Şimdi Ara

Dış Görünüşün Önemi (Bir Kızın Gözünden) [Devamını Yazdım] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
20
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bari özele gelmeyin , özeli batırmayın alın konu dışı sizin olsun ne haliniz varsa görün , yeter ki buraya gelmeyin.
  • Devamını merak ettim ama buraya kadar olan bölüm hakkında bir şeyler söylemek istiyorum
    Öncelikle bir insanı SADECE dış görünüşle yargılamak tabiki kabul edilemez ama senin içini tanımalarını sağlamak için dış görünüşüne de önem vermelisin. Mesele güzellik/çirkinlik/erkeklik/kadınlık değil. Ilk başta kendine olan saygın için.
    Buraya kadarlık bölümü fazla histerik buldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Müptela12345

    dış görünüş kız içinde erkek içinde önemlidir. ama bazısında birinci planda gelir bazısında ikinci. ama önemlidir. bi çöpçüye kişiliği süper diye aşık olan insan görmedim.

    Dışarda sorunca herkes kişilik önemlidir diyiyor demekki yalancı bi toplumuz ?

    kişilik önemsizdir. aıl önemli olan:

    kız için: erkeğin sosyal statüsü
    erkek için: kızın güzelliğidir.

    kişilik ise eşik değerinin üzerinde olması yeterli olan etkendir. yani kız da erkek de partnerinin kişilik olarak belli bi seviyenin üzerinde olmasını ister sadece. sadece bu. yoksa kişilik insan seçme etkeni değildir. kız için insan seçme etkeni sosyal satatü, erkek için insan seçme etkeni güzelliktir. kişilik insan seçme kriteri değil, insan eleme kriteridir. belli bir kişilik seviyesinin altında olan karşı cinsleri eleriz (bu elediğimiz kısım aslında oran olarak düşüktür, azınlıktır) geri kaln kısımdan da ulaşabildiğimiz en güzelini seçeriz. kadınlar da belli bir kişilik seviyesinin altındaki erkekleri elerler, geri kalan çoğunluktan da ulaşabildikleri sosyal statüsü en yüksek erkeği seçerler.

    Saol hocam açıklamaların için o zaman bi kızın evleneceği zaman memur yada doktor ol hemen sana geliyor az biraz ahlaklıda ol senden iyisi yok değil mi ama böyle görüp evlenenlerinde çoğu boşanmaya kadar gidebiliyor aslında bi insanı hemen yargılamamak lazım.

    Ama para bizim için herşey olmuş be kardeşim ne yazıkki belki öyle düşünenlerde haklıdır blkide biz saçmalıyoruzdur demi.




  • Sorun şu ki; hep genellemeler yapıyoruz. Birisi demiş çoğu kız erkekte kişiliğe ve sosyal statüye bakar, erkekte kızda güzelliğe. Bu doğru değil, tecrübeyle sabit. Hem kendimden hem arkadaşlarımdan hep ön yargılı genellemelerin ayyuka çıktığını gördüm, görüyorum.

    Dış görünüş, meyvenin kabuğudur. Asıl tat ve cevher meyvenin içi, kendisidir. Elbet pazarda kabuğu solmuş veya içine kurt girmiş, çürümüş gibi duran bir elmayı almak istemezsin ama onu soyup ortaya çıkanı ısırıp tadınca suları akarak tadına varırsın. Bu teşbihteki amacım; dış görünüşe verilen önemin her ne kadar sizi üzmesi mümkün olsa da kendinden emin kişinin 'salağa bak, bu da tıpkı %99 diğerleri gibi aslolanı göremedi' deyip kendi değerinin farkına varmasıdır. Dışa önem vermeyen ya da arkaplana atan birisine rastladığında da o zaman huzur ortaya çıkar zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsan görünümüyle hoşlantı oluşturur karakteriyle aşık eder. Bazen ses tonu hatta sadece bakışları bile sevgiye sebep olur. Birşey daha, aşık olduğunda kusur görmezsin.. Ve bir insan başka birini giyimine kilosuna boyuna parasına göre değerlendiriyorsa afedersiniz ama net gerizekalıdır.Son olarak yazın çok güzel olmuş dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz hâlâ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızıl saçlı profil , mesajların yazım stili. bana bir kişiyi anımsattı
    : EBUDUK .
    ebru senmisin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Müptela12345

    dış görünüş kız içinde erkek içinde önemlidir. ama bazısında birinci planda gelir bazısında ikinci. ama önemlidir. bi çöpçüye kişiliği süper diye aşık olan insan görmedim.

    Dışarda sorunca herkes kişilik önemlidir diyiyor demekki yalancı bi toplumuz ?

