecekmiş gibi hissediyorum. Oyunda kimi yerlerde hava , su skilleri lazım olurken kimi yerlerde ateş skilleri gerekli olabiliyor. İleri seviyede ki mage büyüleride baya işlevsel gibi.

    Öte yandan çift savaşçı biri kalkanlı tank şeklinde diğeri ise çift el ile baya güçlü hasar çıkarabilir. Sanki oyunun item drop anlayışıda çift savaşçıya daha uygun gibi fazla mage itemi drobu olmuyor ,fakat güç gerektiren itemler baya çıkıyor diye hatırlıyorum. Ama bu seferde büyücü tek başına zayıf kalacaktır bu da istemediğim bir şey.

    dışarıdaki npc kahramanları olarak '' madora savaşçı (çift el) ve bairdothr(okçu)'' tercih etmeyi düşünüyorum. Hırsız grubu bir karakterde almayı düşünmüyorum.

    Sizin düşünceleriniz nelerdir ve ya farklı bir fikriniz var mı acaba?




  • Merhabalar,

    Oyun sizlerin de bahsettiği gibi şahaneymiş. Henüz cinayet görevini çözemedim. Kilise görevinin ortalarındayım. Bir orada bir buradan ilerletiyorum görevleri.

    Sormak istediğim bir şey var. Objeleri (resim, altın tabak, para, scroll vb her şey) çalmanın bir bedeli var mı? Eğer yakalanmadan (farkettirmeden) bir şekilde çalabiliyorsak bu herhangi bir olumsuz sonuç doğurmadan o objeye sahip olduğumuz anlamına mı geliyor? Anladığım kadarıyla bir şeyi farkettirmeden çalabildiysen herhangi negatif bir etkisi olmuyor. Örneğin bu sizin 'reputataion'ınızı zedelemiyor ya da herhangi bir özelliğinize eksi yazmıyor. Arayüzde bu şekilde bir kayıt görmediğimiz sürece her şeyi olumsuz bir etkisi olmadan çalabiliyoruz değil mi?
  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    ben classic versiyonunu oynadım ve hiç öyle bir olumsuz etki hatırlamıyorum (yakalanmadıkça). tablo, bardak, tabak ne buldumsa alıp sattım.
  • Geçen yılki kaydı açayım dedim. 19 saatte ormanlı bölüme geçmişim. Karakter seviyeleri 6, karşıma 9 seviye sinekler böcekler çıkıyor resmen tek atıyorlar. Oyun hatırladığımdan daha da zormuş. Zaten görev sisteminin garabetliği - tamam gerçekçi belki ama bu kadar da olmamalı sanki - yüzünden nerede kaldığımı, ne yaptığımı oynarken bile unutuyordum, şimdi hepten unutmuşum. Sıfırdan başladım ancak bu sefer de ilk kısımları daha önce iki kez 20 saat civarı oynadığım için sıktı. Enhanced sürümü Türkçe yama ile oynanır mı emin olsam onu deneyeceğim bir. Değişik bir bağ var bu oyunla aramda. Seviyorum dünyasını. Bitirmek de istiyorum. Ancak çok zor be abi. Wasteland 2 bitirdim yakın zamanda o bundan kat kat kolaydı.
  • RTX 2070, r7 2700x sistemde oynuyorum, oyunun başında girdiğimiz şehirin meydanında ve meydandaki hanın içinde yani bu gibi yerlerde fps düşüyor 40-50lerde geziyor, nedendir acaba ?
  • arakadaşlar merhaba oyunda gapmepad çalıştım yolu varmı classi versiyonda

  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt

    rx 5700xt var aynı sorun bende de mevcut. oyunla alakalıdır

  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    arakadaşlar merhaba oyunda gapmepad çalıştım yolu varmı classi versiyonda

    EE De var clasic hatırlamıyorum.

  • Arkadaşlar EE versiyonu %100 Türkçe oldu ve inanılmaz olmuş:) süpriz haber ağzınızdan salyalar akarak oynayacaksınız.


    Özellikle bir arkadaşınızla oynarsanız daha bir keyifli olacak yamayı test etme fırsatım oldum ellerine sağlık Ömür'ün.


    @Zebercet

    @goodorevil

    @evohan

    @hEro_

    @Asetil Co A




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 15 Ocak 2021; 13:44:2 >
  • Allahu ekber. Bu nasıl bir sürpriz ya kalp atışım hızlandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    Arkadaşlar EE versiyonu %100 Türkçe oldu ve inanılmaz olmuş:) süpriz haber ağzınızdan salyalar akarak oynayacaksınız.


    Özellikle bir arkadaşınızla oynarsanız daha bir keyifli olacak yamayı test etme fırsatım oldum ellerine sağlık Ömür'ün.


    @Zebercet

    @goodorevil

    @evohan

    @hEro_

    @Asetil Co A

    Hocam pm yolladım size.





  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.