< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ | Ana Konu | (105. sayfa)

-
-
Kod falan yok arkadalar nerden çıktı bu kod?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modern Family açtım Disney+ uygulamasından, görüntü harika
HBO Max gelene kadar Disney+ devam
-
Arkadaşlar bana da mail gelmemişti. Disney Plus'ın canlı desteğine bağlanıp mail gelmedi dedim. 24 saat bekleyin dediler. Beklemek istemiyorum link verebilir misiniz dedim. Link ve kod verdiler. O şekilde indirimli girebildim. Sağolsunlar.
Ama bir uyarı yapayım. Ödeme aşamasında hata alırsanız anasayfaya dönüp oturumu kapata basın ve tekrar giriş yapın. Yoksa 350 lira çeker. Ben buradaki yorumları görmüştüm iyi oldu. Sanal banka kartıyla ödeyemedim, sanal kredi kartıyla ödeyebildim.
https://www.disneyplus.com/redeem
Bu linke girip kodu ekleyeceksiniz.
PC'de altyazı görünümü çok kötü ve yukarıda da yazdıkları gibi çözünürlük düşük. Diğer cihazlarda normal.
-
Kod derken link 9 basamaklı bir sayı barındırıyor.Bu sayede sadece mail ile önceden başvuran kişilerin daveti tekrar kullanılandırmasının önüne geçiliyor.Kayıt sırasında bir kaç saniye görünüyor …
Bu yüzden kod varmı diye soruluyor …
Evdeki wifi den disney e hiçbir cihaz bağlanmıyor çözüm bulan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok fazla sıra var o yüzden beklemek gerekiyor, belki telefon ile deneyebilirsiniz daha kısa sürer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ olun hocam gönderebilirsiniz o vakit, madem boşta :)
mailimi yazayım size özelden.
-
Android uygulamasi berbat maalesef. Buram buram kasıyor açılmıyor indirmek için 40takla attim. İndirirken telefon acayip ısındı ve pili eritti. Şuanda indirdiğim de açılmıyor siyah ekran takıldı. Nasil bu kadar kötü anlamadım yeni platofrm da değil. Onun dışında pc ve smart tv deneyip yazarım.
Edit: 30sn siyah ekran bekleyince indirdiğim açıldı. Ama sd karta indirdiğim için mi böyle bilmiyorum. Tekrar deneyince açılmadı. Ve acayip ısındı cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 14 Haziran 2022; 20:5:48 >
eğer android tv değilse evet linuxtur.
Arkadaşlar sanal kredi kartıyla ödeme yapmaya çalışıyorum. 4-5 kez denedim. sürekli hata veriyor. Sanal kart geçmiyor mu? Bilgisi olan cvp verebilir mi?
-
Yurtdışı alışverişe açık mı? Bir de atıyorum 280 tl yerine 300 ayarlayın bazı bankalar 10-15 tl fazla çekiyor
Bende de philips android tv var. Aynı sorun oldu. Oturumu kapatıp açınca düzeldi.
Dostlar fazla kodu olan ve paylasmak isteyen olursa cok sevinirim
Hala mail gelmedi. Atmayacaklar galiba
Bence genel olarak kütüphane eksik. Özellikle Fargo’nun olmaması üzdü. :(
Kaçış dizisi tam anlamıyla hüsran.
-
2016 sonrası modelse olması gerekiyor. Disney yazıp aratınca tv de çıkmadı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X