Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

@Ludendorff render sorunu bende de vardı, hiç kasılma hissetmeden sanki adam ittire ittire gidiyor gibiydi..

Malesef bir sorun olarak mevcut bu çok uğraştım en basit ayarlarda bile gariplik var ama çok aldırmadım bir süreden sonra senaryo aldı götürdü zaten, umarım çözersin sorununu dragon age ve bunda böle hata vermesi üzücü ikisinide çok seviceksin. Bende bir witcher hayranı olarak ilaç geldi bu oyun ;)
  • Saolasın kardes daha lovisbakmadım ama dedigin yerdedir heralde ama dier görevi ne yapıcaz o görevde Daylight robbery=Gündüz soygunu bu görevdede yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Oku diyorsunda ingilizcem biraz kıt zehirli bölgeleri yıktım bitti.Bi portala girdim buzlu bölgeye geçirdi orada bi yere girdim Lady Karena mıdır tam hatırlamıyorum onun odasının kapısı kapalı labirent gibi bir yer teleport lar var bana bişeyler söylüyor Mayhem Chaos falan kapıya geliyorum açılmıyor iskeletler çıkarıyor.Çözemedim orayı bi türlü...

Bide uçan geminin etrafındaki anti dragon zımbırtısını kaldıramadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludendorff

quote:

@Ludendorff render sorunu bende de vardı, hiç kasılma hissetmeden sanki adam ittire ittire gidiyor gibiydi..

Malesef bir sorun olarak mevcut bu çok uğraştım en basit ayarlarda bile gariplik var ama çok aldırmadım bir süreden sonra senaryo aldı götürdü zaten, umarım çözersin sorununu dragon age ve bunda böle hata vermesi üzücü ikisinide çok seviceksin. Bende bir witcher hayranı olarak ilaç geldi bu oyun ;)

an itibariyle çözdüm.. dragon age ve divinity2 şimdi çökmeden akıcı bi şekilde çalışır oldu, render sorunu mudur neyse o hala sürüyor ama... tonla driver denedikten sonra 9.2 ile sorunu ortadan kaldırabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozalar

Saolasın kardes daha lovisbakmadım ama dedigin yerdedir heralde ama dier görevi ne yapıcaz o görevde Daylight robbery=Gündüz soygunu bu görevdede yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

*** Spoiler***

@kozalar, Broken Valley'de mapte en altta south shrine'ın bir üstündeki shrine'ın hemen sağ tarafında bir uç var oraya git dostum içeri gir bandit camp orası içeride ortalardar ragnar veya rangar adlı birisi var ona questini tamamlat. İçeride muhtemelen zorlanacağın bir yer var minik bir ipucu; cesetlerin yönlerine iyi bak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Oku diyorsunda ingilizcem biraz kıt zehirli bölgeleri yıktım bitti.Bi portala girdim buzlu bölgeye geçirdi orada bi yere girdim Lady Karena mıdır tam hatırlamıyorum onun odasının kapısı kapalı labirent gibi bir yer teleport lar var bana bişeyler söylüyor Mayhem Chaos falan kapıya geliyorum açılmıyor iskeletler çıkarıyor.Çözemedim orayı bi türlü...

Bide uçan geminin etrafındaki anti dragon zımbırtısını kaldıramadım...

Dark_World@, Orobos Fjords'da bir yerdemisin ? Böyle bir questi hatırlamıyorum ben muhtemelen bir yer vardı ıskaladığım, sanki yeni bir map gibi açıyor ama genel itibari ile çorak bir alandı orada bir quest ise oyunda yapmadığım tek quest şansızlıkki yaparım burayı şuraya bir girelim önce dedim demez olaydım oyun bitti geri de dönüş save'i olmadığı için bye bye happiness

• Evet Orobus Fjord da biyerde şu uçan geminin orda biraz ilerde bir boyut var içeri girince buzlarla kaplı bir alan var etraftaki düşmanları temizledim ordaki kale gibi bir yerde teleporta girdim bir kadın çıktı Lady Karena ismini tam hatırlamıyorum çıktı sonra bir odaya girdi..Oraya giremedim bi türlü yanımda bir Hayalet var dolaşıp duruyoz orayı açamadım kapısını bi türlü...
  • Yapmadım o questi bir şey diyemicem o yüzden, side quest ama zorundalığın yok takılmak zorunda değilsin yani, benim hatam
    tek save üzerinden gitmiş olmam hep malesef dönüp bakamıyorum dediğin queste.
  • Ok saol ozaman yardımların için keşke resim koymayı bilsem bu forumda resim nasıl koyuyoruz başına ne yazcaz img yazıyorum olmuyor...
  • bende battle tower olayını bitirdim draogn oldum stone u aldım simdi ne yapacagım? Orobus Fjord denen yerde ne yapmam lazım main quest ne buradaki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

bende battle tower olayını bitirdim draogn oldum stone u aldım simdi ne yapacagım? Orobus Fjord denen yerde ne yapmam lazım main quest ne buradaki?

