Şimdi Ara

20lik diş ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SSdeki benim röntgenim değil
    forumdan bir arkadaşın açtığı konuda bu ss i gördüm, 2 gün önce bende çektirdim röntgeni, ama yoğun oldugum için haftaya alabileceğim ancak(alınca ss koyacağım), benim hem alttaki 20likler böyle, hem üsttekiler ancak üsttekiler dışarıda bu şekilde gömülü değil, ameliyat olan var mıdır bununla ilgili varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
    teki hariç hiç biri ne ağrı yapıyor ne can yakıyor şuan, o bir tanesiylede uğraşmadıkça fark etmiyorum bile sizce çektirmelimiyim ?
    edit:üsttekilerde yatay ama dışa doğru, bu arada hayatımda ünlüler dahil kimsede bendekinden iyi ve simetrik bir diş yapısı görmedim, cerrahi operasyon buna zarar verir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Ocak 2013; 2:08:09 >

• Dişler lensmi.. O nasıl çıkmış la öyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: WiLdNesS

Dişler lensmi.. O nasıl çıkmış la öyle..

ssdeki benim röntgenim değil, zaten 20lik dişler genelde böyle oluyormuş, düzgün çıksa bile işlevsel değildir 20likler.

O zaman ss isteriz
    Şaka bi yanada ilkkez gördüm böyle bi durum.. Fenaymiş. O dişlerin ameliyatı diğerlerini etkilemez diye düşünüyorum. Hacı buraya soracağına git hekime sor bizim lafımızlamı ameliyat olacan. Sıkıntı olursa ileride geciktirme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım cerrah çağırmak zorunda kalmaz. Ama dişler bu durumdaysa büyük ihtimal cerrah çağırılır.
    Onun dışında bu dişler hem ağızda koku yapar, hemde etle diş arasına bir şeyler kaçtığından koku+ağrı yapar.
    Çektir kurtul. Ben yerinde olsam ikisini birden çektirirdim kurtulurdum.
    Ben sadece sağdakini çektirdim rahatladım şimdi soldaki de ağrıyor ama benim dişler böyle kötü durumda değil.
    Yani normal bir dişçi de çeker istediğim zaman. Finallerden sonra çektirmeyi düşünüyorum iyice gıcık etmeye başladı beni.
  • Ameliyatı çok sıkıntılı.Rahatsız etmiyorsa doktorun zaten çekmeyecektir.Ama ileride rahatsızlık verebilir.
  • XperiaTM kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Umarım cerrah çağırmak zorunda kalmaz. Ama dişler bu durumdaysa büyük ihtimal cerrah çağırılır.
    Onun dışında bu dişler hem ağızda koku yapar, hemde etle diş arasına bir şeyler kaçtığından koku+ağrı yapar.
    Çektir kurtul. Ben yerinde olsam ikisini birden çektirirdim kurtulurdum.
    Ben sadece sağdakini çektirdim rahatladım şimdi soldaki de ağrıyor ama benim dişler böyle kötü durumda değil.
    Yani normal bir dişçi de çeker istediğim zaman. Finallerden sonra çektirmeyi düşünüyorum iyice gıcık etmeye başladı beni.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 4 Şubat 2022; 3:17:23 >
  • WiLdNesS W kullanıcısına yanıt
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Dişler lensmi.. O nasıl çıkmış la öyle..

ssdeki benim röntgenim değil, zaten 20lik dişler genelde böyle oluyormuş, düzgün çıksa bile işlevsel değildir 20likler.

O zaman ss isteriz
    Şaka bi yanada ilkkez gördüm böyle bi durum.. Fenaymiş. O dişlerin ameliyatı diğerlerini etkilemez diye düşünüyorum. Hacı buraya soracağına git hekime sor bizim lafımızlamı ameliyat olacan. Sıkıntı olursa ileride geciktirme derim

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 4 Şubat 2022; 3:17:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20lik diş çekilirken
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu ameliyatı oldum maalesef. Ameliyat sıkıntı değilde sonraki 3-4 gün şiddetli ağrıdan uyuyamıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.