Şimdi Ara

Dışarı Çıkamaz Oldum Yeter !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçoğumuzun problemidir bu özellikle istanbulda yaşayanlar için. İnsanlar o kadar beleşçi olmuş ki artık dilenci falan da değil yani kastettiklerim normal insanlar. Birkaç örnek veriyim;

Geçen gün arkadaşlar oturduk bir cafede yarım saat içinde abi sigaran var mı,abi 50 kuruş var mı,abi 2 tl var mı,abi para var mı diye 4 kişi geldi.
    Daha önceki günlerde önümde bir taksi durdu diyor çakmağınız var mı
    Akşam üzeri yürüyorum dat dat korna sesi döndüm baktım bir bmw yeni modellerden,diyor dostum sigara kullanıyor musun varsa alabilir miyim. yolda yürürken düşünün.
    Yüzlerce insanın geçtiği yerlerde kimseyi durdurmayıp bana birşey sorabilir miyim,paran var mı vs diyenler. bıktım artık.

ve bombayı sona sakladım;

Avcılardayım metrobüse doğru yürüyorum. Elinde 5 litrelik bir su bidonu olan adam yanıma yanaştı. Bakar mısınız burada mı oturuyorsunuz birşey rica edebilir miyim dedi ben de tabi dedim iyi niyetle yapabileceğim birşeyse yardımcı olurum elbet dedim. Adam başladı anlatmaya yav pelicanın orda arabam var çocukla eşim içinde,cüzdanımı evde unutmuşum benzinim bitti. Bana benzin alır mısın ? Şoka girdim tabi, inanılmayak birşey ilk defa görüp duyuyorum ve başkası anlatsa inanmam herhalde saydırıyor adam beylikdüzünden oturuyorum üstüme başıma bak 20-30 lira peşinde değilim güvenlikçiyim kimliğimi bırakayım cart curt. sen iyi birine benziyosun yardım edersin ayağı yapıyor. Dedim git başımdan başkasını bul,çıkardım bi sigara yakacağım diyo o zaman bi tane sigarandan ver. verdim defoldu gitti ne halt yedi bilmiyorum.

bunlar sadece yaşadıklarımın bir kısmı,daha 1-2 lira isteyen sigara isteyenleri yazmadım bile,bunlarından yanında yine yüzlerce kişi içinde gelip adres,yol soranlar çok oluyor. çok rahatsız oluyorum ama yapabileceğim birşey yok.içimi dökmek istedim ama intihar etcem artık ne yapabilirim

━━━━━┒ YETHEEEERRRR
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃ \○/
    ┓┏┓┏┓┃ /
    ┛┗┛┗┛┃ ノ)
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┃┃┃┃┃┃
    ┻┻┻┻┻┻

• didnt read lol

• ━━━━━┒ OKUMADIIIIIM
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃ \○/
    ┓┏┓┏┓┃ /
    ┛┗┛┗┛┃ ノ)
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┃┃┃┃┃┃
    ┻┻┻┻┻┻
  • Okuyun faydalı bilgiler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyasım yok şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Arkadaşlar birçoğumuzun problemidir bu özellikle istanbulda yaşayanlar için. İnsanlar o kadar beleşçi olmuş ki artık dilenci falan da değil yani kastettiklerim normal insanlar. Birkaç örnek veriyim;

Geçen gün arkadaşlar oturduk bir cafede yarım saat içinde abi sigaran var mı,abi 50 kuruş var mı,abi 2 tl var mı,abi para var mı diye 4 kişi geldi.
    Akşam üzeri yürüyorum dat dat korna sesi döndüm baktım bir bmw yeni modellerden,diyor dostum sigara kullanıyor musun varsa alabilir miyim. yolda yürürken düşünün.
    Yüzlerce insanın geçtiği yerlerde kimseyi durdurmayıp bana birşey sorabilir miyim,paran var mı vs diyenler. bıktım artık.

Avcılardayım metrobüse doğru yürüyorum. Elinde 5 litrelik bir su bidonu olan adam yanıma yanaştı. Bakar mısınız burada mı oturuyorsunuz birşey rica edebilir miyim dedi ben de tabi dedim iyi niyetle yapabileceğim birşeyse yardımcı olurum elbet dedim. Adam başladı anlatmaya yav pelicanın orda arabam var çocukla eşim içinde,cüzdanımı evde unutmuşum benzinim bitti. Bana benzin alır mısın ? Şoka girdim tabi, inanılmayak birşey ilk defa görüp duyuyorum ve başkası anlatsa inanmam herhalde saydırıyor adam beylikdüzünden oturuyorum üstüme başıma bak 20-30 lira peşinde değilim güvenlikçiyim kimliğimi bırakayım cart curt. sen iyi birine benziyosun yardım edersin ayağı yapıyor. Dedim git başımdan başkasını bul,çıkardım bi sigara yakacağım diyo o zaman bi tane sigarandan ver. verdim defoldu gitti ne halt yedi bilmiyorum.

