Şimdi Ara

Dış Ticaret - Maaş - Ne Alıyonuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
10.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu işlerde çalışıp ne kadar aldığınızı varsa yan gelirleri yazabilirmisiniz, prim, araba, kömür, makarna yardımı felan.

Ben bir firmanın İhracat- Operasyonunda Çalışıyorum. Cumartesi - Pazar Tatil

Maaş : 1400tl

Yan gelir, saat 8.30 da bide 3 de çay veriyolar.

Sosyal Haklar : SSK

Yabancı Dil: İngilizce( hazırlıkta ne öğrendiysek)

• Ne mezunusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Ne mezunusun?

Dandik bir mühendislik
  • 2 yıllık dış ticaret mezunuyum , gümrük firmasında çalışıyorum maaş 975 tl +ssk + 240 liralık yemek kartı . hafta sonları tatil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

2 yıllık dış ticaret mezunuyum , gümrük firmasında çalışıyorum maaş 975 tl +ssk + 240 liralık yemek kartı . hafta sonları tatil .

Off senin durumda zor kardeş, Allah Kolaylık versin.
  • HodriMeydan89 kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin kardeş.. Bende çalıştım 1,5 yıl ama zor kurtardım kendimi o sektörden
  • Hocam ben de dış ticaret satın alma departmanındayım 4 ay önce başladım maaş 1400 + haftalık 100 lira yakıt fişi bende sizin gibi mühendisim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne iş yapıyorsunuz maaş kaç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım maltepede bir firmanın dış ticaret sorumlusu 2500$ + ssk + servis v.s şuan çalıştığım firmaya iş başvurusu yapmıştı ingilizcesini yetersiz görmüşlerdi, halbuki arkadaşım çok iyi düzeyde rusça ve arapça, iyi düzeyde de ingilizce biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natakanatakan

Hocam ben de dış ticaret satın alma departmanındayım 4 ay önce başladım maaş 1400 + haftalık 100 lira yakıt fişi bende sizin gibi mühendisim

Hocam senin yakıt parası güzelmiş, ithalat yapıyosun heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

arkadaşım maltepede bir firmanın dış ticaret sorumlusu 2500$ + ssk + servis v.s şuan çalıştığım firmaya iş başvurusu yapmıştı ingilizcesini yetersiz görmüşlerdi, halbuki arkadaşım çok iyi düzeyde rusça ve arapça, iyi düzeyde de ingilizce biliyor.

Vay bee 2500$ çok güzel para, ama 3 dil bilmekde her yiğidin harcı değil hemde arapaca ve rusca, helal o adama o para.
  • Diş ticaret bitiriyorum bu mesleği düşünenler ingilizce bir kenara en az ekstra vir dil daha bilmeden düzgün iş ve maaş beklemesin

• Ben 1000tl alıyordum ama hem amcamın yanındaydım hemde stajerdim.

Bi tanıdığım 1500 lira + sigorta + yemek alıyor ve yaptığı her beyannameden bi miktar ücret alıyor aylık geliri 2300 2400 e geliyor. Bana sorsan bi daha yapar mısın? Bu kadar düşük ücretle kapısından bile geçmem ancak ileride bi firma açarsam öyle olabilir.

Dış Ticarette parayı koltukta oturanlar yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Ben 1000tl alıyordum ama hem amcamın yanındaydım hemde stajerdim.

Bi tanıdığım 1500 lira + sigorta + yemek alıyor ve yaptığı her beyannameden bi miktar ücret alıyor aylık geliri 2300 2400 e geliyor. Bana sorsan bi daha yapar mısın? Bu kadar düşük ücretle kapısından bile geçmem ancak ileride bi firma açarsam öyle olabilir.

Dış Ticarette parayı koltukta oturanlar yiyor.

Bu firma gümrükleme firmasımı yoksa dış ticaret firmasımı?
  • Beyler bende ticaret meslek lisesi 2. Sınıfım biraz tembelim sizce seneye bankamı ,muhasebemi,dış ticaretmi seçiyim . ingilizcem kötü. Lütfen cevap verin dış ticarette ing. Gereklimi 2 yıllık universiteyle bir işe girilirmi . cevap verin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Boldy.Marry

Beyler bende ticaret meslek lisesi 2. Sınıfım biraz tembelim sizce seneye bankamı ,muhasebemi,dış ticaretmi seçiyim . ingilizcem kötü. Lütfen cevap verin dış ticarette ing. Gereklimi 2 yıllık universiteyle bir işe girilirmi . cevap verin lütfen

İngilizce Satış da gerekli, operasyonda fazla gerekli değil ama yinede lazım bi yere kadar.

Hangisini seçeceğin sana bağlı, hangine yatkınsan ondan devam et, 2 yıllık üniversite ile 1 değil 5 işe bile girersin. Yeterki sen kendine güven.
  • Dış ticaret 2. Sınıf ve Uluslararası İlişkiler 2. Sınıf öğrencisiyim gercekten iyi paralar kazanılıyor, ilk şart dil bilmek ki ingilizceden bahsetmiyorum onu zaten bileceksin yanında Rusça,Arapça vb. muadil dil ve diğer önemli şey uyanık olmak şart , çalışanlara kolaylıklar dilerim.
  • wozniak kullanıcısına yanıt
    Dış ticaret ve gümrük firması arkadaşım gümrük bölümünde çalışıyor beyannameleri tescilden geçiriyor muayenelerini yaptırıyor beyannameyi kapatıyor. Sadece gümrük blümü aylık 300 bin dolar kazanıyor. Dış ticaret bölümü üst katlarında oda büyük paralar kazanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

quote:

Beyler bende ticaret meslek lisesi 2. Sınıfım biraz tembelim sizce seneye bankamı ,muhasebemi,dış ticaretmi seçiyim . ingilizcem kötü. Lütfen cevap verin dış ticarette ing. Gereklimi 2 yıllık universiteyle bir işe girilirmi . cevap verin lütfen

İngilizce Satış da gerekli, operasyonda fazla gerekli değil ama yinede lazım bi yere kadar.

Hangisini seçeceğin sana bağlı, hangine yatkınsan ondan devam et, 2 yıllık üniversite ile 1 değil 5 işe bile girersin. Yeterki sen kendine güven.

Hocam hangisinde daha çok para var hangisinin geleceği daha iyi . dış ticaret bunlardan daha iyiyse özel ingilizce kursunada gidebilirim . siz hangisini önerirsuniz.

• Up bi yukarsı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

quote:

Hocam hangisinde daha çok para var hangisinin geleceği daha iyi . dış ticaret bunlardan daha iyiyse özel ingilizce kursunada gidebilirim . siz hangisini önerirsuniz.

Hepsindede iyi paralar kazanabilirsin, önemli olan işini iyi yapman ve piyasada aranan adam olman, fakat geliri en yüksek dış ticaret gibi duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.