Şimdi Ara

Dış Flitre Sorunu Ben nerde yanlış yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben 100 LT lik ciklet akvaryumum için 5 LT kapasiteli bir dış flitre yaptım.
    En alt kısma iri çakıl taşları sonra iri gözenekli biyolojik sünger (mavi olanlardan) onunda üzerine nalburlarda satılan 20x20x5cm olan ince gözenekli
    sünger onunda üstüne 5cm yüksekliğinde elyaf ve en üste yine ince gözenekli sünger koydum. Son olarak en üsttede kafa motor.
    Flitre alttan suyu çkip üstten akvaryuma pompalıyor.
    Ama ben bu düzenekle flitreyi 3 saat kadar çalıştırdım 7 adet balığım öldü ve hemen flitreyi söktüm.
    Sizlere sorum Ben NNerde yanlış yaptım.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• Bu soru kaç kere daha sorulacak merak ettim?
  • malzemeleri nasıl temizledin ? hangi yapıştırma malzemesini kullandın ? yaptığın her şeyi adım adım yazman, kullandığın malzemeleri yazman kadar önemli. her işlemi en ince ayrıntısına kadar yazmadıgın taktirde '' şundan dolayı , bundan dolayı vs. vs. '' gibi verilecek her cevap işkembeden sallamaktan öte olamaz .
    misal içine koydugun malzemeleri kaynattın mı ? veya kaynatılması uygun olmayanları 1 gün tuzlu suda beklettin mi ? . nalburdan aldıgın şeyleri ozanla yıkayıp daha sonra 2-3 saat elma sirkeli su karışımında bekletip saha sonra iyice duruladın mı ? vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbişey

malzemeleri nasıl temizledin ? hangi yapıştırma malzemesini kullandın ? yaptığın her şeyi adım adım yazman, kullandığın malzemeleri yazman kadar önemli. her işlemi en ince ayrıntısına kadar yazmadıgın taktirde '' şundan dolayı , bundan dolayı vs. vs. '' gibi verilecek her cevap işkembeden sallamaktan öte olamaz .
    misal içine koydugun malzemeleri kaynattın mı ? veya kaynatılması uygun olmayanları 1 gün tuzlu suda beklettin mi ? . nalburdan aldıgın şeyleri ozanla yıkayıp daha sonra 2-3 saat elma sirkeli su karışımında bekletip saha sonra iyice duruladın mı ? vs. vs.

Söyledikleriniz gayet mantıklı .
    Flitre dış kutusunu camdan birleşim malzemezi olarakta akvaryum silikonu kullandım.
    Bütün malzemeleri 1 gün kadar tuzlu suda beklettim.
    Kaynatma İşlemi yapmadım.

• Diy dis filtrede istediginizi alamadiysaniz size ekol filtreyi oneririm. Hem ucuz hem de sorunsuz oldugu soyleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Diy dis filtrede istediginizi alamadiysaniz size ekol filtreyi oneririm. Hem ucuz hem de sorunsuz oldugu soyleniyor

Üstteki mesaja katılıyorum. Ekol 15 alın 500 litre civarı kapasitesi var fiyatıda en son baktığımda 50 lira civarıydı, yaptığınız masraf kadar fiyatı var yani öneririm. Servisleri de harika garantisi bitmiş filtremi bile ücretsiz tamir etmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 9 Temmuz 2012; 15:18:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.