Şimdi Ara

Dişleriniz Tuvalet Taşı Gibi Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
16
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi pazarlar.Beyler 4-5 yıldır sigara kullanıyorum.Önceleri dişlerimi düzenli fırçalamazdım.1 yıldır falan gece yatmadan önce ve sabah kalktığımda dişlerimi fırçalıyorum.Ama nafile].Gittim avondan öve öve bitiremedikleri Misvak özlü macunundan aldım işe yaramadı.sensodyne ipana colgate v.s v.s hepsinden kullandım.Ama dişler yine sap sarı.Günde 3 kere fırçaladığım halde.Herkes buraya kullandığı macunları yazsın..Önerilerinizi bekliyorum beyler.Dişleri DH ın Arkaplanı gibi olanlar içinde bu konunun faydalı olacağını ümit ediyorum :).iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakilli -- 13 Nisan 2014; 19:13:11 >

• Takip önerileri merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limon karbonat
  • la gidin dişçiye bunu da mı söyleyeyeyeyim
  • Dislerim wc tasi gibi degil ama yinede tavsiyede bulunayim:) braun d12 sarjli dis fircasini sana tavsiye ederim suan teknosada 49.90 bide guzel bi dis macunuyla beraber kullanirsan dislerinin beyazlamasini sagliyacaktir. Normal dis fircasina gore d

• Bakalım ne önerecekler.

• Git dişçide temizlettir 5 dk sürmüyor sonra düzenli fırçala beyaz kalır hep.sensodyne de diş macunu olarak iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Saç Nasıl Kesilir???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dis macunu + misvak ve sigara cay kahve az tuketmek sartiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qetman.

limon karbonat

bunu dişlerini 2 hafta sonra eline almak istersen deniyebilirsin.
  • Cep sodası iyi temizler, beyazlatır ama diş etlerini de kaldırabilir.
  • benimde öyleydi dişçiye gittim baya yaptı bembeyaz oldu sonra yine fırçalamadım yine aynı şuanda
  • Beyler Dişçiye Gitmeyi bende biliyorum.Diş temizletmenin ne kadar zararlı olduğundan haberiniz yok herhalde.Önemli olan Diş ve diş etlerine zarar vermeden beyazlatmak.
  • You tube'da Dıy projects kapsamında diş beyazlatma videoları vardı...Ne kadar işe yarar bilemiyorum ama bakabilirsin.
  • Hiçbir diş macunu dişi beyazlatmaz.Doktorda yapılan diş beyazlatma işleminin zararlarının haddi hesabı yok. Yapılması gereken en iyi şey, düzenli olarak dişleri fıçalamak, diş ipi kullanmak.Yani diş sağlığına önem vermek. Eğer maddiyat sıkıntı değilse sağlam bir hastanede zirkonyum kaplat.
  • dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

İwhite diye bisey var 60 lira. Eczanelerde satiliyo. Hemen aninda beyazliyo bi zararida yokmus

Sormak lazım.Faydalı bir şeye benziyo:)
  • En etkili çözüm lazer.
  • Bende bısey onerecek sandım :(

• Sigarayı bırak. Çok mu zor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Signal white now ile fircaladiktan sonra misvak ilede fircaliyorum gece yatmadanda agiz bakim suyu kullaniyorum bembayaz gunde iki kere fircaliyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.