Şimdi Ara

diş hekimiyim sorusu olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler diş hekimiyim. sorusu olanlar buraya yazsın . gece 12 gibi girip cevaplayacağım şuan acil nöbetindeyim

• mayış gaç yeğenim mayıştan haber ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaş öğrenebilir miyim? lys sözelden giricem. maaşı iyiyse sayısaldan da girebilirim.
  • Maaş ne kadar tarzı soruları cevaplamıyorum malesef

• Yere düşen dişleri nyapıyorsunuz

• Saglam disi bozdugunuz cok oluyo mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok uzun zamandır diş etim kıpkırmızıydı, diş teli taktıktan sonra bu durumu gören doktor çok iyi fırçalamalısın dedi sadece.

Küçükkende diş etin için tedavi görmelisin dediydi başka bir doktor. Bir diş eti neden kızarık olur sürekli ve kendimi bildim bileli öyle bir tarafın.
  • 2 sene önce dolgu yaptırdığım dişim ağrıyor doktora gidersem ne yapar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helcarax -- 17 Haziran 2016; 3:12:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi Üniversiteden mezunsunuz
    Bir de diş hekimleri genç yaşta bel fıtığı olur diyorlar siz oldunuz mu

• Palatum molle'yi ınerve eden sinirler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün diş temizletmeye 200 lira verdim sence çok mu
  • Ortodontist bir tane dişime braketi yamuk yapıştırdı. Tel dişimde şuan dümdüz ama o dişim yamuk hala. Bakıyorum inceliyorum dişim düzelmesi için braketin 10 derece açıyla falan döndürmesi lazım. Daha sonra değiştireceğini sorduğumda baya dalga geçti benimle. O dişim düzelecek mi? Dişin bir köşesi kırılmıştı acaba o köşeyi düzlükten sayıp törpüleyecek mi? Yamuk dişi düz törpülese bu sefer çaprazlığı belli olur herhâlde ortada alt kısımda boşluk kalmasa da üst kısımda boşluk kalır.

• 1.5 senedir ( galiba ) curuk var iki disim de belli oluyor ama pek ilerlemiyor ilerde sorun yapar mi

• Sangfroid kullanıcısına yanıt
    Tanıdık bi diş hekiminde ücretsiz yaptırdım ücret alındığını senden öğrendim ve şaşırdım:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.