Şimdi Ara

Dışarı Çıkacak Arkadaşım Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipsizin tekiyim.Bunun verdiği özgüvensizlikle sürekli içime kapandım.Sonuç olarak konuşmayı bile beceremeyen biri oldum.Sosyal fobi de var. Arkadaşım kalmadı lan.Herkes dağıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarı çıkıp ne yapılır hiçbir fikrim yok. Birkaç kez denedim insanlarla dışarıya çıkmayı, kafeye gitmekten başka bir aktiviteleri yoktu. Bir bardak Nescafe'ye 3 lira verip, onların fotoğraf çekerken takındıkları sahte gülüşlerini izledim. Diğerleri hakkında bir türlü bitmeyen konuşmalarını duydum. Kendi oluşturdukları sosyallik çerçevesinde bir yere ait olmuş gibi hissetmeye çalıştıklarını, diğerlerini aşağılamayı ve kendilerini pazarlamayı ne kadar çok sevdiklerini gördükçe midem bulandı, sıkıldım. Bir bardak daha getireyim dedi, "yok sağol" dedim.

Edit: Tam anlattığım insan tipi sinirli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 2 Şubat 2016; 22:02:59 >
  • Bende öyleyim ama ben yalnız takılmaya alıştım ve artık seviyorum hatta bağımlı oldum yanlıslıkla biriyle gezince hiç zevk alamıyorum.tek tabanca olmak hoşuma gidiyor.kendi kafama göre hareket ediyorum.izmirdeyim birde.

Edit devam :

Insanlari amac değilde arac olarak gormeye basladim.belki disardan yalniz gözükmüyorum ama yapayalnizim.böyle durumlarda alttaki arkadaşinda dedigi gibi yalnizlikta tek yapabileceginiz yalnizlikla arkadaş olmak.yalnizliği birey olarak görün sokakta yürürken yanınızda kafanızda tam olarak istediğiniz bir kişi hayal edin ister body guard gibi ister size özgüven pompalayan biri.bu sizi daha iyi hissettirecek ve özgüveniniz gelicek.yalnızlık iyidir.hele onunla dost arkadaş olursanız yazın sırt çantanızı alıp kafanız nereye gitmek istiyorsa oraya gidebilirsiniz.

Ben 2 insanla birlikte zaman gecirdikten sonra yalniz kaldigimda oh be diyorum rahatliyorum bağımlı oldum yani.bununda tek çaresi yukardaki gibi yalnızlığı sahiplenmek.
    Eğer onuda yapamazsanız bu hayatta durmanızın bir nedeni yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAYINA-GİDER -- 2 Şubat 2016; 4:00:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Tipsizin tekiyim.Bunun verdiği özgüvensizlikle sürekli içime kapandım.Sonuç olarak konuşmayı bile beceremeyen biri oldum.Sosyal fobi de var. Arkadaşım kalmadı lan.Herkes dağıldı.

kardeşim mr.robot dizisine başla bayılacaksın yalnız bir hackerın hayatı. sosyal fobiyi dert etme kendin ol yeter.
    dizimagden izle tavsiye ederim.
  • Tamamdır izlerim.
  • quote:

Tamamdır izlerim.

Madem dizi önerildi . animelere ilgin varsa welcome to the nhk izle kardeşim.

aşırı sosyal fobisi olan bi genci hayatı anlatılıyor çok fazla derin mesaj var bitirince farklı bi iz bıraktı bende izle ilgin varsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Neighbourhood kullanıcısına yanıt
    Çok güzel betimledin.

• Tembel Kral kullanıcısına yanıt
    Anime izliyorum.Bu öneride kenarda kalsın. Sosyal fobiyi anlatan anime varmış.
  • Gerek de yok o zaman bu saate kadar bulamadıysan daha bulman zor olur, bundan sonraki arkadaşlıkların da çıkar ilişkisine dayalı sahte arkadaşlıklar olur o yüzden bu halinden nasıl tatmin olabilirsin onu düşün üstteki tek tabanca gezmeyi seven arkadaş gibi

• Helcarax kullanıcısına yanıt
    Demesi kolay da insan bir süre sonra sıkılıyor.
  • quote:

Demesi kolay da insan bir süre sonra sıkılıyor.

Uğraş bul kendine o zaman kardeş, sıkılma.

• bende sevmiyorum ozellikle arkadasim diye gezdigim kisilerin kizli ortamlara girince 180 derece degismesi bu ortamlardan beni daha da soguttu. Raki icip kederli sarkilar dinleyip soylemek bana cok sacma geliyor...

• benimde olmuyor bazen çıkıyorum böyle aktif caddelerde dolanıp güzel mekanların önünde durup birini aramış gibi yapıp eve dönüyorum bilmiyorum ama gerçekten yapıyorum hiç kimsem yok
  • Cok üzülüyorum insanlar böyle konusunca. Aslına bakarsanız bu sosyal fobi sizin değil disardaki insanların suçu. Eğer belli bir yaşa kadar gercekten dost edinebilirsen amenna yoksa o is yalan olur

• bence sosyalfobisi olan insanlar birbirini bulsa sorun kalmayacak.

benim böyle bir derdim yok çok şükür ama çok sosyal bir insan değilim bende.ister miyim , kendim gibi insanları bulabilirsem evet

• Herşeyi bilen cahil kullanıcısına yanıt
    Ben dışarıya hiç çıkmıyorum.
  • Ben de mecbur olmadığım sürece dışarıya çıkmam.
  • Benim arkadaşlarım var dışarıda gezebileceğim, ancak herkese ''Sahte bunlar'' diye bakmak ön yargıdır usta, tek başınada yapabileceğin çok güzel şeyler var, istanbuldaysan tak kulaklığını, aç en sevdiğin müziği, beşiktaştan başla kadıköye kadar git, moda sahilinde çekirdek çitle, hem spor hem yalnızlık hissetmezsin
  • Dışarıya arada bir sigara içmeye esnafla muhabbete çıkıyorum.Başka da bir şeye gerek yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.