bunlar sadece yaşadıklarımın bir kısmı,daha 1-2 lira isteyen sigara isteyenleri yazmadım bile,bunlarından yanında yine yüzlerce kişi içinde gelip adres,yol soranlar çok oluyor. çok rahatsız oluyorum ama yapabileceğim birşey yok.içimi dökmek istedim ama intihar etcem artık ne yapabilirim

━━━━━┒ YETHEEEERRRR
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃ \○/
    ┓┏┓┏┓┃ /
    ┛┗┛┗┛┃ ノ)
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┃┃┃┃┃┃
    ┻┻┻┻┻┻

ayyak fetişi konun ne oldu dotum uçtumu gündeme getir hele

• okuyun olm vallaha bıktım bunlardan nasıl temizlicez bunları mıknatıs gibi çekiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sigara isteyene veririm sadece bi kere vermedim o da liseydi "sigara ver" dedi vermedim.
    Sigara çakmak paylaşılırda para bende vermiyorum bu ne arkadaş 1-2 tl küçük gibi görünsede akşama kadar 50 tl oluyor.
    Geçen metrobüste bir çocuk geldi sana para vermem yemek ısmarlarım dedim ısmarladım büfeci "günde kaç kişiye aynı numarayı yapıyolar deli gibi yiyolar" dedi ki arkadaşı beklerken baktım 2-3 kere arka arkaya götürdü maşallah dedim.

Konuya gelirsek bunlar küçük şeyler bişey mi istedi yok de geç bidaha görmiyceğin adamlar için tribe girmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Arkadaşlar birçoğumuzun problemidir bu özellikle istanbulda yaşayanlar için. İnsanlar o kadar beleşçi olmuş ki artık dilenci falan da değil yani kastettiklerim normal insanlar. Birkaç örnek veriyim;

━━━━━┒ YETHEEEERRRR
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃ \○/
    ┓┏┓┏┓┃ /
    ┛┗┛┗┛┃ ノ)
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┃┃┃┃┃┃
    ┻┻┻┻┻┻

Kafam rahat.Gunde 2 defa disarm ciktim
    1. Sabah
    2. 15.45 civari

• Sigara isteyenlerin kafa yapısını anlamak güç. İnsan nasıl gururuna yedirir, dilenmekten farklı değil. Zengin dilenciliği olsa gerek.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşama uplarım uçmadı duruyor konu

@dawras

ya mesele tabii ki büyük birşey değilde gün içerisinde birden fazla olunca insan diyorki acaba saf mı duruyorum dışardan ? bu şerefsizler insan sarrafı olmuş oluyor genelde. bu safa benziyor bunu kafalarız deyip mi yaklaşıyorlar. oradan kendime pay çıkarıp canım sıkılıyor
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    upla bizleride çağır konuda aktif olanları çoşalım az
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Yok hocam herkese deniyolar gerçi daha çok kadınlara yapıyolar.
    Sana özel bir durum değil yani.
  • Ben sağır taklidi yapıyorum. Ara sokakta gel lan bak lan diye bağrırlarsa hiç takmıyorum. Yanıma gelip değdiklerinde kulağımı gösterip ıh ıh ah ah diyorum. Onlarda bırakın olm yazıktır diyip bırakıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 26 Ağustos 2015; 21:28:39 >
  • ━━━━━┒ OKUMADIIIIIM
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃ \○/
    ┓┏┓┏┓┃ /
    ┛┗┛┗┛┃ ノ)
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┛┗┛┗┛┃
    ┓┏┓┏┓┃
    ┃┃┃┃┃┃
    ┻┻┻┻┻┻
  • Daha bugun yolda adamin teki onumu kesti hayat hikayesini anlatiyor soyle boyle soyle boyle...
    En sonunda dedi abi susuzum acim karnimi doyurabilir misin diye
    Yapabilecegim bir sey yok dedim iki lida verdim en azindan su icsin diye
    Adam suratini burusturup gitti.buyuk ihtimal kufur etti arkami donunce.

• Katılıyorum insanda merhamet iyi niyet vs ne kadar iyi duygu varsa hepsini suistimal ediyor hepsini tüketiyor bunlar. Bizim Ege Üni Hastanesinin önünde de çok var. Yok hastaneye geldim yol param bitti bilmem ne... Rast gelirseniz sakın inanmayın giyimleri düzgün olabilir, yaşlı başlı olabilirler acıyabilirsiniz ama azıcık kafanızı kullanın o kadar yola gidiyorsun hiç mi fazladan para almazsın hadi naktin bitti atm'den çekemez misin (düzgün giyimli insanlardan bahsediyorum, kart kullanmaması imkansız) hadi kartını da unuttun milletten dileneceğine hastaneden birinde telefon rica edersin bir akrabanı arayıp ondan istersin. Benim de senin gibi pek çok olay geçti başımdan da tek tek yazmaya gerek yok kısacası inanmayın...
  • Senin tipini merak ettim şimdi
    Çekiyorsun demekki
    Yüzünde iyilik meleği görüntüsü varsa yaşadıkların normal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.