Şimdi Ara

Disney Plus’dan beklenen “Atatürk” açıklaması geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler 🙏👍👍
  • ATATÜRK düşmanlığında tatlı su siyasal islamcıları varken ermeni lobisine gerek yok aslında.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Kampanya bağışından rüşvet yasal yorumu helal olsun ne diyeyim. Senin fantezisi alemini bir kenara bırakırsak Amerika'da rüşvet büyük bir suç. (Bana kimsenin cevap vermesine gerek yok, açarsınız bakarsınız bu cevaba ulaşırsınız. Bunun yorumluk yanı yok.)


    Lobi olayları tüm dünyada var maalesef. Bu konuda da saçmalamak için yer arıyor bazıları. Bazı küçük grupların gereksiz nefreti her türlü saçma sapan şeyleri yapmaya zorluyor onları. Disney lisansı iptal edilmesi lazım. Ama mesela Disney de Türkiye'de lobi yapıp iptal ettirmeyebilir. Bizim de iptalin olmasını sağlamamız lazım. Türkiye gibi bir izleyici kitlesi 5-10 ülkeden sonra çok az ülkede var. Genç nüfus olarak Disney için vazgeçilmez bir kaynağız. Nasıl lobi yapılır göstermek lazım ama bizde o irade var mı ben sanmıyorum. Bizimkilerin tek derdi para.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 4 Ağustos 2023; 11:47:59 >
  • Atatürk'ün partisi CHP nin İstanbul İl Başkanının konuyla ilgili bir açıklaması oldu mu merak ettim doğrusu.


    zira kendisinin · @Canan_Kaftanci. 23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu:1915 şeklinde bir twiti var malum...

  • erka1907 kullanıcısına yanıt

    Amerika da Atatürkçülük oynayıp ermenilere ses etmeyen Kemalistlere de uğrasın arada kaleminiz ;)

  • RepresentUsyoutube
    Learn more at http://Represent.Us/TheProblem, and go to https://represent.us/TheSolution to see our plan and join the Anti-Corruption Movement. Click on "show more" to view our sources. 1. Gilens and Page, “Testing Theories of American Politics: Elites, Interest Groups, and Average Citizens,” Perspective on Politics, 2014. http://scholar.princeton.edu/sites/default/files/mgilens/files/gilens_and_page_2014_-testing_theories_of_american_politics.doc.pdf 2. Washington Post, “Rich People Rule!” 2014. http://www.washingtonpost.com/blogs/monkey-cage/wp/2014/04/08/rich-people-rule/ 3. Washington Post, “Once again, U.S. has most expensive, least effective health care system in survey,” 2014. http://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2014/06/16/once-again-u-s-has-most-expensive-least-effective-health-care-system-in-survey/ 4. Forbes Opinion, “The tax code is a hopeless complex, economy-suffocating mess,” 2013. http://www.forbes.com/sites/billfrenzel/2013/04/04/the-tax-code-is-a-hopeless-complex-economy-suffocating-mess/ 5. CNN, “Americans pay more for slower Internet,” 2014. http://money.cnn.com/2014/10/31/technology/internet-speeds/ 6. The Hill, “Sanders requests DOD meeting over wasteful spending,” 2015. http://thehill.com/policy/finance/234578-sanders-requests-meeting-with-dod-chief-about-wasteful-spending 7. CBS News, “Wastebook 2014: Government’s questionable spending,” 2014. http://www.cbsnews.com/news/wastebook-2014-sen-coburn-highlights-questionable-wasteful-government-spending/ 8. The Heritage Foundation, Budget Book, 2015. http://www.heritage.org/issues/budget-and-spending/government-waste 9. The Atlantic, “American schools vs. the world: expensive, unequal, bad at math,” 2013. http://www.theatlantic.com/education/archive/2013/12/american-schools-vs-the-world-expensive-unequal-bad-at-math/281983/ 10. CNN Opinion, “War on drugs a trillion-dollar failure,” 2012. http://www.cnn.com/2012/12/06/opinion/branson-end-war-on-drugs/ 11. Feeding America, Child Hunger Fact Sheet, 2014. http://www.feedingamerica.org/hunger-in-america/impact-of-hunger/child-hunger/child-hunger-fact-sheet.html 12. New York Times, “Banks’ lobbyists help in drafting financial bills,” 2014. http://dealbook.nytimes.com/2013/05/23/banks-lobbyists-help-in-drafting-financial-bills/?_r=1 13. New York Times, “Wall Street seeks to tuck Dodd-Frank changes in budget bill,” 2014 http://dealbook.nytimes.com/2014/12/09/wall-street-seeks-to-tuck-dodd-frank-changes-in-budget-bill/ 14. Sunlight Foundation, “Fixed Fortunes: Biggest corporate political interests spend billions, get trillions,” 2014. http://sunlightfoundation.com/blog/2014/11/17/fixed-fortunes-biggest-corporate-political-interests-spend-billions-get-trillions/ 15. Sunlight Foundation, Fixed Fortunes database, 2015. http://influenceexplorer.com/fixed-fortunes/
    https://www.youtube.com/watch?v=5tu32CCA_Ig&feature=youtu.be



    public citizen
    The art and folly of distinguishing campaign contributions from bribes - Public Citizen
    https://www.citizen.org/news/the-art-and-folly-of-distinguishing-campaign-contributions-from-bribes/

    Bunlardan sabaha kadar koyabilirim buraya. Devam edeyim mi?


