Şimdi Ara

Dişçilerin Kendini Doktor Zannetmesi Sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir yazıyi paylaştım okursun inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Uzun bir yazıyi paylaştım okursun inşallah.
    İnşallah.
  • Inşallah dış ağrısından bu kadar saçma şeyleri takamayacak hale gelirsin de doktor muymuş değil miymiş anlarsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tıpçıların bir de hukukçuların şu egosunu anlayamadım.

• dişiniz gücünüz yok mu birader? onca konu varken bunu mu tartışacağız.
  • boş yapmayın. bu dünyada en kötü ağrılardan birisi diş ağrısıdır. ayrıca adamlar 5 yıl diş hekimliği okuyup üzerine sınavla uzmanlık kazanıyorlar.
  • doktor bir konuda uzman olan insanlara denir. Hukuğun da doktoru olur tıpın da filozofun da. O yüzden diş doktoru doktordur.Tıp okuyunca doktor değil hekim olursun.Diş okuyunca da hekim olursun çünkü hekimliğin tanımı "insanlardaki hastalıkları tanılayan ve onları ilaçlarla ya da kimi araçlarla sağaltan, hekimlik öğrenimi görmüş kimse." dir. Diş doktoru diş ve ağiz hastalıklarını tanımlayıp tedavi eder .

Kısacası milleti üniversite üzerinden eziklemeyi bırakın. Herkesin kendi konusunda uzmanlaşması içindir üniversite , millete hava atmak için değil!!

(Tıp puanıyla bilgisayar mühendisliği okuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 31 Mayıs 2018; 16:23:16 >
  • doktorun kelime anlamını biliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Dişçisin sen dişçi kal...
    Hocam senın ne işin var burda. Azızı yolluyormuyuz ?
  • Dişçi ne lan diş mi satıyor?Bu arada bir insan bu kadar bilgisiz olup da konu açma cesaretini nasıl gösterebiliyor?Bugün de utandık çok şükür.

• Öğreti bahanesiyle açılıp amacının eleştirmek mi, karşı cinsle herhangi bir şekilde bir münasebet içine girmek için mi açıldığı belli olmadığından, bizden kendi iç dünyasını a dınlatmamızı isteyen sorunsallı başlık.

Ben ikisi de diyorum.

• Diş hekimi hekim işte
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Adsm'de nöbet var.

Ayrıca insanların diş hekimlerine muamelesi hiç iyi değil çocuk azarlar gibi davranıyorlar. 'Benim orda çürük yok, o dişim sağlam, şu dişimi çek' diyen çok oluyor.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Adsm de doğrudur hocam özel çalışanlar için dedim :)

Valla bizim toplum kraldan çok kralcı olduğu için doğrudur hocam ama mesela normal doktor sürekli oturup durduğu için bana uygun değil mesela sürekli bir şey yapmak isterim ben diş daha hoş bana göre :)

• Doğru söylüyor aslında mesela bu arkadaş dişleri çürüdüğünde Diş hekimi yerine Veteriner Hekime gitmeyi tercih eder.Ha dişçi Ha baytar ne farkeder bu kardeşimiz için dimi ama
    Şaka bir yana ileride Çocuğun olur ağzı dişleri yamuk olursa Yana yakıla UZMAN bir ortodontist ararsın.Ozaman anlarsın Diş hekimleri Doktormu,yoksa sadece diş çeken,15.yüzyıldan kalan kasaplarmı diye.Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali sen ağlamaya devam et.Ben isteyerek kazandığım bölümü bitirip devlete,halka faydalı olmak için çalışırken sen böyle beyninin yetmediği yere gelebilmiş insanları kızdırmaya çalışarak eğlen gül.
  • Merhaba aysenur hanim sen arkadasin kusuruna bakma

Ben birsey soracaktim ben kucukken havale gecirmisim etkisini hala görüyorum acaba bu ömur boyu sürer mi tedavi olsam olumlu yanit alabilirmiyim?

Tesekkur ederim

Beni türk hekimlerine emanet edin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Merhaba aysenur hanim sen arkadasin kusuruna bakma

Ben birsey soracaktim ben kucukken havale gecirmisim etkisini hala görüyorum acaba bu ömur boyu sürer mi tedavi olsam olumlu yanit alabilirmiyim?

Tesekkur ederim

Beni türk hekimlerine emanet edin...
  • La olm kiz blokladi ya la

Diger konuya mesaj atmis bende cevap veremeden basmis blogu nihahhahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

La olm kiz blokladi ya la

Diger konuya mesaj atmis bende cevap veremeden basmis blogu nihahhahaha
    Hangi konu hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.