Şimdi Ara

Diş Hekimi Tuba Koç Sorularınızı Yanıtlıyor (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.502
Cevap
41
Favori
171.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kill me maybe

quote:

Orijinalden alıntı: yakoc

quote:

mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102353489&p=1#103380980

dün size bu konuyu sormuştum hatirlarsaniz. o sislik ineli iki hafta filan oldu ama bir senedir olan iltihap hala duruyordu. dis hekimimde surekli insin oyle gel diyordu. bugun tekrar gittim. hala inmemis bu sekilde cekemem dedi. antibiyotik kullandigim halde o iltihap gecmiyor kroniklesmis sanirim. doktora nasil cekicez bu disi iltihap hic gecmiyor dedigimde bu sekilde cekemem gecmesi lazim diyor. ben napicam simdi nasil inicek bu iltihap bana bi yardimci olurmusunuz? iki tane dis var boyle sag ve sol tarafimda ikisi de hep sis. ama bahsettigim dis sol ustteki azi disim. bana bir yardimci olun lutfen daha kotu olmasindan korkuyorum.

Bu tarz kronik apse vakalarında ben penisilin iğnesi kullanıyorum. 5 gün günde 2 kere iğne kullanıyorum ve dişleri 3 veya 4. günde alıyorum. Ancak tabi ki hekimlere göre değişen bir yaklaşım. Etrafınızda varsa bir ağız diş çene cerrahı ile görüşebilirsiniz,

o kronik apsenin uzerinde sivilce gibi birsey cikti disetimde. bu ne olabilir sizce?

Dişinizdeki apse kendisini dışarı atmaya çalışıyor,patlak vermiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dün size bu konuyu sormuştum hatirlarsaniz. o sislik ineli iki hafta filan oldu ama bir senedir olan iltihap hala duruyordu. dis hekimimde surekli insin oyle gel diyordu. bugun tekrar gittim. hala inmemis bu sekilde cekemem dedi. antibiyotik kullandigim halde o iltihap gecmiyor kroniklesmis sanirim. doktora nasil cekicez bu disi iltihap hic gecmiyor dedigimde bu sekilde cekemem gecmesi lazim diyor. ben napicam simdi nasil inicek bu iltihap bana bi yardimci olurmusunuz? iki tane dis var boyle sag ve sol tarafimda ikisi de hep sis. ama bahsettigim dis sol ustteki azi disim. bana bir yardimci olun lutfen daha kotu olmasindan korkuyorum.

Bu tarz kronik apse vakalarında ben penisilin iğnesi kullanıyorum. 5 gün günde 2 kere iğne kullanıyorum ve dişleri 3 veya 4. günde alıyorum. Ancak tabi ki hekimlere göre değişen bir yaklaşım. Etrafınızda varsa bir ağız diş çene cerrahı ile görüşebilirsiniz,

o kronik apsenin uzerinde sivilce gibi birsey cikti disetimde. bu ne olabilir sizce?

kötü bir durum mu yani ? ne yapmam gerekiyor şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: merokartal

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar ben diş telleriyle ilgili birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yaşım 23 dişlerimde sıklıklar öne çıkmalar çokta kötü olmasada şekil bozuklukları var bu yaşta dil teli yapmanın zorluğu ve sıkıntısı olur mu ? süresi ne kadar sürer ? en iyi çözüm bu mudur? birde son olarak yaşadığım yerde çok ünlü kaliteli bir doktor kliniğinde muayene oldum ve fiyatın 7000bin tl olduğunu sölediler 14 ay her ay 500 tl gelecek şekilde oraya her ay gittiğimde ödemesi olacak dediler ve içinde arada muayeneler falan kontollerin arada yapılacak herhangi birşeye karşı operasyonlar içinde olacağını söylediler sizce bu şartlar nasıl sizin görüşünüze göre? şimdiden teşekkür ediyorum..

