Şimdi Ara

DİŞİM ÇOK KÖTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan üst dişim ve alt dişim ağrıyor dayanamıyorum ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SADECE FIFA 13
  • eczaneye gitme durumun varsa, dexmol 25mg efervesan al
    gitme durumun yoksa, buzlu suyu agriyan dislerinin uzerinde tut gececektir.
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • evde sederjin varsa direk agriyan yere bas yada karanfil varsa biraz cigne ve agriyan yere koy belli bir sure gecirir

SADECE FIFA 13
  • curukmu var hayirdir
  • İnsanın başına gelebilecek en kötü ağrı , of diyorumki ben neler çekmişim o diş ağrısından, bu diş gündüz ağırmaz gündüz uyur gece uyanır nasıl birşeyse ,o kadar fecidirki ağrısı insanı kendinden bezdirir hemen acile git dayanılmaz onun ağrısına, ben paso çene dişlerindne çekmişimdir ağladığımı bilirim ağrısından aspirin varsa ağrıyan yere koy çiğneme eriyene kadar kalsın çürüktür o diş kesin hava alıyor yada apse çok geçmiş olsun

People are born free
    life chained forever NBC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edolar fort 14 tanesi 7 tl en az 4 saat geçirir. Kullandım

SADECE FIFA 13
  • Tabii git hastaneye çok geçmeden dolguyla kurtarırlar belki yoksa kanal tedavisi ama o da çok acıtan bir şey değil yani en azından şu anki acına değecektir. Zaten dişi kolay kolay çekmiyorlar o kısma girmeye gerek yok. Ha onun dışında hemen gidemiyorsan ağrı kesici olarak majezik öneririm. Regl kadınların ve diş ağrısı çekenlerin kurtarıcısı

Hem üst hem alt aynı anda ağrımıyordur. Büyük ihtimalle üstün ağrısı alta veya alttakinin ağrısı üste vuruyordur.

Fazla vakit geçirmeden bir dişçiye git. Ağrı geçse bile baktır çünkü ağrı genelde akşam üzeri artar ve sen oh geçti diye sevinirken birden zonklamaya başlar. Dişçinin mesaisi çoktan bitmiştir. Açık bir yer bulursun ama hem tanıdığın ettiğin dişçi olmaz bu, hem pahalı olur hem de belki acemi olabilir ama katlanmak zorunda kalırsın. İşini garantiye al.

geçmiş olsun arkadaşım,
  • Hocam bir daha ağrımasını beklemeden hastaneye gidin zaten sabah sabah ağrımaz akşam tam dinlenmek istediğinde yine ağrımaya başlar sonra ben niye hastaneye gitmedim diye kendine kızarsın
  • Acıbadem'e gittim bizim evle 100 metre vardır arasında.Gittim bir dişçi bayan ilgilendi özel sağlık sigortasıda vardı allahtan.20lik dişlerde sorun görmedi hiç çürük yokmuş fakat ön sağ dişte kanal tedavisi gerekmiş 3 gün sonra ona gideceğim nasıl bir tedavidir bilgisi olan var mı?

SADECE FIFA 13
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe!

Acıbadem'e gittim bizim evle 100 metre vardır arasında.Gittim bir dişçi bayan ilgilendi özel sağlık sigortasıda vardı allahtan.20lik dişlerde sorun görmedi hiç çürük yokmuş fakat ön sağ dişte kanal tedavisi gerekmiş 3 gün sonra ona gideceğim nasıl bir tedavidir bilgisi olan var mı?

Dişini oyacak, çoook ufak vida gibi bir zımbırtıyı içine sokacak, diş sinirini kazıyacak, üstünü dolgu ile kapayacak.

Dişin içinde sinir kalmadığı için artık ağrı yapmayacak. Ancak zaman içinde sinir olmadığı için diş beslenemeyecek ve ölecek. Ölü diş ise kararıyor, yani ölecek deyince dişin düşecek gibi bir anlam çıkmasın Tabi bu söylediğim uzun vadede olacak bir şey. Dişini kurtarırsın yani, kanal tedavisi iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe!

Acıbadem'e gittim bizim evle 100 metre vardır arasında.Gittim bir dişçi bayan ilgilendi özel sağlık sigortasıda vardı allahtan.20lik dişlerde sorun görmedi hiç çürük yokmuş fakat ön sağ dişte kanal tedavisi gerekmiş 3 gün sonra ona gideceğim nasıl bir tedavidir bilgisi olan var mı?

Yaklaşık 1 ay evvel yaptırdım kanal tedavisi, diş doktorum İstanbul Göztepe'de.. Dişçilerden benden kadar korkan yoktur heralde, yaklaşık 1 sene boyunca ağrı çektim ve en son gece ağrısı elmacık kemiklerine vurunca (inanın dayanılmaz bir ağrı) sonunda gittim dişçiye.. Kanal tedavisi gerekiyormuş işte, önce iğneyle uyuşturdu, sonra açtı içini ve sinirleri kazıdı,çıkarttı.. Daha sonra geçici bir dolgu yaptı ve bir hafta sonra tekrar gittim, geçici dolguyu aldı, temizledi ve dolgu koydu. İnanın hiç ama hiç acı hissetmedim diyebilirim özellikle ilk gittiğimde öyle bir uyuşturduki çekiçle vursanız acı hissetmeyecektim :)

• Eğer iltahap kaptıysa yemek yerken flan zorlanıyorsanız ALEVE diye bir hap var ki candır ve zamanla düzenli kullanırsan iltahaptan kurtulursun.

Orijinalden alıntı: TurkishSwagger

Eğer iltahap kaptıysa yemek yerken flan zorlanıyorsanız ALEVE diye bir hap var ki candır ve zamanla düzenli kullanırsan iltahaptan kurtulursun.

altibiyotik boyle damdan duser gibi kullanilmaz. deneme sakin bunu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.