Merhaba, Yeni taşındım ve TurkNet’e yeni abone oldum. Sorgulama yaptığım binamda fiber olmadığını görüp 75mbps’lik paketi kullanmaya başladım.
Taşındığım sokakta ve taşındığım binanın yanında bulunan apartmanlarda TurkNet GigaFiber bulunmakta. Taşındığım bina da eski değil 3.5 senelik yeni bir bina.
NO:2, NO:4, NO:5, NO:6, NO:10, NO:12… Hepsinde Gigafiber altyapısı bulunmakta.
Bu kadar yakınımda Fiber altyapı varken 75mbps’lik paketi kullanmak zorunda olmak can sıkıcı maalesef.
Türknet Forum'dan bu talebim ile ilgili konu oluşturdum ancak 9 gün geçmesine rağmen "Sorduk ancak cevap gelmedi", "sorduk cevap bekliyoruz" gibi yanıtlar alıyorum.
Kendi içerisinde iletişime bu kadar önem veremeyen bir Servis Sağlayıcısına sesimi nasıl duyurabilirim ? Bilgisi olan kişiler destek olur veya fikir paylaşırsa çok sevinirim
Pendik, Güzelyalı, Çakabey Sk NO:3 Ünlü apt. için de aksiyon alınmasını rica ediyorum.
Y.D iPhone Cihazlar İçin Senelik kayıtlar devam ediyor mu ?
Arkadaşlar YD iPhone cihazları getirip süresi bittikçe telefoncularda 1 sene uzatabiliyorduk. Bu işlemi her sene bir kez yaparak Pasaporta kayıt ettirme ücretini ödemeden kullanabiliyorduk. Bu yöntemin kalktığı söyleniyor bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi ?
Teşekkürler.
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0