Yapılacak olan tedavi şeffaf plak ile ortodonti ise gayet uygun ancak klasik telli tedavi ise biraz fahiş olmuş.
    Yaşınız kaç bilmiyorum ancak artık ortodontik tedavi için yaş sınırlaması yok. Her yaşta yapılabiliyor. Sadece erken yaşta tedavi yapıldığı zaman çeneye de ameliyatsız müdahale mümkün iken ilerleyen yaşlarda çenede oynama gerektiğinde ameliyat yapılıyor ya da sadece dişlerin konumlarında oynamalar yapılabiliyor. Yani yaş ilerledikçe bazı vakalarda beklentiyi azaltmak gerekebiliyor.

Hocam..Yapılacak olan tedavi metal diş teli dediler ve fiyat içinde arkaya birşey takabilirlermiş dişlerime heralde erişkin olduğum için yaşım 23 bu arada fiyat fahiş mi bu durumlar da ? ve sizce ne tür fiyatlar bu tedavi için olması gerekiyor acaba ona göre dahada araştırma yapmalıyım o zaman ?

Eğer 7bin tl yi gözden çıkarabiliyorsanız,klasik tel tedavisi yerine şeffaf plaklarla ortodontik tedavisi öneririm. ağız içinde herhangi bir yara olmadan,ağrı yaşamadan,dişlerinizde ekstra bir çürük riski ve sararma olmadan üstelik dışardan nerede ise hiç belli olmadan ortodontik tedavi görmüş olursunuz.
    Normalde ben hastalara şeffaf plak için fiyat verdiğimde klasik tel için bu fiyatın nerede ise yarısı dediklerini söylüyorlar.

Ya tabiki banada çok pahalı geldi ama sizce fiyat uygun mu diye sordum onu ama sizde çok pahalı olduğunu söylediniz şeffaf plaklarla ortodondik tedavi söylemedibana doktor ama onun ücreti dahamı fazla tel tedavisinde bu dedikleriniz oluyormu yani sararma ağrı çürükler falan daha sonra düzelttirilmiyor mu sararmalar falan o zaman pekte mantıklı değil gibi bu tedavi :S

Tel tedavisi sonrası diş yüzeyinde oluşan çürükler ilk aşamalarda yakalanmış olursa,yani tedavi bittiğinde ilerlememiş olursa, artık İCON diye bir yöntem var,onunla düzeltilebiliyor . Çürük dişte oyuk yapmadıysa ve henüz sadece renklenme şeklinde ise işe yarıyor ve çok az sayıda doktor yapıyor.Sanırım kimse dişin çürümesini önlemeyi mantıklı bulmuyor :)

Sararmalar için beyazlatma yapılabiliyor ancak çürük başlangıcı şeklinde bir sararma ise beyazlatma işe yaramıyor,İCON yada dolgu gerekiyor.

Tel tedavisi sırasında ağrı ve ağız içinde yaralar oluşuyor,bu kaçınılmaz bir durum. Bazı hastalar çorba bile içmekte zorlanıyorlar.

Şeffaf plakla tedavide bu sıkıntıların hiç birisi olmadan aynı etkinlikte bir ortodontik tedavi görüyorsunuz.

Şeffaf plaklarda fiyat 3000 dolarlardan 10bin dolarlara kadar değişiyor. Şehir,ilçe,hastane-klinik vs olması gibi faktörler fiyatta etkili.

Şeffaf plaklarla ilgili bilgi için buradaki linkleri inceleyebilirsiniz isterseniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hem iyi hem kötü bir durum. Kötü çünkü dişinizin apsesi iyice artmış. İyi çünkü patlak verdi ise boşaltılma şansı olabilir. Bir diş hekimine gidin,apse belki derene dilebilir yanı akıtılabilir böylece dişinizin çekim şansı olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hem iyi hem kötü bir durum. Kötü çünkü dişinizin apsesi iyice artmış. İyi çünkü patlak verdi ise boşaltılma şansı olabilir. Bir diş hekimine gidin,apse belki derene dilebilir yanı akıtılabilir böylece dişinizin çekim şansı olabilir.

en erken 10 gun sonra gidebilirim dis hekimine. o zamana kadar bir sorun olmaz degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merokartal kullanıcısına yanıt
    Muayane edilmeden 7bin lira çoktur ya da azdır demek hiç doğru değil, belki de sizin ağzınızın durumu için çok az bir rakam... kaldı ki ortdonti fiyatları ortalama 7bin lira zaten... Şeffaf plak sizin ağzınız için uygun olmayabilir, uygun olsa bile basit vakalardan zor vakalara doğru 6binden başlar 20bine kadar çıkabilir fiyatı. Tabi bu sadece şeffaf plağın tedavi ücreti... Siz bir sürü başka işlem de yapılacağından bahsediyorsunuz.