    Benim içinde kişilik ön plandadır. Mesela bak, dışarda bi erkek vardır kişiliği her kızın isteyebilceği kadar vardır, iyidir sevgili oluncak adamdır. Ama adamın giyim tarzı saç stili tipi vs. bunlar ilk izlenimi oluşturur. Adamın giyimi saçı vs. düzgün değilse tip belli oranda güzelleştirilebilir Allah ın yarattığı insana çirkin diyemeyiz. İşte böyle bi insanla kişiliği nekadar iyi olsada ilk izlenim olarak kızın gözünde bitmiştir. Kızlar böyle erkekleri görünce hemen uzaklaşırlar bakmazlar. O adamın içi nekadar güzel olsada dış görünüş olarak kızın gözünde 2-0 yeniktir. Dediğim gibi tip belli oranda güzelleştirilebilir. Bence erkekler iyi giyinerek, adam gibi bi saç stili bularak kendine bakarak kızların ilgisini çok rahat çekebilir. Her kız böyledir, ilk önce tipine boyuna posuna bakarlar iyiysen tanışma ihtimalin vardır ama değilsen tanımak istemicektir. misal, bi arkadaşım var çok iyi bi insandır. yeri geldiğünde gırgır şamata espri yapar yeri geldiğinde ciddi ciddi adam gibi konuşur çokta kültürlü bi insandır. Ama gelgelelim tipi okadar iyi değil. Hiç bi kız tanışmak istemiyo onla. Ben diyorum kendine biraz baksan çok kız düşürürsün ama bakmıyo işte. Sevdiğin insanın tipi ilgini çeker kişiliğindi onu o olduğu için seversin. Mesela güzrl bi kız olsun ve bu çok şımarık oturmasını kalkmasını bilmeyen sevilmicek bi kız olsun ve çok güzel olsun isterse 90-60-90 olsun çıkmam. Kalbini sevmedikten sonra nabayım ben onu. Vücud hepsinde var önemli olan kalbi. Yeri geldiğinde konuşan yeri geldiğinde susan nerde nasıl davranıcağını bilen samimi kafa dengi şerefli namuslu beni seven kız gelsin başımın üstünde yeri var. Erkeklerdende örnek verelim. Dürüst olun, sokakta şişman bi kız gördünüz mü onu sevebilceğinizi düşünürmüsünüz? Her erkeğin aklında azda olsa güzel yüzlü zayıf bazısı yada orta şekilde bi kızı sevmek vardır. Dediğim gibi dış görünüş ilk izlenim karşı tarafın bilinçaltında olumlu yads olumsuz bi etki bırakır. Buda sizin tip boy kilo giyim tarzı saç stilinizin güzelliğine bağlı. İyiyse bilinçaltı olumlu olarak görücek ve tanışma isteği bi sevgi duymaya başlatıcaktır sizde, ama kötüyse bilinçaltı bu sefer bu kendine bakamıyo banada bakamaz, kötü görünüm bilinçaltında olumsuz etki bırakır buda ilişkinin tanışmanın önüne geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gece saat kaç oldu halen ses seda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış görünüşü önemseyen insan da var önemsemeyen de. bir standardı yok ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam ediniz lütfen yazmaya
  • Csb Ama gayet akıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazının başındaki 20 yaşındayım 22 yap cinsiyeti erkek yap. Ben çıkıyorum ortaya. Kaderimiz aynı sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça bayatlamış bi konu ama anlatımdaki akıcılık sayesinde sıkılmadan okudum.Burada oldukça fazla kişi destek verecektir çünkü aynı dertten muzdarip birçok kişiyle aynı platformdasın.Yazmalısın
  • devam lutfen
  • Hepsını okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al sana bir torba dolusu ilgi. Simdi gidebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki bu sorunlar sadece sende değil aslında sorun olan sen değilsin, ülkedeki kendini bir şey sanan ve yıllarca poh pohlanan kişiler, iş konusunda olsun sosyal ortamlarda olsun çevremizi sarmaya devam ediyorlar bu insanlardan sıyrılıp bir yere kapak atmak lazım zor biliyorum ama elbet olacak.

    Dershane dönemine bir şey diyemem elbette her insan senin yaşadığın olayları yaşamıştır ama bu güzellik veya çirkinlik ile bağdaştırılamaz bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nirvaneyy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Müptela12345

    bi çöpçüye kişiliği süper diye aşık olan insan görmedim.

    Ne kadar terbiyesizce bir düşünce. Onun mesleği "çöpçü" sizin kalbiniz.

    Bu işler böyle ister kabul ister etme.Mesela güzel olmayan kızı ne yapayım? Beğenmediysem arkadaş olmakta istemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.