Şimdi Ara

Dişim Oyulup Çürüdü SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orayi nasil cektin ya kamerayi agzina mi soktun? Hadi soktun nasi odakladinn cektin falan filan inter milan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sağlıkta ayıp iğrençlik falan olmaz amma velakin.. bir uyarı koysaydın ya ?
  • Bu nasıl çürük ya sarı iltihap gibi duruyor . Ama agrı yapıyorsa gitsene dişçiye. 50-100 lira özel muaynanesi olan adamlar alıyor. Devlet hastanesinde daha ucuza hallettirsin.

• Hala sinire gelmemiş. Bi an önce git doktora
  • Oha o nasıl çürük be

• Agridan Uyuyamiyorum allah rızası için yokmu tavsiyesi olan evde ağrı kesici yok ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 4 Nisan 2015; 23:56:37 >
  • Geberecem agridan

• MeymunHusnu kullanıcısına yanıt
    Hiç ağrı kesici yoksa tuzlu suyla gargara yap bari başka seçenek yok bi de oyma sakın kürdanla falan orayı daha çok ağrır

• Rakı alkol ne bulursan bas iç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma sirkesiyle gargara yapıp uyudum sagolun beyler. En kisa zamanda doktora gidicem.

• daha kahvaltı yapmamışltım iştahım kaçtı geceden son yediklerimide kusup geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

quote:

Orijinalden alıntı: Tengri-

amoklovin 1000 mg antibiyotik ve Majezik ağrı kesici alıyorsun günde 2 defa ağrın kalmaz 2 gün uyutmayan diş ağrısını kesti böyle

UYARI:::!!!!!!!

PENİSİLİNE KARŞI ALERJİN VARSA SAKIN AMOKLOVİN, AUGMENTİN, LARGOPEN VS. İÇME ANAFLAKSİYE GİRİP ÖLEBİLİRSİN

haa eğer alerjin yoksa yukarıdaki öneri işe yarıyor

O Amoklevini kullandım; hala afedersiniz cırcırım, dikkat etmeli!

• Çok acilse dişçiden çok bir tekel bayiine gidip rakı almanı tavsiye ederim rakıyı ağzında bi süre tutarsan geçici olarak ağrıyı keser dişçiye gidene kadar idare edebilirsin

Tarafımca denenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorkshire. -- 5 Nisan 2015; 10:17:51 >
  • Dişimde ayni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısır mı la o

• alternatif tıbba yönel dik kafana viskiyi düzelir
  • benimde azı dişimin içi oyuldu dolgu yaptırmayı düşünüyorum şu an çok üzgünüm moralim çok bozuk renk değişimide oldu dışı komple kaybedebilirim tecrübeli arkadaşlar tafsiyede bulunabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

quote:

quote:

Dişlerini en son hangi yüzyılda fırçalamıştın?
    Ayda 1 kere diş fırçalıyorsunuz sonrada kızlar neden bana bakmıyor diye konular açıyorsunuz.

Dişlerimi her gün 1 kez (sabahları okula gitmeden önce) fırçalıyorum zaten.Tamam ?

Hiç inandırıcı gelmedi, ayrıca yatarkende fırçalaman gerek, asıl uyurken çürüyor dişler.
    Tabi sabah kahvaltısından sonrada fırçala. 5 dakika sürmeyecek şeye üşeniyorsunuz, sanki o 5 dakikada atom parçalıyorsunuz.

Okula gitmeden önce fırçaladığıma göre kahvaltıdan sonra fırçalıyorumdur değil mi ? Ayrıyetten inanıp inanmaman beni alakadar etmez.Madem bu kadar bakımlısın titizsin bir ss koyda senide görelim.Burada dış görünüşümü yargılamaya geldiysen defol git konudan.

Dış görünüşünü değil, dişlerini yargılıyorum. Ayrıca sabah kahvaltını okula giderken yoldada yapma şansın var.

Adamın dişleri gayet temiz durumda belli ki fırçalıyor bu forumun yüzde doksanından da temizdir büyük ihtimalle

O çürük normal bir oklüzal çürük değil white spot diye geçiyor. git bir doktora göster onu alt 1 büyükazı o çiğnemede en etkili rolü oynayan diş 6 yaşında da çıktığı için genelde ilk çürüyen dişler onlar olur
    tedavisi kolay ama ihmal edersen kötü sonuçlar doğurabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 5 Nisan 2015; 20:27:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

bir an önce dişçiye gitsene bunu da mı biz diyelim?

Durumum yok hocam

Devlet ve fakülte hastanelerinde dolgu parası alınmıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dişlerini en son hangi yüzyılda fırçalamıştın?
    Ayda 1 kere diş fırçalıyorsunuz sonrada kızlar neden bana bakmıyor diye konular açıyorsunuz.

Dişlerimi her gün 1 kez (sabahları okula gitmeden önce) fırçalıyorum zaten.Tamam ?

Hiç inandırıcı gelmedi, ayrıca yatarkende fırçalaman gerek, asıl uyurken çürüyor dişler.
    Tabi sabah kahvaltısından sonrada fırçala. 5 dakika sürmeyecek şeye üşeniyorsunuz, sanki o 5 dakikada atom parçalıyorsunuz.

Okula gitmeden önce fırçaladığıma göre kahvaltıdan sonra fırçalıyorumdur değil mi ? Ayrıyetten inanıp inanmaman beni alakadar etmez.Madem bu kadar bakımlısın titizsin bir ss koyda senide görelim.Burada dış görünüşümü yargılamaya geldiysen defol git konudan.

Dış görünüşünü değil, dişlerini yargılıyorum. Ayrıca sabah kahvaltını okula giderken yoldada yapma şansın var.

Adamın dişleri gayet temiz durumda belli ki fırçalıyor bu forumun yüzde doksanından da temizdir büyük ihtimalle

O çürük normal bir oklüzal çürük değil white spot diye geçiyor. git bir doktora göster onu
    tedavisi kolay ama ihmal edersen kötü sonuçlar doğurabilir :)

Resme baktığımızda aynı şeyimi görüyoruz acaba?
    Neresi temiz bu dişlerin? Bu dişler forumun %10'una giriyorsa benim dişlerim %0.01'lik kısımdadır herhalde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.