Benim bir doktorum var mesela en son eksik dişlerin yerine implant yapılmasına kadar toptan fiyat verdiği için pahalı bir doktor sanıyorlar, sonra başka yere gidip 4bin liraya sadece tel tedavisi yaptırıyorlar(bu sırada ucuza yaptırdıklarını sanıyorlar), sonra tedavi bitince sıra eksik dişlere geldiği zaman çıkan masraflar çok çok çok daha pahalıya mal oluyor. Tabi bu sırada edavi sırasıda yapılan herşey yine yeniden ücretlendiriyor, oysa o pahalı sandıkları doktora yaptırmış olsalardı çok daha ucuza ve taksitle yaptırmış olacaklardı mesela :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar ben diş telleriyle ilgili birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yaşım 23 dişlerimde sıklıklar öne çıkmalar çokta kötü olmasada şekil bozuklukları var bu yaşta dil teli yapmanın zorluğu ve sıkıntısı olur mu ? süresi ne kadar sürer ? en iyi çözüm bu mudur? birde son olarak yaşadığım yerde çok ünlü kaliteli bir doktor kliniğinde muayene oldum ve fiyatın 7000bin tl olduğunu sölediler 14 ay her ay 500 tl gelecek şekilde oraya her ay gittiğimde ödemesi olacak dediler ve içinde arada muayeneler falan kontollerin arada yapılacak herhangi birşeye karşı operasyonlar içinde olacağını söylediler sizce bu şartlar nasıl sizin görüşünüze göre? şimdiden teşekkür ediyorum..

Yapılacak olan tedavi şeffaf plak ile ortodonti ise gayet uygun ancak klasik telli tedavi ise biraz fahiş olmuş.
    Yaşınız kaç bilmiyorum ancak artık ortodontik tedavi için yaş sınırlaması yok. Her yaşta yapılabiliyor. Sadece erken yaşta tedavi yapıldığı zaman çeneye de ameliyatsız müdahale mümkün iken ilerleyen yaşlarda çenede oynama gerektiğinde ameliyat yapılıyor ya da sadece dişlerin konumlarında oynamalar yapılabiliyor. Yani yaş ilerledikçe bazı vakalarda beklentiyi azaltmak gerekebiliyor.

Hocam..Yapılacak olan tedavi metal diş teli dediler ve fiyat içinde arkaya birşey takabilirlermiş dişlerime heralde erişkin olduğum için yaşım 23 bu arada fiyat fahiş mi bu durumlar da ? ve sizce ne tür fiyatlar bu tedavi için olması gerekiyor acaba ona göre dahada araştırma yapmalıyım o zaman ?

Eğer 7bin tl yi gözden çıkarabiliyorsanız,klasik tel tedavisi yerine şeffaf plaklarla ortodontik tedavisi öneririm. ağız içinde herhangi bir yara olmadan,ağrı yaşamadan,dişlerinizde ekstra bir çürük riski ve sararma olmadan üstelik dışardan nerede ise hiç belli olmadan ortodontik tedavi görmüş olursunuz.
    Normalde ben hastalara şeffaf plak için fiyat verdiğimde klasik tel için bu fiyatın nerede ise yarısı dediklerini söylüyorlar.

