Şimdi Ara

Dişimin içinde birsey geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1hafta önce boğazım ve damaklarım şişti , boğaz geçti, damaklarım hala şiş fakat

ön tavşan dişimin biri siyahlaşmış, içerisi delinmiş, yemek yerken felan acı bir tat geliyor iltihaplandı mı ki bilmiyorum?sanki dişimin içinden iltihap geliyor acımsı bir tat

• Buraya yazana kadar dişçiye gitmeyi düşünmedinmi??
  • Çürümüş, iltihaplanmış galiba.Hemen bir diş hekimine görünün...
  • Şimdi gss var.diş hastanesine mi gideyim?
  • Hayatımda hiç dişçiye gitmedim.şehir deki diş hastanesine mi gideyim?
    acaba kanal tedavisimi olur çok acılıymış:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı kusura bakmada beklemen aptalca birşey direk hekime görün çok önemli bir sağlık meselesi bu ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Nisan 2012; 11:59:52 >
  • Tavşan dişi nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hekime derken sağlık ocağına gideyim ilk sevk etsin beni yani bu işi nasıl hallederim?
  • hemen beklemeden git bende saat 15'e randevu aldım gidicem 20lik dişim iltihap yaptı sağ yanağım şişti işe bile gidemedim bugün hazır gitmişken 3 tane dolgu yapılacak dişim vardı onlarıda aradan çıkaracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 24 Nisan 2012; 12:22:15 >
  • kanal tedavi uyuşturularak yapıldığı için pek acımaz korkma dişinin içine iğne gibi bir şey sokularak içerideki sinir alınıyor daha sonra ağrı olmuyor ama biraz değişik bir şey tabi söylemeden edemiycem :D
  • Korkuyorum .antibiotikle kurutsam olmaz mı?randevu internetten mi alınıyor bi yardımcı olabilismisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

Tavşan dişi nedir

+1
  • dişçiden korkmana gerek yok acı hissetmezsin ama gitmezsen ilaçla hallederim dersen ilerde çekersin sıkıntısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Hayatımda hiç dişçiye gitmedim.şehir deki diş hastanesine mi gideyim?

kardeş bende ilk dişçiye gittiğimde kanal tedavisi oldum. bende biraz tırsıyodum ama emin ol hiç acımıyo ilk başta antibiyotik veriyo iltihabı kurutuyo sonradan kanal tedavisi yapıyo. bence git kurtul. bende kaç sene gitmemiştim sonradan kafamı vurdum gitseydim diye
  • Yardımlarınız için teşekkürler, mesela şuan hiç iltihap gelmiyor.12saat gelmiyor 12gece geliyor zor uyuyorum iltihabıda yutuyorum

tavşan dişi üst 2diş bazı insanlarda öne doğru çıkıktır

fakat şimdi randevu nasıl alcam ve diş hastanesine mi gitsem??
  • Ben aile hekimine danışcam.

ağrı hiç yok 2saattir iltihapta yok fakat dişçiyede gitmem lazım
  • Ön dişlerini çürütmeyi nasıl başardın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Hayatımda hiç dişçiye gitmedim.şehir deki diş hastanesine mi gideyim?

İnan acımıyor dostum, bana uygulamışlardı. Sadece ilk anlar başın ağırıyor, sonuçta sinirleri alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.