    Konu irade değil kardeş para. Bu diasporaların nasıl lobicilik yaptığını, bu lobiciliğin tam olarak ne demek olduğunu kendi çabalarınla bulabileceğinden eminim. Sen hangi hayal aleminde yaşıyorsun bilmiyorum ama ABD'de (ve inanmayacaksın gayrıresmi olarak da olsa dünyanın kalanında da) işler bu şekilde yürüyor.





  • karamitat kullanıcısına yanıt

    sizinkilerden sıra kalmıyor ki onlar da iki kelam ede.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Yanlış yazmışsınız ilk paylaşımı tepki çekmedi. Muhtemelen menejeri ajansı kızım napıyon kafan mı iyi a.g adamlardan sponsorluk aldık mamamızı keserler falan dedi oda tepki için yazdığı tweeti silip saçma bişey yazıp disneyle ilgili bişey yazmadı  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzhan2323

    chp ve chp li sanatçılar neden tepki göstermiyor acaba, enteresan...
    Onların çoğunun Atatürk sevgisi paradaki Atatürk resmi kadar çünkü. Arka planda çıkar para ilişkisi olunca böyle ikiyüzlülükleri çıkar ortaya. Tamer Karadağlı gibi olsalardı keşke,, ama nerdeee,,,
  • disney kanalı iptal ettirmeyen vatan hainidir.
    fox da yayınlanması yetmez dünyada izlenmelidir bu dizi o yüzden disneydede yayınlanmalıdır.
  • Bu duyurulunca aboneliği iptal ettim zaten, abonelik iptalleri artınca akıllanırlar belki.

  • Üyelik iptali ve paranızı geri almak için Mesut çevik yetkili bir avukatla yaptığı konuşmada para iadesini adım adım açıklamış. Teşekkürler Mesut ve avukat abimiz 👏👏👏👏👏 link:https://www.youtube.com/watch?v=yquydZrWkGg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzhan2323

    chp ve chp li sanatçılar neden tepki göstermiyor acaba, enteresan...
    peki akpli sanatçılar neden tepki göstermiyor?
    ...
    bi dakka ya, akp ve sanat?

    vazgeçtim.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Yok ya o taraf bile atatürkçü oldu chp tayfasından ses seda yok. Bu sabah yeni akit ülke tv bile tepki gösterdi tabikide samimi değiller ama hiç birşey yapmamaktan iyidir.
  • Disney şirketinin Türkiye Cumhuriyeti'nde her hangi bir iş kolunda faaliyet gösterme şansı kalmadı. Disney şirketi artık Türkiye ve Türk halkı için yok hükmünde.



    Sen, ticaret yapıp para kazandığın bir ülkenin kurucusu ve silah arkadaşlarına çektiğin diziyi kaliforniadaki ermeni abilerinin sözüyle yayınlamaktan vazgeçersen, bunun bedelini bu ülkeden silinerek ödersin.



    Disney'i yönetenler de zeka geriliği olduğunu düşünüyorum.



    Californiada ki ermeni abileri ne derse biat ediyorlar.
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Umarım öyle dediğin gibi olur. Halk bunu unutmamalı bileti tam kesmeli benim çok zoruma gitti ilk muhabbetler çıkmaya başladığında anlamıştım ve direk üyeliği iptal ettim.

    herifler resmen alın size ücretsiz olsun kemik der gibi foxta yayınlanacak diyip yine hakir gördüler. Ermeni sayfaları disneye teşekkür yağdırdı.

    Bu mevzu sadece bir dizi mevzusu değil tarihsel çarpıtmaları güçlendirmenin ayak oyunlarından.

    Aslında biz bu lobicilik olayları yüzünden bile İsrail ile arayı filistin için bozmamalıydık.

  • Benim beklediğim açıklama bu değil???
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    Üyeliği iptal edip ödeme itirazi yapabilirsiniz hocam bankadan vs

  • Salak la bu Disney. Harbi diyorum geri zekalı.

    Türkiye'nin küçük bir şehri kadar olan Ermenistan'dan yana tavır alarak 100 milyonluk Türkiye pazarını kaybetti. Bu şirketi muhtemelen lobicilik gibi saçma sapan demode oluşumları ciddiye alan fosiller yönetiyor. Disney'i küresel pazarı anlayan genç dinamik birileri yönetseydi ermeni lobisinin oyununa gelmezdi.

    Disney'in bu yaşadığı Türkiye Cumhuriyeti'ndw faaliyet gösteren tüm küresel şirketlere ders olsun. Adam olun. Ticari faaliyette bulunup ekmeğini yediğiniz millete hainlik yapmayın. Hele ki lobilerin yönlendirmesiyle asla adım atmayın.

    Beyinsizler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.