Ya tabiki banada çok pahalı geldi ama sizce fiyat uygun mu diye sordum onu ama sizde çok pahalı olduğunu söylediniz şeffaf plaklarla ortodondik tedavi söylemedibana doktor ama onun ücreti dahamı fazla tel tedavisinde bu dedikleriniz oluyormu yani sararma ağrı çürükler falan daha sonra düzelttirilmiyor mu sararmalar falan o zaman pekte mantıklı değil gibi bu tedavi :S

Tel tedavisi sonrası diş yüzeyinde oluşan çürükler ilk aşamalarda yakalanmış olursa,yani tedavi bittiğinde ilerlememiş olursa, artık İCON diye bir yöntem var,onunla düzeltilebiliyor . Çürük dişte oyuk yapmadıysa ve henüz sadece renklenme şeklinde ise işe yarıyor ve çok az sayıda doktor yapıyor.Sanırım kimse dişin çürümesini önlemeyi mantıklı bulmuyor :)

Sararmalar için beyazlatma yapılabiliyor ancak çürük başlangıcı şeklinde bir sararma ise beyazlatma işe yaramıyor,İCON yada dolgu gerekiyor.

Tel tedavisi sırasında ağrı ve ağız içinde yaralar oluşuyor,bu kaçınılmaz bir durum. Bazı hastalar çorba bile içmekte zorlanıyorlar.

Şeffaf plakla tedavide bu sıkıntıların hiç birisi olmadan aynı etkinlikte bir ortodontik tedavi görüyorsunuz.

Şeffaf plaklarda fiyat 3000 dolarlardan 10bin dolarlara kadar değişiyor. Şehir,ilçe,hastane-klinik vs olması gibi faktörler fiyatta etkili.

Şeffaf plaklarla ilgili bilgi için buradaki linkleri inceleyebilirsiniz isterseniz.

Hmm verdiğiniz bütün bilgiler için çok teşekkür ediyorum 3000 bin dolardan başlayan fiyatlar gerçekten çok pahalıymış gerçekten bu tedavi baya lüks yaptırırsam uygun fiyata 5000 tl olan diş teli taktırağım heralde ama önce iyice bir düşünücem.. sağolun :))

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Muayane edilmeden 7bin lira çoktur ya da azdır demek hiç doğru değil, belki de sizin ağzınızın durumu için çok az bir rakam... kaldı ki ortdonti fiyatları ortalama 7bin lira zaten... Şeffaf plak sizin ağzınız için uygun olmayabilir, uygun olsa bile basit vakalardan zor vakalara doğru 6binden başlar 20bine kadar çıkabilir fiyatı. Tabi bu sadece şeffaf plağın tedavi ücreti... Siz bir sürü başka işlem de yapılacağından bahsediyorsunuz.

Benim bir doktorum var mesela en son eksik dişlerin yerine implant yapılmasına kadar toptan fiyat verdiği için pahalı bir doktor sanıyorlar, sonra başka yere gidip 4bin liraya sadece tel tedavisi yaptırıyorlar(bu sırada ucuza yaptırdıklarını sanıyorlar), sonra tedavi bitince sıra eksik dişlere geldiği zaman çıkan masraflar çok çok çok daha pahalıya mal oluyor. Tabi bu sırada edavi sırasıda yapılan herşey yine yeniden ücretlendiriyor, oysa o pahalı sandıkları doktora yaptırmış olsalardı çok daha ucuza ve taksitle yaptırmış olacaklardı mesela :)

Hmm bu verdiğiniz bilgilerde gerçekten insanın fikrini değiştirecek şekilde çünkü şöle birşer bu 7000 bin lira içinde yapılacak bütün muayeneler yada arada yapılacak bütün tedaviler dil çekme olsu törpileme olsun akla gelebilecek herşey dişlerin bu iş sonunda tertemiz ve inci gibi olmasının içinde yani 1.5 2 seneye uzasa bile ve taksitle ayda 500 tl 14 ay oluyor heralde bitene kadar bu dediğinize göre o zaman bu fiyat uygun oluyor heralde :D

• ön 2 dişim kaza sonrası kırıldı . İmplant yaptırmam gerekiyor sanırım . En iyi implant ortalama ne kadar mal olur ? Yaşım 18
  • 13 yıl önce dolgu yaptırdığım dişimin kenarı kırıldı. özel dişçiye gösterdim, dolgu kaldırılacak (70tl) kanal tedavsi uygulanacak (170tl) yeni dolgu yapılacak (60tl) dedi. (genç dişçi)
    devlet hastanesinde film çektirip doktora gösterdim, çürük derin dolgu yaparız bir ihtimal kanal gerekebilir dedi.(ücretsiz)

başka bir özel doktora gittim (yaşlıydı) direk yatırıp iğnesiz dişi kazıdı doldurdu bıraktı 10dk. (50tl)

siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgun

ön 2 dişim kaza sonrası kırıldı . İmplant yaptırmam gerekiyor sanırım . En iyi implant ortalama ne kadar mal olur ? Yaşım 18

