Şimdi Ara

Discovery+, BluTV üzerinden Türkiye'de yayına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery+, BluTV üzerinden Türkiye'de yayına başladı

ABD’li medya grubu Dicovery'nin dijital içerik platformu discovery+, BluTV aracılığıyla Türkiye’de yayına başladı. BluTV’de discovery+ sekmesine basarak Discovery grubu tarafından hazırlanan belgeselleri Türkçe altyazılı olarak seyredebilirsiniz.

Spordan belgesele, bilim kurgudan yemek programlarına kadar aradığın pek çok kategoride discovery+ belgeseli eklendi. Yeni çıkacak Discovery belgeselleri de Türkiye’den izlenebilecek.

Ayrıca Bkz.RTÜK'ün Spotify hakkındaki kararı açıklandı

discovery+’a özel olarak hazırlanan belgesellerin yanı sıra Discovery TV grubundaki Discovery, Animal Planet, Food Network, OWNTV ve TLC televizyon kanalları için hazırlanan belgeselleri de izleyebilirsiniz. Ayrıca BluTV’de canlı TV bölümüne Discovery, Discovery ScienceEurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları eklendi.

TV için hazırlanan belgesellerde dublaj seçeneği bulunurken D+ Originals içerikler yalnızca altyazılı olarak yayınlanıyor.

Discovery, BluTV’ye ortak oldu

2021’in başında yapılan anlaşma kapsamında ABD’li medya devi Discovery, yerli içerik platformu BluTV’nin yüzde 35 hissedarı oldu. Bu anlaşmayla birlikte BluTV’nin yatırımları artacak ve yurt dışında daha fazla pazara açılacak.

Güncelleme: Canlı TV bölümüne Discovery ve Discovery Science kanalları eklendi.

• Çok güzel haberler bunlar, ek ücret olmaması çok başarılı. Game Pass misali birleşiyorlar.

• Blutv nin yatırım alması güzel olmuş umarım kaliteli yapımlar gelir platforma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blu Tv güzel adımlarla devam ediyor çizgi film animasyon tarafında nickelodeon la felan anlaşsa baya iyi olur başarılarının devamını dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 6 Mayıs 2021; 2:52:8 >
  • içerik yönünden zenginleşecek güzel haber ama umarım yakında tüm hisseleri satmazlar güzel bi Pazar payı olmuş inş bundan sonra çekilemeyen çoğu dizininde 2.sezonu çekilir ve SıfırBir kadrosu ile bir dizi daha çıkarsa çok güzel olur , sansüre karşı günlere ...
  • Yayınlanmakta geç kalınmış bir haber yaklaşık 3 gündür belgeseller blutv'ye eklenmişti bu arada discovery grubunun kanal canlı yayınlarınında eklenmesini beklerken sadece eurosport 1-2 eklendi.Yinede teşekürler
  • Darısı diğer Kablotv kanallarına diyelim: Tüm belgeselleri Blutv'den izleyebilsek süper olurdu, kablotv'ye sahip olmama rağmen tv tarzı yayın yapıldığı için vakitlerim uyuşmuyor. istediğim bölümleri ardarda gömmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıl 2021 hala windowstan izlenmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus01 O kullanıcısına yanıt
    Bunu haber değil daha çok reklam metni olarak düşünün. İçerik Blu tv pazarlama departmanından yeni gelmiştir 😊
  • İçerikleri iyi de alt yazı yep olmasa iyi olur Türkçe dublaj artarsa üye olmayı düşünürüm bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlutTv'nin amacı netflix gibi hani kafan esince gir izle değil de hem online TV hem de istenildiği an ulaşılabilen özel içerik. Açıkçası mantıklı olan da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 6 Mayıs 2021; 13:24:40 >
  • Adamlar ortak olmuşken umarım şu problemli uygulamalarını düzeltirler. Hiç bir ortam da adam akıllı çalışmıyor. Çok güzel içerikler var fakat aldığıma pişman oldum. Web haricinde hiçbir platformda sorunsuz çalışmıyor. Android TV'de bile adam akıllı çalışmayacaksa niye yaptınız bu versiyonu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Adamlar ortak olmuşken umarım şu problemli uygulamalarını düzeltirler. Hiç bir ortam da adam akıllı çalışmıyor. Çok güzel içerikler var fakat aldığıma pişman oldum. Web haricinde hiçbir platformda sorunsuz çalışmıyor. Android TV'de bile adam akıllı çalışmayacaksa niye yaptınız bu versiyonu?

Mi Box'da en ufak sorun olmadan çalışıyor. Canlı TV'nin görüntüsü benim için yetersiz ama dizi film içeriklerinin görüntüsü çok iyi. 1080p içerikleri sorunsuz kullanabilmek için en azından 35 mbps anlık bağlantı hızı gerekiyor.

• BluTV'nin acilen Stream kalitesini arttırıp HDR özelliği eklemesi lazım, gerekirse bir üst paket olarak hazırlayabilirler. Şu anda kataloğu belkide TR'deki en başarılı platform ancak Prime Video veya Netflix 4K'dan sonra gerçekten görüntü kalitesi çok sırıtıyor.

• evet yaa. dün farkettim ben de. süper olmuş..

• mükemmel bir haber

• türkçe dublaj olmadan yaramaz

• quadorian kullanıcısına yanıt
    Bende ki de mi box. Berbat çalışıyor. Uygulamada gezinirken kitleniyor. Uygulamadan atıyor. Içerik bulunamadı diyor. 403 Forbidden hatası veriyor. Toshibanin smart tv sini hesaba katmıyorum bile. Onda zaten Allah'a emanet. Bununla ilgili şikayet oluşturan da çok olmuş.

• BluTv bu aralar çok sağlam hamleler yapıyor. Dilerim hep böyle devam ederler.

• yılbaşı zamanı çok ucuza almıştım. iyi oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.