Şimdi Ara

Distribütörler neden çirkef, benzinli motor donanım ve LPG üçlüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw arkadaş, dizel bitiyor diyorlar istisnasız birçok distribütör benzinli modelleri full paket getirmiyor, tüm donanımlar dizel'de ve Avrupada birçok benzinli model LPG ile sunulurken Türkiyede bu yok.

Madem dizel bitiyor, benzinliyi full paket opsiyonlarla LPG seçenekleri ile satın.

Zaten 1.6 motor vergisi olmuş 2100₺ hala dizel getiriyorlar.

Getir 0.9-1.0 hacim benzinli motor, at donanımı sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana tüm modelleri getirse distribütörün tüm foyasi ortaya çıkar. Her modeli getirse ona göre bir fiyatlama yapması lazım. Böyle olunca fiyatlama ucuzdan pahalıya benzin,LPG, dizel şeklinde olması lazım. Adam Avrupa'da artık tu kaka olan dizel motorlu modelleri ucuza kapatıp, burada pahalıya itekliyor. Niye benzinli getirip kendini açık etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Sana tüm modelleri getirse distribütörün tüm foyasi ortaya çıkar. Her modeli getirse ona göre bir fiyatlama yapması lazım. Böyle olunca fiyatlama ucuzdan pahalıya benzin,LPG, dizel şeklinde olması lazım. Adam Avrupa'da artık tu kaka olan dizel motorlu modelleri ucuza kapatıp, burada pahalıya itekliyor. Niye benzinli getirip kendini açık etsin.
    Hocam vallaha keyif için mobile de bakıyorum ve atıyorum Peugeot deutschland diyorum VW deutschland yazıp orada inceliyorum vallaha daha keyifli.

Sarı siteye bakınca bide markaların Türkiyedeki haline fiyatlarına donanımlarına bakınca sinirleniyorum hocam keyfim kaçıyor.

• Bkz: Yeni, fabrikasyon LPG li Benzinli 1.0 TCE DUSTER

Duster, şaka Maka her şey bir kenara,
    Türkiye araç kullanıcı (Müşteri) potansiyelini/istek ve ihtiyaç taleplerini çok iyi süzüyor.....

(Hataya düştüğü ve ısrarla hatasını sürdürdüğü tek nokta OTOMATİK VİTES üretimini sonlandırması..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Bkz: Yeni, fabrikasyon LPG li Benzinli 1.0 TCE DUSTER

Duster, şaka Maka her şey bir kenara,
    Türkiye araç kullanıcı (Müşteri) potansiyelini/istek ve ihtiyaç taleplerini çok iyi süzüyor.....

(Hataya düştüğü ve ısrarla hatasını sürdürdüğü tek nokta OTOMATİK VİTES üretimini sonlandırması..)
    Ciddi ciddi Dacia Türkiye'nin durumuna göre tüketicinin isteğine en iyi cevap veren firma

• Şu ülkeye artık gerçekten çevreci emisyon normları getirilmesi lazım.
    Geçen haftalarda İstanbul’da hava kirliliğinden asit yağmurları bekleniyor diye açıklama yaptı uzmanlar.
    Bu sadece dizel için değil hava kirliliği yaratan her şey için gereken önemler alınmalı.
    Ve toplumumuza bunun eğitimi verilip , toplumsal algı oluşturulmalı.
    Bu havayı emin olun , havayı kirleten fabrikanın sahibide , dizel kullananda , benzinli kullananda , katalitik iptali yaptıranda soluyor.
    Bu yazdıklarıma istinaden dizelin zaten bitmesi gerekiyor ve bitecektirde. Ancak ülke buna ne kadar senkronize olabilecek bunu göreceğiz.
    Dizel bitiyor diye arabasının değer kaybı kaygısına girmek yerine , çocukların ve kendi ailelerimizin sağlık kaygısına girmeyi daha mantıklı buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NazımHikmetRan -- 19 Ocak 2020; 17:51:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Şu ülkeye artık gerçekten çevreci emisyon normları getirilmesi lazım.
    Geçen haftalarda İstanbul’da hava kirliliğinden asit yağmurları bekleniyor diye açıklama yaptı uzmanlar.
    Bu sadece dizel için değil hava kirliliği yaratan her şey için gereken önemler alınmalı.
    Ve toplumumuza bunun eğitimi verilip , toplumsal algı oluşturulmalı.
    Bu havayı emin olun , havayı kirleten fabrikanın sahibide , dizel kullananda , benzinli kullananda , katalitik iptali yaptıranda soluyor.
    Bu yazdıklarıma istinaden dizelin zaten bitmesi gerekiyor ve bitecektirde. Ancak ülke buna ne kadar senkronize olabilecek bunu göreceğiz.
    Dizel bitiyor diye arabasının değer kaybı kaygısına girmek yerine , çocukların ve kendi ailelerimizin sağlık kaygısına girmeyi daha mantıklı buluyorum.
    Havayı kirleten o kadar çok şey varki dizel devede kulak kalır, dün İstanbula gittim Gebze tuza VS bu bölgeler full fabrika, ve öyle havayı kirletiyorlar ki, piyasadaki dizellerin çevreye verdiği 1 yıldaki zararı o fabrikalar max 3 ayda veriyor.