***Spoiler***

Orobus Fjords'u gez dolaş tüm side questleri yap çok zevkliler ve item,para,xp gerçekten iyiler.

Main questin, orobusa girdiğin patikadan aşağıya yolu izle, spirit zaten i feel sumthing bla bla bişiler dicek şelaleye yaklaştığında aynen içeri gir şelaleden bir mağaraya gireceksin tek yönlü alt kata iniyor zaten in aşağıya temizliğini yap seeds lerden bahsedecek sana 3 tane seed istiyorum dicek kapı acılması icin. Çık dışarı ilk defa mapte quest track olarak ağaçların yerleri gözükecek, gidip belirtilen yerlerdeki questleri tamamlayacaksın. Aşağı taraf gidemiceksin görünmeyen bariyerler saolsun şelalenin sol tarafında üstte bir teleporter var lady kara ' ya teleport eder, oraya git temizliğini yap yukarda 3 tane lever göreceksin onları acınca görünmeyen duvar kalkıcak sonra haritada gözüken quest yerlerine git questleri tamamla, birisi goblin spawn etcek dierleri, wyvern drake arası hatclingler, üçüncüsünü hatırlamıyom neyse sonra yenden şelaleye dön içeriye seedleri yerleştir karşındakiyle konuş
    Bundan sonrası işkence çok detaylı anlatmak istemiyom aslında abarttım bile coktan, Broken Valley de hala 1 questiniz olucak unutmayın çok önemli o, hall of echoes questlerini tamamlıcaksınız ki bu quest esnasında Ba'al ile karşılaşacaksınız 10 sene öncesi ultima onlien demonları değil kendisi Son olarak hall 'un karşına geldiğinizde maxos'un scrolunu okuyup içeri girin gerisi tamamen yeteneğinize ve oyun zorluğuna bakıyor hp ye cok dikkat yüksek tutun derim hard oynayanlar***

• AA antialiashing nereden açıyoruz birtürlü bulamadım anisotrophic var 16 seviyeye kadar ama aa yok extereme alıyorum grafikleri ama yine kenar tırtıkları duruyor bütün tickleri işaretliyorum aynı şekilde çözebilen varmı ?
  • Ben Ba'al ı kestim Hall of Echoes görevi ile ilgili bişey verdi...Bide benim dediğim buzlu bölgedeki Lady Kara o işte..
  • quote:

beğeneceğim beğenmesine ama sistemimde bi garip sorun var.. dragon age ve bu oyunda sürekli mavi ekran alıyorum.. vista'nın acizliği midir nedir bilmiyorum aynı problemi risen'da ve borderlands'ta da alıyordum.. formattan önce de böyleydi şimdi de böyle.. sistemim yetmiyor desem ucundan da olsa rahat oynamaya yetecek bi sistemim var hepsini de.. driver değiştirdim, format attım ama çare bulamadım, ati denen firma da zaten x1900 serisinden driver desteğini keseli çok oldu ve mecburen eski driverları kullanıyorum.. anlamadım gitti yeminle..

Dost acı söylermiş ama sorunun ekran kartın ve ona bağlı olarak güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Ramlarda da arıza varsa sistem mavi ekran verir. Tek bir oyunda sorun çıksa diyeceğim ki oyundan kaynaklı. Format atman ile sorun çözülmediğinden donanımsal bir sorun olduğu daha da aşikar.

Güç kaynaklarının kapasitörleri yıllar geçtikçe eskiyebiliyor. Bu da güç kaynağının verdiği maximum gücün düşmesine neden olabilir. Güç kaynağının sistem toplam kaynağı ile başa çıkamamasına neden olabilir. Tabi bu sadece bir ihtimal. Ekran kartının güç kaynağı bağlantılarını da bir kontrol et. Gerçi kablo temassızlığında sistem seni uyarır ama bir bakmak lazım.

Ramleri de hesaba kat. Benim eskiden bir bilgisayarım sürekli mavi ekran vermeye başlamıştı. Sorunun ramlerden kaynaklandığını anlamam çok uzun zamanımı almıştı. Ramlerde bozulma ile meydana gelen memory leaking problemleri mavi ekranlara ve kilitlenmelere neden olabiliyor.