En iyi implant dersek fiyatı 3bin liranın üzerinde tutacaktır. Ama neye göre iyi, kime göre iyi. Önemli olan doktora göre iyi olmasıdır, markası ve fiyatı hiç önemli değil. Sonuçta hepsi titanyum çubuklardan üretilmiş vidalar... Burada önemli olan doktorun hangisini rahat uygulayabildiği. Bu arada siz iyi bakarsanız hangisi olursa olursa olsun ömür boyu gidebilir, iyi bakmazsanız en pahalısı da olsa bir faydasını göremeyebilirsiniz. Bakımdan kasıt sadece fırçalayıp gargara yapmak ve süperfloss ile temizlemek.

quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

13 yıl önce dolgu yaptırdığım dişimin kenarı kırıldı. özel dişçiye gösterdim, dolgu kaldırılacak (70tl) kanal tedavsi uygulanacak (170tl) yeni dolgu yapılacak (60tl) dedi. (genç dişçi)
    devlet hastanesinde film çektirip doktora gösterdim, çürük derin dolgu yaparız bir ihtimal kanal gerekebilir dedi.(ücretsiz)

başka bir özel doktora gittim (yaşlıydı) direk yatırıp iğnesiz dişi kazıdı doldurdu bıraktı 10dk. (50tl)

siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

tabiki ilkini tercih ederdim. Hakkı neyse onu alıyor adam. Bir insan hakkını alamadığı zaman ondan çok birşey beklemeye değeceğini sanmıyorum. genç-yaşlı olması önemli değil, önemli olan kendini geliştirmesi...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Hmm bu verdiğiniz bilgilerde gerçekten insanın fikrini değiştirecek şekilde çünkü şöle birşer bu 7000 bin lira içinde yapılacak bütün muayeneler yada arada yapılacak bütün tedaviler dil çekme olsu törpileme olsun akla gelebilecek herşey dişlerin bu iş sonunda tertemiz ve inci gibi olmasının içinde yani 1.5 2 seneye uzasa bile ve taksitle ayda 500 tl 14 ay oluyor heralde bitene kadar bu dediğinize göre o zaman bu fiyat uygun oluyor heralde :D

Ben öyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 8 Mart 2015; 14:46:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en erken 10 gun sonra gidebilirim dis hekimine. o zamana kadar bir sorun olmaz degil mi?

Bilemem bünyeye ve dişin durumuna göre değişir. Şansınıza artık: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doktorumun önerdiği isviçre malı bir implantmış . o da 2 diş 6 bin lira tutuyor . aşırı fazla ya ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Hocam merhaba.. Ön sağ dişimin üstünde (yani direk dişin üstünde) çok küçük toplu iğne başı kadar bir çukur var. Bu çukur eskiden de var mıydı -ilginç gelecek ama- çok hatırlamıyorum, büyük ihtimalle vardı ama pek kafaya takmıyordum. Son birkaç yıldır bu çukurun içi kahverngi bi renk almaya başladı. Şu anda dişin üstünde kahverengi bir nokta apaçık görünüyor. Eskiden fazla değildi görüntü ama son zamanlarda büyüyerek beni çok rahatsız etmeye başladı.

Çürük mü değil mi bilmiyorum. Çürükler bildiğim kadarıyla siyah oluyor. Benimki bildiğiniz kahverengi.. Sanırım leke.. Eskiden beri düzenli fırçalayamıyorum. Ama aylarda o kadar fırçalamama rağmen bir türlü geçmedi, azalmadı bile.. Gülerken utanıyorum, konuşurken bile ağzımı çok açmamaya gayret ediyorum. Ön dişimin üstünde kahverengi bir nokta öylece duruyor :(

Bunun bir çözümü var mıdır? Ne yapmam gerekir? Diş hekimine gitmek istiyorum ama işten güçten fırsat bulamıyorum. Nisan'da izin alıcam, o zaman gitmeyi düşünüyorum.. Acaba bu neyden kaynaklanır? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.. :(

Çürükler beyaz,sarı,kahverengi veya siyah renkte olabilirler. Geçirdikleri aşamalara göre renkleri değişir.
    Sizin dişinizdeki tartar yada leke de olabilir,çürük de. İsterseniz bir fotoğraf koyun ,özel mesajla yada e posta ile de gönderebilirsiniz,daha rahat yorum yapabilirim.

bilgi@dttubakoc.com e posta adresim.

