Şimdi Ara

Discovery Channel (Video Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery channel'da bir program vardı. Adam gerçek helikopter kiti alıp garajında yapıyordu. O programın adını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 21 Mayıs 2010; 19:32:18 >

• prototype this?

chop shop?
  • Biri prototipini yap. Diğerinde ise araba yapılıyor. Benim izlediğimde adam kit halinde aldığı helikopteri birleştiriyordu.
  • ha evet hatırladım onu. 10 15 bölümde helikopteri birleştirmişti. isminde helikopter geçiyodu sanırım .(
  • Hadi donanım haber bir programın adını bulamadınız.
  • Mythbusters olmasın , belki birşey deniyorlardı
  • Hayır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha cezam kalkmış
  • Hatırlıyorum o programı, hatta kit 20000$ civarında bir fiyata sahipti.
  • Hocam param olsa düşünmeden öyle bir kit alırım.
    Çatlıcam arkadaşlar hadi gayret.
  • tamirat tadilat ben buldum
  • Yazmadan önce biraz programları araştırsanız. Daha iyi olacak. Programın ismi hala bulunamamıştır.
  • Hatırladım bende garip bi ismi vardı galiba . Helikoptere tekerlek filan takmışlardı gidiorlardı biyere doru galiba :D
  • Mosquito Aviation
    Allan Fink's Mosquito XE

??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissedCall -- 21 Mayıs 2010; 19:31:10 >
  • Video bu galiba ingilizcesi olanlar alttaki yorumlardan belki programın ismini çıkarırlar.
  • @MissedCall
    Hocam kit helikopter satın alanların birleştiği bir site galiba sizin bu konuda bilginiz var mı? Birde çok zor ama belki vardır diye Türkçe sitesi var mı bu kit helikopterlerin.
  • Benim bu konuda bir bilgim yok.Sadece programın adını araştırdım.Neymiş adı programın?
  • A chopper is born
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

A chopper is born

budur
  • Başka önerisi olan yoksa doğru olarak kabul ediyorum. Emeği gecen herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.