Son olarak ısınma problemi var mı diyeceğim. Özellikle sorun oyunu oynadıktan belirli bir süre sonra meydana geliyorsa sorun ısınma olabilir. Makineyi açıp fanların düzgün çalıştığına emin ol, üzerindeki tozları kompresör ile onu bulamazsan bir elektrik süpürgesi ile makineye değdirmeden temizlemeye çalış. Düzgün çalışmayan bir fan görürsen, değiştirmek en mantıklısı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ludendorff

quote:

an itibariyle çözdüm.. dragon age ve divinity2 şimdi çökmeden akıcı bi şekilde çalışır oldu, render sorunu mudur neyse o hala sürüyor ama... tonla driver denedikten sonra 9.2 ile sorunu ortadan kaldırabildim.

Sorunu çözmüşsün, görmedim sonraki mesajını pardon

• Ben de oldukça yavaş ilerliyorum oyunda. Ancak, Dragon Knight oldum. Ama buraya gelinceye kadar Broken Valley köyünde ne kadar görev var ise hepsini yerine getirdim. Oyunun sanat yönetmenini gerçekten tebrik etmek gerek, özellikle dragon olduğumuzda karşılaştığımız yapılar inanılmaz. Genel olarak grafikler süper olsa da bir problemim var ki o da güneşin olduğu tarafa baktığımda bir blur efekti oluşuyor, detaylar azalıyor. Yalnız bu diğer oyunlardaki gibi yalnız güneşin çevresinde değil, bütün ekrana uygulanıyor. Ne kadar alışmaya çalışsam da alışamadım bu grafiğe. Bu HDR'yi kapatacak bir çözüm de bulamadım maalesef. Bilen birileri yardım ederse sevinirim.

Bir de oyunun PC versiyonunda Xbox 360 versiyonunda olmayan ve kıl olduğum iki özellik mevcut. Birincisi kameranın uzaklığı baktığımız yöne göre sürekli değişim halinde. Kamerayı ne kadar tepeye getirirsek görüntü o derece uzaklaşıyor, bu durum bir süre sonra başımı döndürüyor. Oyun da aksiyon ağırlıklı olduğundan sürekli bir hoplama, zıplama söz konusu. Hepten başım dönüyor valla. Xbox 360'da böyle bir durum yok, kamera uzaklığı nereye bakarsan bak sabit.

İkinci kıllık ise dialogların font büyüklüğünde. Xbox 360'de fontlar gayet büyük ve rahat okunurken PC'de ise okuyacağım diye kafayı yiyor, gözlerinizi bozuyorsunuz. Tam bir şaşı bak şaşır durumu hakim. Özellikle bu durumun ne kadar gıcık bir durum olduğunu Divinity 2'ye biraz ara verip Dragon Age'e başlayınca daha iyi anladım. Resmen Dragon Age'in fontlarında gözlerim bayram etti. İşin kötü tarafı bunları değiştirmek için hiçbir seçenek konmamış. Resmen PC kullanıcısısınız diye işkenceye uğruyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

AA antialiashing nereden açıyoruz birtürlü bulamadım anisotrophic var 16 seviyeye kadar ama aa yok extereme alıyorum grafikleri ama yine kenar tırtıkları duruyor bütün tickleri işaretliyorum aynı şekilde çözebilen varmı ?

Aynı sorun devam ediyor AA açamıyorum haliyle oyundanda zevk alamıyorum grafikler rezil sistemim şöle

core 2 duo 2.53

3gb ram

ati hd4650

500gb hdd

vista + 4gb readyboost

oyun full ayarlarda donmadan çalışıyor yalnız aa açılmıyor sorun o atiden kaynaklandığını düşünüyorum sanırım nvidia da promlem olmamalı
  • imzamda ki sistemle ilk bölümde 40 fps lerdeydi o kadar ahım şahım grafikte yok ormanlık alanda 20 fps lere kadar düşüyor oyun aa yok gerisi full benim sistemde mi sorun var dokularda yada gölgelerde herhangi bir saçmalık yok ama fps ler 20 lere kadar indi ingilizce sürüm var zaten bu sürüm bildiğim kadarıyla en son güncellemeliri barındırıyor.
  • Evet kasıor Extreme açınca çok kasıyor ben de bi düşük ayarda açıyorum rahat oynuyorm..
  • Ludendorff arkadaşım bak burayı diyorum,

http://img134.imageshack.us/i/divinity220091116153104.png/

İşte burda içerde teleporta giriyorum orda Lady Kara çıktı karşıma bişeyler söyleyip kayboldu ...Bu görevi yapacam diye 50 tane side quest yaptım..

Zepplin i bile tamir ettim başka şehre geçicem.Bide senin dediğin şu şelalenin içindeki mağaraya girdim taşları yerleştirip kapıyı açtım büyük bir ejderha bişeyler söyledi Hall of Echoes görevini ordamı yapacam...?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.