Şimdi Ara

Dışarı Çıkacak Arkadaşım Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Dışarı çıkıp ne yapılır hiçbir fikrim yok. Birkaç kez denedim insanlarla dışarıya çıkmayı, kafeye gitmekten başka bir aktiviteleri yoktu. Bir bardak Nescafe'ye 3 lira verip, onların fotoğraf çekerken takındıkları sahte gülüşlerini izledim. Diğerleri hakkında bir türlü bitmeyen konuşmalarını duydum. Kendi oluşturdukları sosyallik çerçevesinde bir yere ait olmuş gibi hissetmeye çalıştıklarını, diğerlerini aşağılamayı ve kendilerini pazarlamayı ne kadar çok sevdiklerini gördükçe midem bulandı, sıkıldım. Bir bardak daha getireyim dedi, "yok sağol" dedim.

midesi bulanmışmış
  • quote:

Dışarı çıkıp ne yapılır hiçbir fikrim yok. Birkaç kez denedim insanlarla dışarıya çıkmayı, kafeye gitmekten başka bir aktiviteleri yoktu. Bir bardak Nescafe'ye 3 lira verip, onların fotoğraf çekerken takındıkları sahte gülüşlerini izledim. Diğerleri hakkında bir türlü bitmeyen konuşmalarını duydum. Kendi oluşturdukları sosyallik çerçevesinde bir yere ait olmuş gibi hissetmeye çalıştıklarını, diğerlerini aşağılamayı ve kendilerini pazarlamayı ne kadar çok sevdiklerini gördükçe midem bulandı, sıkıldım. Bir bardak daha getireyim dedi, "yok sağol" dedim.

Yok artık ya. Midesi bulanmışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Tipsizin tekiyim.Bunun verdiği özgüvensizlikle sürekli içime kapandım.Sonuç olarak konuşmayı bile beceremeyen biri oldum.Sosyal fobi de var. Arkadaşım kalmadı lan.Herkes dağıldı.

kardeşim mr.robot dizisine başla bayılacaksın yalnız bir hackerın hayatı. sosyal fobiyi dert etme kendin ol yeter.
    dizimagden izle tavsiye ederim.

10 nuöara la . teşekkürler dostum önerdiğin için valla çok teşekkkür ederim
  • M4A1-S kullanıcısına yanıt
    11. günün içersindeyim ben. Sen kaç gündür çıkmıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

11. günün içersindeyim ben. Sen kaç gündür çıkmıyorsun?
    Sende içeri girecek arkadaş bul.
  • Sahte gülücükler, sahte arkadaşlıklar falan demişsiniz de nereden biliyorsunuz öyle olduğunu? Ben de çok asosyalim ama bu tarz laflar dışarıdakileri küçümseyip kendini rahatlatmaktır bence.

• quote:

ulan hadi ordan 3 5 tane arkadaşın var onlarla bi kafeye gitmişsin sahte gülümselermiş falan filan bu forumdaki klasik asosyal postlarından biri herkes sahteymiş yok bi kahve 3 liraymış falan ulan sizin 3 5 tane arkadaşınız var seninde o 3 5 arkadaşın kafeye gitmiş allahın asosyaline bak kendince onları küçümsüyorsun bunlar hiçbirşey diyip içini rahatlatıyorsun neyse aslan evde bilgisayar başında obez olmaya devam herkes sahte kahvede 3 lira aman diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hollywood -- 2 Şubat 2016; 9:52:57 >

• M4A1-S çok yakışıklı bir silah bence

• Black Sabbath kullanıcısına yanıt
    Tipsiz yaratılmış olmasaydım şu an daha iyi olacaktı.
  • quote:

Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benimde dost dediğim insanlar vardı şimdi hiç birilyle konusmuyorum yaşanan bi olayda insanlığının ne seviyede olduğunu gösterdi ekim ayının 25 inden beri konusmuyoeum dışarda takılabilceğim arkadasım yok bi tame komşu çocuğu var 3 yaş küçük arada bi onla konusuyorum ve lise 1 den kalan arkadasım var onlada genellikle lol atıyoruz yani bulusamıyorum genellikle dısarı çıktığımda tekim ve memnunum da ama şu varki "sübhane rabbiyel ala"(Ulu olan Rabbim tüm yaratılmışların eksikliklerinden münezzehtir) o her zaman bizimle ve her daim bize bizden yakın insan niçin bu halde bi başkasını istesinki? İnanın bana bu şekil düşünmeye başlarsanız yanlız değilde Allah ile birlikte olsuğunuzu bilirseniz çok daha iyi hissedersiniz kendinizi

• quote:

O senin çevrenin kalitesizliği kusura bakma bunun sebebide sensn. Benimde arkadaslarm var ama hic dedigin seyler yasanmiyor. Gidyoruz bi kahveye 50 kurusa cay iciyoruz 5 liraya tavuk ekmek yiyoruz. Birbirimize her turlu bel alti espiryi yapiyoruz. Hic sahte davranislarda bulunmuyoruz. O an canimiz nasil istiyorsa oyle davraniyoruz ve emin ol en luks mekanlarda takilanlardan kat kat fazla egleniyoruz.

• Psikologa falan gorun bence dostum

• ben de bi türlü çıkmıyorum dışarı. arkadaşım 1 haftadır diyor psye gidelim, sinemaya falan gidelim diye ama içimden gelmiyor. mecburolmadıkça çıkmak istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Tipsizin tekiyim.Bunun verdiği özgüvensizlikle sürekli içime kapandım.Sonuç olarak konuşmayı bile beceremeyen biri oldum.Sosyal fobi de var. Arkadaşım kalmadı lan.Herkes dağıldı.

kardeşim mr.robot dizisine başla bayılacaksın yalnız bir hackerın hayatı. sosyal fobiyi dert etme kendin ol yeter.
    dizimagden izle tavsiye ederim.

10 nuöara la . teşekkürler dostum önerdiğin için valla çok teşekkkür ederim

valla müthiş bir dizi ya. daha 1. sezon çekildi. 2. sezona bu haziranda başlayacak.
    böyle bir diziyi neden daha önce izlememişim dememek için izleyin beyler.

• İlk bölümü bitirdim. Diziyi izleyince bizim dizilerden utandım. İzlemiyordum ama yine de utandım.
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Beyin savunma mekanizması olarak öyle bir şey geliştiriyor. Ortama girseler bunca yılın asosyalliğiyle en çok dağıtan bunlar olur.

• Benim de yok gel arkadaş olalım. Beraber gezeriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol bolumunde konusmayi bilirsin ama

• quote:

İlk bölümü bitirdim. Diziyi izleyince bizim dizilerden utandım. İzlemiyordum ama yine de utandım.

güzel. beğenmene sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.