Şimdi Ara

Diş Eti Kisti Ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuyu açmamım sebebi internette bu ameliyatla ilgili çok fazla bilgi olmadığını düşündüğüm içindir. Bu ameliyat için çok uğraştığım için sizlerin neler yapması gerektiğini yazıyorum.
    Şimdi öncelikle bendeki kist belirtisi kasım 13'de başladı ve okuduğum şehir olan Afyon'daki doktora gittim ve bana ön dişim de kist olduğunu ve iki hafta ilaç kullandıktan sonra gelmemi ve dişi çekip kisti alacağını söyledi. Tabi ben önce korktum sonuçta kist deniyo felan. Neyse araştırdım ama nette bişey bulamadım başka bi doktora gittim ve kisti herkesin alamayacağını söyledi ve üniversite hastahanesine gitmemi önerdi. Sonra yaşadığım şehir olan İstanbul'a geldim. Marmara Ünv. Diş Hekimliği Fak. gittim. Gerçekten çok iyi bir tarama yapıldı ve bana ameliyat için şubat 14'te gelmem söyledi. Ama orası aşırı derecede kalabalık olduğundan benimle fazla ilgilenemediler ve o ara dişime kanal tedavisi yaptırmam gerektiğini söylemediler. Şubat 14'te gittim ve bana kisti alamayacaklarını alırlarsa iki dişin birden gideceğini söylediler. Sonra bende okulun bitmesini bekledim ve yaz tatilinde kanal tedavisini özel hastanede yaptırarak gittim. Bugün de ameliyatı oldum. Ameliyata gelince, önceleri çok korkuyorum ama zeki olduğu kadar güzel de olan asistan hanım gelince korkum gitti açıkçası :D şaka bi yana ameliyatta korkmanız gerekecek bi durum yok bişey hissetmiyorsunuz zaten ameliyattan sonra yüzünüz şişiyo ama bi kaç güne kadar geçermiş herhalde bende bekleyip göreceğim. Eğer İstanbul'da yaşayanların başında böyle bişey varsa kesinlikle Marmara Ünv. gitsin ve orası çok karışık olduğu için sadece kendisine verilen doktorla muhatap olsun. Dediğim gibi korkacak bişey yok daha çok büyümesindense gidip hemen halledin. Doktor olarak tavsiyem Nasuh Bey. Mükemmel bir insan. Benim diyeceklerim bu kadar sorusu olan varsa yanıtlarım merak etmeyin. Geçmiş olsun.... Ama asistan harbiden çok güzeldi bee :D

• kardes yıl 2016 oldu bende var diş ksiti doktor onemli bişey yok diyor a hafta sonra gidicem bana ne yapıcaklarını soylermsisin cok krokuyorumda :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20lik diş ameliyatı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.