Heleki o 80-90 2000 model kamyon tırlar eski otobüsler mahvediyor çevreyi.

Sıkıysa o fabrikalara filtre yapsınlar, sıkıysa tüm otobüsler 2020 model neoplan setra olsun, sıkıysa eski TIR kamyonlar 2020 scania olsun?

Sıkıysa 2015 altı dizeler preslenip 2020 dizel alabilsin herkes?

Sıkımı?

2020 altı tır kamyon otobüs kalmaz ise, 2015 altı dizel binekler kalmaz ise, fabrikalara filtre yapılırsa merak etme herşey düzelir

Ama para buraya değil başka şeylere verildi hep, suriler olmasa saçma saçma rezidans olmasa havalimanı olmasa bunlar olurdu

Ejderya ve smotie ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başkalarının senden kötü olması , senin iyi olduğun anlamına gelmez Ejderya.
    Yani fabrika bacaları senden daha fazla kirletiyor diye , seninde kirlettiğin gerçeğini değiştirmiyor.
    Bana 95 üstü doğumlu Z kuşağı cevapları verme , yazımı okurken beynindeki tüm fosfor kırıntılarını kullanmayı denersen fabrika bacalarını çevresel yozlaşmadan muaf tutmadığımı anlarsın.
    Olayı siyasileştirme çünkü yalan söylemeyi beceremiyorsan , siyaset yapamazsın.
    Ben sana diyorum ki dizelin bitmesi gerekiyor. Sen bana diyorsun 2015 altı bilmem ne , 3 sene kullanıp prese mi vereceksin aracını. 2020 altı tır kamyonmuş.
    Ülkedeki binek araçları düşününce emin ol fabrika bacalarından daha az kirletmiyorsun çevreyi.

Akıl ve mantık ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce dizelleri itelesinler bı millete, ondan sonra getirirler.

Trend sonu ele mal vermecesi bunlar. Zirveden çakacaklar malı. Kandırılan yanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Başkalarının senden kötü olması , senin iyi olduğun anlamına gelmez Ejderya.
    Yani fabrika bacaları senden daha fazla kirletiyor diye , seninde kirlettiğin gerçeğini değiştirmiyor.
    Bana 95 üstü doğumlu Z kuşağı cevapları verme , yazımı okurken beynindeki tüm fosfor kırıntılarını kullanmayı denersen fabrika bacalarını çevresel yozlaşmadan muaf tutmadığımı anlarsın.
    Olayı siyasileştirme çünkü yalan söylemeyi beceremiyorsan , siyaset yapamazsın.
    Ben sana diyorum ki dizelin bitmesi gerekiyor. Sen bana diyorsun 2015 altı bilmem ne , 3 sene kullanıp prese mi vereceksin aracını. 2020 altı tır kamyonmuş.
    Ülkedeki binek araçları düşününce emin ol fabrika bacalarından daha az kirletmiyorsun çevreyi.

Akıl ve mantık ile
    Ben iyiyim hocam 5 senedir benzin+LPG kullanıyorum dizel kullanmıyorum bilip bilmeden konuşma

Yakıta %30-40 daha fazla para veriyorum ama dizel kullanıp çevreyi kirletmiyorum

Sana sormalı sen ne kullanıyorsun?

Son olarak üslubuna dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 19 Ocak 2020; 19:58:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.