Şimdi Ara

Diş teli kullanmış olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çene bozuklugu var dişlerimde yamuk diş teli taktıranlar varsa çene bozuklugu düzelir mi tel ile

• Düzelir ortodontistten randevu alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratso R kullanıcısına yanıt
    Yasim 19 bi sorun olur mu cok mu gec kaldim

• Benimde 19 yaşım ve tel takiyorum. cenemde overbite sorunu vardi yani alt cene gerideydi.Suan baya duzelmis durumda ama aşırı derecede cene sorunun varsa ameliyat yapabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuattroFR -- 1 Ağustos 2016; 19:08:05 >
  • QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Benimde alt cene geride galiba

• roseria kullanıcısına yanıt
    Ortodonti tedavisinin yaşı yoktur 50 yaşında da yaptırabilirsiniz.

• Bende dişlik kullandım ama sanırım tele göre biraz daha zorlanıyorsun . İlk günler seni sıkabilir ama alışırsan sorun olmaz . Tabi ki ben çocukken dişlik takmıştım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.5 senedir tedavi görüyorum, dişlerim yamuktu pek yamuk sayılmaz ama çene problemim vardı şuan 2 aydır lastik kullanıyorum çenem düzeliyor. yaşım 19

• ratso R kullanıcısına yanıt
    Cene yuzunden asimetri olusur mu hocam sag yanagim sola gore şiş buda dislerden saniyorum

• İlk önce damaklığa benzer bir şey takacaksın 2 parçadan oluşan. Bu işlem bitince normal tel takacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: roseria

Cene yuzunden asimetri olusur mu hocam sag yanagim sola gore şiş buda dislerden saniyorum

evet hem yatay hem dikey simetri çok büyük problem.

Dişlerinin hepsi üst üste basmıyorsa yatay simetri
    Üst 2 dişinin ortası ve alt 2 dişinin ortası tam paralel değilse dikey simetri bozuk oluyor.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Arka dislerim ust uste basmiyor kapanmiyor da dogru durust agzim

• quote:

Arka dislerim ust uste basmiyor kapanmiyor da dogru durust agzim

bunun için lastik takacaksın aynı problem bende de var. Benim dikey simetri düzeldi, yatay simetri için lastik takıcam. Senin gibi.

Gerçekten telefon kamerasında çok fark ediyor selfie de. Bakayım dişler üst üste basınca nasıl olacak.
    Hocam aynada muthis telefon kamerasinda sag yanak şiş duruyor cok sıkıntılî durum

• quote:

Orijinalden alıntı: ratso

bu yaş mevzuu yok deniyorda hocam yaş ilerledikçe tedavi süresi uzuyor diye bişey okumuştum doğruluğu varmı?
  • Yaşın fazla olduğu için taktırırken zorlanabilirsin ağrır

• quote:

Hocam aynada muthis telefon kamerasinda sag yanak şiş duruyor cok sıkıntılî durum

alışkın olduğun için fark etmiyorsun. Telefon kamerasında çekildikten sonra onu aynalama yöntemiyle ters çevir aynada ki görüntünün aynısı olur.

Uygulamalarda adı candy diye bir uygulama var resim için onunla çekil anlarsın dediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Ağustos 2016; 21:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

bu yaş mevzuu yok deniyorda hocam yaş ilerledikçe tedavi süresi uzuyor diye bişey okumuştum doğruluğu varmı?

benim taktırdığım yerde 30 40 yaşında ki kadınlar taktırıyor. Soruyorum 1 2 ayda düzeldi dişler diyorlar. Geriye kalan tedavi lastik tedavisi oluyor ve 1 sene dişlerin yerini korumak için duruyor.
    Hocam benim dislerde bozuk yamuk lastikle mi baslarim tel ile mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

benim taktırdığım yerde 30 40 yaşında ki kadınlar taktırıyor. Soruyorum 1 2 ayda düzeldi dişler diyorlar. Geriye kalan tedavi lastik tedavisi oluyor ve 1 sene dişlerin yerini korumak için duruyor.

hocam sen az kendi tedavinden bahsetsene maliyeti?tedavi süresi?kontrol süreleri? vs vs..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.