Bildirim
>>> DİŞLERİ BEYAZLATMAK İÇİN !!! <<<
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sağlıklı Yaşam bölümünde Diş beyazlatma konusu var şuan üstlerde oraya bak orda yazdım... bidaha yazdırma bana
*Limon + karbonat karışımını 3-4 günde 1 diş fırçası ile sürtüceksin dişlerine.... -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Sağlıklı Yaşam bölümünde Diş beyazlatma konusu var şuan üstlerde oraya bak orda yazdım... bidaha yazdırma bana
*Limon + karbonat karışımını 3-4 günde 1 diş fırçası ile sürtüceksin dişlerine....
Allah razı olsun
-
quote:
Orjinalden alıntı: DJ Kürşat
Arkadaşlar ne sıgara kullanıyorum ne alkol nede su:P ya dişlerimi fırçaladığım halde koyu bi sarı renk hakim..hemde gittikce sararıo..
Ne yapmam gerek bir bildiğiniz va mı???
suda mı kullanmıyon -
quote:
*Limon + karbonat karışımını 3-4 günde 1 diş fırçası ile sürtüceksin dişlerine....
ya bu karbonatla limonu nası karıştırcazz.. karışımı yaparken hangisinden ne kadar koycaz?? -
Çay tabağına 2 çay kaşığı karbonat at.... sonra 3-4 damla limon suyu damlat... o kadar... dişlerin beyazlayana kadar yap bunu 3-4 günde 1.... daha fazla sıklaştırma çünkü diş etlkerini acıtıyo ve çekiyo geçici olarak.... ayrıca dişlerini de günde en az 2 kere ... ve 2 dk. boyunca fırçalamaya alış.... disiplin lazım yani.....
*Benim dişlerim eskiden sarıydı... 15 yaşında bu taktiği uyguladım ve halen daha sararmadı şuan dişlerim beyaz ve yaş 24...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Mayıs 2008; 22:03:12 > -
aynı sorun bende de vardı
bildiğim kadarıyla onlar diş taşı...
bunun içinde bi dişçiye git
bi aletle 10 dkda alıyolar -
quote:
Çay tabağına 2 çay kaşığı karbonat at.... sonra 3-4 damla limon suyu damlat... o kadar... dişlerin beyazlayana kadar yap bunu 3-4 günde 1.... daha fazla sıklaştırma çünkü diş etlkerini acıtıyo ve çekiyo geçici olarak.... ayrıca dişlerini de günde en az 2 kere ... ve 2 dk. boyunca fırçalamaya alış.... disiplin lazım yani.....
*Benim dişlerim eskiden sarıydı... 15 yaşında bu taktiği uyguladım ve halen daha sararmadı şuan dişlerim beyaz ve yaş 24...
anladmm çok teşekkürler deniycem inş sarı dişlerden kurtulcam
-
Tuz ruhu koy dişlerine öyle uyu sabah kalktığında bembeyaz olacak. -
Karbonat dişe zarar verir,yapmamanızda yarar var. -
quote:
Orjinalden alıntı: killsomething
Tuz ruhu koy dişlerine öyle uyu sabah kalktığında bembeyaz olacak.
hocam bu hayatının beyazlamasına kökten çözüm olr. yeni beyaz bi sayfa hesabı -
quote:
Hayyy ya gülecegim yoktu hiç
ama tuz ruhu harbiden müthiş parlattiriyo FAYANSLARİ filan ....
ufak bi damlasi elime atlamiştida 2 saat boyunca kıvrandim tabii sürekli suya soktum
edit: ya sorcagim soruyu unutturdun dostum yaa
ya peki bu karbonat olayi cidden işe yariyomu yoksa sadece sendemı işe yaradi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Mayıs 2008; 2:08:42 >
-
quote:
Hiç komik değil -
quote:
quote:
Hiç komik değil
-
quote:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X