Şimdi Ara

Discovery 2 plus Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tlenefonumu usb kablosuyla bilgisayara bağlıyorum fakat bilgisayar görmüyor.şarj oluyor usb bağlantı bildirimi gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim

• Bildirim çubuğuna çıkan USB bağlandı kısmına bas. Karşına seçenekler gelecek. Depolama olarak bağlan seçeneğini işaretle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AncientBehemoth A kullanıcısına yanıt
    bildirim çubuğunda o bildirim gelmiyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah9755

bildirim çubuğunda o bildirim gelmiyor ki

soketiniz arızlanmış olabilir
  • Telefon daha yeni ilk aldığımda oluyodu şimdi okumuyor ama şarj alıyo

• abdullah9755 A kullanıcısına yanıt
    Bendede disvovery2+ var bende bagladigimda telefon hafizasina girmiyor sadece SD kart a giriyor. Bence bu bir sorun değil GM bin aldiği bir önlem olarak düşünmeye basladim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşünmek isterdim ama ilk başta bağlanıyorum 1-2 gün sonra oldu bu bende olayı mobogenie ile çözdüm Wi-Fi ile bağlanıyorum alacaklarını atıyorum pc den telefona telefondan pc ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sorun bende de var niye boyle oluyo ki

• quote:

Orijinalden alıntı: OktayBKC

Ayni sorun bende de var niye boyle oluyo ki

Usta bende anlamadım ama dediğim gibi mobogenie uygulamasını pc ye kur orda Wifi ile bağlanma seçeneği var istersen kur ben rahat rahat data aktarıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah9755

Arkadaşlar tlenefonumu usb kablosuyla bilgisayara bağlıyorum fakat bilgisayar görmüyor.şarj oluyor usb bağlantı bildirimi gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim

Benim de GMD 2 cihazımda böyle sorun var ve 5 saatte şarj ediyor. Eski nokia kablomla pc algılıyor. Ama kablo,adaptör değiştirince yine yavaş şarj ediyor. Sorunun sokette de olabilir
  • Bilgisayara bağladıktan sonra ekranı yukardan aşağı çek bağlantı seçeneklerinden media aygıtı olarak bağlanmayı seç.Hem telefon hem sd cart artık bilgisayarda görünecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.