Şimdi Ara

>>> DİŞLERİ BEYAZLATMAK İÇİN !!! <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne sıgara kullanıyorum ne alkol nede su:P ya dişlerimi fırçaladığım halde koyu bi sarı renk hakim.. hemde gittikce sararıo.. Ne yapmam gerek bir bildiğiniz va mı???

• Sağlıklı Yaşam bölümünde Diş beyazlatma konusu var şuan üstlerde oraya bak orda yazdım... bidaha yazdırma bana

*Limon + karbonat karışımını 3-4 günde 1 diş fırçası ile sürtüceksin dişlerine....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Sağlıklı Yaşam bölümünde Diş beyazlatma konusu var şuan üstlerde oraya bak orda yazdım... bidaha yazdırma bana

*Limon + karbonat karışımını 3-4 günde 1 diş fırçası ile sürtüceksin dişlerine....

Allah razı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: DJ Kürşat

Arkadaşlar ne sıgara kullanıyorum ne alkol nede su:P ya dişlerimi fırçaladığım halde koyu bi sarı renk hakim.. hemde gittikce sararıo.. Ne yapmam gerek bir bildiğiniz va mı???

suda mı kullanmıyon
  • quote:

Sağlıklı Yaşam bölümünde Diş beyazlatma konusu var şuan üstlerde oraya bak orda yazdım... bidaha yazdırma bana

ya bu karbonatla limonu nası karıştırcazz.. karışımı yaparken hangisinden ne kadar koycaz??
  • Çay tabağına 2 çay kaşığı karbonat at.... sonra 3-4 damla limon suyu damlat... o kadar... dişlerin beyazlayana kadar yap bunu 3-4 günde 1.... daha fazla sıklaştırma çünkü diş etlkerini acıtıyo ve çekiyo geçici olarak.... ayrıca dişlerini de günde en az 2 kere ... ve 2 dk. boyunca fırçalamaya alış.... disiplin lazım yani.....

*Benim dişlerim eskiden sarıydı... 15 yaşında bu taktiği uyguladım ve halen daha sararmadı şuan dişlerim beyaz ve yaş 24...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Mayıs 2008; 22:03:12 >
  • aynı sorun bende de vardı

bildiğim kadarıyla onlar diş taşı...
    bunun içinde bi dişçiye git
    bi aletle 10 dkda alıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    erkekler için saç boyası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çay tabağına 2 çay kaşığı karbonat at.... sonra 3-4 damla limon suyu damlat... o kadar... dişlerin beyazlayana kadar yap bunu 3-4 günde 1.... daha fazla sıklaştırma çünkü diş etlkerini acıtıyo ve çekiyo geçici olarak.... ayrıca dişlerini de günde en az 2 kere ... ve 2 dk. boyunca fırçalamaya alış.... disiplin lazım yani.....

*Benim dişlerim eskiden sarıydı... 15 yaşında bu taktiği uyguladım ve halen daha sararmadı şuan dişlerim beyaz ve yaş 24...

anladmm çok teşekkürler deniycem inş sarı dişlerden kurtulcam

• Tuz ruhu koy dişlerine öyle uyu sabah kalktığında bembeyaz olacak.
  • Karbonat dişe zarar verir,yapmamanızda yarar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

Tuz ruhu koy dişlerine öyle uyu sabah kalktığında bembeyaz olacak.

hocam bu hayatının beyazlamasına kökten çözüm olr. yeni beyaz bi sayfa hesabı
  • quote:

Hayyy ya gülecegim yoktu hiç

ama tuz ruhu harbiden müthiş parlattiriyo FAYANSLARİ filan ....
    ufak bi damlasi elime atlamiştida 2 saat boyunca kıvrandim tabii sürekli suya soktum

edit: ya sorcagim soruyu unutturdun dostum yaa

ya peki bu karbonat olayi cidden işe yariyomu yoksa sadece sendemı işe yaradi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Mayıs 2008; 2:08:42 >

• quote:

Hiç komik değil
  • quote:

quote:

Hiç komik değil

• quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.