Şimdi Ara

Displayportlu monitör kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörüm dell e2216h. Giriş olarak vga ve displayport var.
    Elimde çift ucu hdmi olan kablo ve hdmi girişi displayport çıkışı olan çevirici var. Bağlantıyı yaptım ama dijitale geçmedi. Sorunu bilen varmı acaba?

Displayportlu monitör kullanan varmı Displayportlu monitör kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 20 Mart 2016; 13:20:14 >

• Dijitale gecmedi derken ne kastediyorsun. görüntü hic mi gelmedi yoksa başka bişeymi.bios ayarlarından spdfi çıkış ayarlarına baktinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör görüntü ayarlarında auto seçili. Ben displayportu seçiyorum fakat "no display cable" diyor. Mecburen vga ya geçiyorum. Biostan olur mu bilmiyorum, çünkü onboard ekran kartı değil bağlantı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 20 Mart 2016; 17:06:19 >
  • Sanırım cevabı buldum. Benim bağlantı resimdekinin tersi. Yani monitör dp, pc hdmi. Ama burada monitör hdmi, pc dp. Peki ben bu işi nasıl çözerim. Yardım eden olacak mı acaba?

Displayportlu monitör kullanan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 20 Mart 2016; 18:46:32 >
  • Her dönüştürücü ile bu işlemi yapamazsınız.Dönüştürücülerin yönleri vardır.HDMI to VGA veya VGA to HDMI gibi.Yani ilki hdmi sinyalini vga ya dönüştürür.Böylece hdmi tarafı bilgisayara takarken vga kısmını da monitöre takarsınız.İkincisinde ise durum tam tersi.
    Bu durumda size HDMI to DP adaptörü gerekiyor.

https://www.startech.com/AV/Converters/Video/Active-HDMI-or-DVI-to-DisplayPort-Converter~HDMI2DP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 20 Mart 2016; 18:53:08 >
  • Evet sorun bu olabilir. O zaman elimdeki parçalardan işe yarayan sadece hdmi kablo var galiba. Peki bu dönüştürücünün ucuzu var mıdır? Yoksa bunu alacağıma ekran kartımı değiştirsem daha mı iyi olacak yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 20 Mart 2016; 20:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sama

Evet sorun bu olabilir. O zaman elimdeki parçalardan işe yarayan sadece hdmi kablo var galiba. Peki bu dönüştürücünün ucuzu var mıdır? Yoksa bunu alacağıma ekran kartımı değiştirsem daha mı iyi olacak yoksa?

Sizin düşünceniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.