Hocam tekrar merhaba.. Çektiğim fotoğrafları koyuyorum..

• rontgenımde sag arkadakı 20 lık dısımın cekılmesı durumunda kalıcı dudak uyusuklugu rıskı oldugu ve takıp edılerek agızda kalması gerektıgı soylendı dıger 3 u cekılecek fakat kalacak olan 20 lık ondekı dıse yaslanmıs durumda ondekı dıse zararı ne olur curutme vs.bırde 20 lık dıslerın hareket etmesı ne zamana kadar surer su anda 28 yasındayım yaslandıgı dısı ıtmeye devam edıyor mudur cektıreyım mı cektırmeyım mı sızce buyuk dolgusu olan dısıme de kanal tedavısı yapılıp uzerıne kaplama yapılacak usttekı kucuk dolgulu olan dısımın dolgusu da 10 yıldan fazladır duruyor onunda dolgusu yenılenmelı mı bos olan yere de kopru tedavısı dusunuyorum uygun mudur devlet hastanesınde na kadarlık bı malıyetı var koprunun bılıyor musunuz sımdıden tsk ler

http://hizliresim.com/QRznqA

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar böyle bir yardımda insanlara yardımcı olduğunuz için size minnettarım. Benimde bi sıkıntım var
    Geçenlerde doktoruma gidip kırılmış bi kısmı olmayan arka alt dişim için gittim kanal yapıp kurtarabiliriz dedi ve kanal tedavisine başlamadan önce intihap kurutucu antibiyotik verdi kullandım ve gittim ilk seans geçirdim içeriye ilaç koyup kapattı dilimde yara oldu dolgunun geldigi kısım adf gibi sonra bu sıkıntıdan kurtuldum bi süre sonra gargara vs ile sonra bir sonra 2. seansa gittim sivri bişeyler sokarak temizledi ve ve biraz daha az bişey kanama var diye haftaya randevu verdi bundan 2 gün sonra biraz agrı olunca gittim dişimin kenarında pıtır pıtır kan popalar gibi bişeyler oldu agrıdı çok feci olmamakla birlikte sürekli ders çıkışı gittim iyki gelmişssin dedi enfeksiyon olmuş kemige iner intihap yaparsa çekmek zorunda kalırdık dedi şimdi ilaç verdi 2 gündür kullanıyorum İsimleri Tetradox 100mg ve kloroben gargara şimdi diş etrafındaki çok az olan şiş ve sızlamalar dindi fırçala hafif ce dedi ilaçlarımı kullanıp fırçalıyorum ve iki gündür agrı var nedense dişimin üstüne basınca agrı yapıyor ve çenemde genel bi agrı var agrı kesici kullanmamaya çalışıyorum acaba sorun nedir gidene kadar bi fikir edinmek istiyorum

Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar

• iyi günler doktorum gece yatmadan önce bir jel vericekmiş ve söylediğine göre dişlerim beyazlıyacakmış
    bu hangi yöntem ve maliyeti konusunda bir bilginiz varmı
  • Merhaba 18 yaşındayım disci korkusundan sedasyon yöntemi araştırdım.Şimdi 20lik dişler de geliyor yavaş yavaş,sedasyon riski var mıdır?Dişleri bi güzel yaptirayim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakoc kullanıcısına yanıt
    teşekkurler cvp ıcn hocamda bu zaman ne kadardır bir ay oldu geçmedı hala ??
  • Merhaba hocam,

Bir sorum olacaktı 18 yaşındayım 1-2 yıl sonra 20lik dişlerimi çektiricem nasıl bi işlem yapılıyo anlatır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.