Şimdi Ara

Discovery 2 çıktı 888 tl (2 ağustos' ta satışta) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne kadara gitti hocam ve nerden sattınız bende satmayı düşünüyorum
    y for vendetta
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Artıları ; Daha az ısınır, daha esnek bir yapıya sahiptir (Mühendis modundan hemen herşeye müdahale edebilirsiniz), stok yazılım dışında birçok custom romları bulunur çünkü rom editlemesi kolaydır v.s..
    Ben 650 TL'ye Redmi Note satın aldım MT6592 kullanıyor ve Miui ile beraber çok seri çalışıyor. Hal böyleyken 600-800 bandında Redmi Note'dan başka bir alternatif yok. Ama bakıyoruz T50'ler GMD 2'ler çıkıyor ve fiyatına iyi deniliyor, enteresan.. Xiaomi gibi bir firmanın ürününün kullanılan her komponentinin kaliteli olduğuna gönül rahatlığıyla emin olabiliyoruz, diğerleri meçhul biraz. "E peki nereden alırız" diyen arkadaşlar biraz araştırsınlar, ben iki tane aldım bu ay.. Forumun ikinci el bölümünde bile bir sürü ilan var.

Burada ayrıntılı incelemem var bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

ne kadara gitti hocam ve nerden sattınız bende satmayı düşünüyorum

bir telefoncuya 400e sattim hocam. yerine yeni surum s3 mini aldim kafam rahatladi...

sarji az gidiyor o kadar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayın 4'ü oldu ama ben sitelerde vs. göremedim cihazı.

Ayrıca bu cihaz bir arkadaşın görsellerle gösterdiği gibi Alcatel Idol x+ ile aynı galiba. Ama bu durumda fiyatı gayet uygun olur. Çünkü Alcatel Idol x bile 1000 TL civarlarında satılıyorken 888'e satmak ucuz olduğu anlamına gelir.
    İsteyen 100 TL verir Elite Lite alır, isteyen 300 daha verir G2 alır ama bunun sonu yok. Ben 6 aydır, aylık 47 verip kontratlı olarak grand 2 mi alsam, 78 verip G2 mi alsam, yok yok 78 veren 100'de verir acaba Note 3 mü alsam... yuh aylık 100 TL mi ne yapıyorum ben, vazgeçtim modundayım :)

600-1000 TL fiyat bandında en iyi olarak MTK 6589T modellerini görmüşken 6592'yi 888'e vermek başarıdır. Keşke servis ile ilgisi sıkıntıları olmasaydı da gönül rahatlığıyla gidip alabilseydik. Ama nereden alabiliriz bunu da bilmiyorum.
  • 600 tl'ye redmi note varken buna 888 değil 688 TL bile vermek en hafif tabiriyle saflıktır bence.full hd ekranda mali 450 mp4'ten birşeyde beklemeyin.(most wanted hd 20/35 fps full hd de 13/24 fps)

Miui Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

600 tl'ye redmi note varken buna 888 değil 688 TL bile vermek en hafif tabiriyle saflıktır bence.full hd ekranda mali 450 mp4'ten birşeyde beklemeyin.(most wanted hd 20/35 fps full hd de 13/24 fps)

600 tl'ye iyi kötü 2 yıl garantili redmi note bulun alayım

Şaka bir yana Telpa garantisi ne kadar eleştiri alıyor olsa da garantinin de bir fiyatı vardır. redmi note ürününü ithalatçı garantili olsa bile 600 TL'ye bulabiliyorsak karşılaştırmaya değer. ama imeisi çakma, parça ile ilgili sorunun olduğunda her defasında çinden 1 ay bekleyerek parça alacaksam. Muhatap olacağım, hakem heyetine şikayet edeceğim bir firma, adresi belli bir yer yoksa 600 TL benim için riske atılan paradır.

GMD 2, Resmi olarak satılan cihazlar arasında f/p cihazıdır bence.

GPU konusunda haklısınız. yeni bir yongaya geçildi. 6592'ler piyasada geziyor. ama halen Gpu Mali 400-450 ayarında dolaşıyor. Mali'nin yeni serileri neden kullanılmıyor ben de anlamıyorum. Mali 624 olsun fiyatı 888 değil 950 olsun. Daha da fazla artırmaz zaten.

• Para kaptirilmaz..

Orijinalden alıntı: kingo_disco

MediaTek işlemci var ÇÖP

bişeyden anladığın yok anca boş yorum ulan snapdragon ime kırana kadar adamın canı cıkıyor, mtk 2 sayı giriyon kırılıyor.Hadi bunu boşver işlemci çin piyasının her telinde var.

Orijinalden alıntı: game-thrones

Ayrıca discovery 2 beklemeyin gm herzaman ki salaklıkları elit dediler nisan çıkcak haziranın ortasında cıktı discovery 2 2015 raflarda en kötü aralık her tür iddaa ederim

Harbiden de Ellte Lite satan yer bilen var mı? 10'ar tane getiriyorlar galiba.
    Elite ise 1299'dan bir girdi. Maşallah diyorum. Her ama her telefonda ufak tefek dönemsel de olsa indirimler oluyor. Note 3 Neo 1800 tl civarlarından 1400'lere dustu. GM burnundan kıl aldırmıyor. Fiyatlar çakıldı kaldı. Sanki bulunmaz hint kumaşı satıyorlar
    Elite Lite bile ADAM GİBİ piyasaya cıkmamısken, yok efendim simdi çift simli, bir ay sonrada SD kartlısı gelecekmiş.
    General Mobile ve Telpa umut tacirligi yapıyorlar. Güncelleme öyle, yeni modellerln piyasaya çıkış tarlhleri öyle. Hep umut, hep yalan.

• Desteği telpa veriyorsa 5 para etmez.

• Elite çıkartmak biraz anlamsız oldu ama bu telefon super. abi 8 çekirdek nedir yaa?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.