Şimdi Ara

Diş Doktoruyum Soruları alayım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
9
Favori
13.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağız kokusu çekmekten isyan edesin oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?twitter %100 organik fav&rt satiş ? 10k gösterim ? +100rt +300fav ? otomatik hesap kasici panel ?

iletişim: 0(551) 173 3251

Diş Doktoruyum Soruları alayım
  • Hocam söylediğin ilk yıl maaşları doğruysa doktorlardan daha fazla kazanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ağza soktuğunuz havanın ayarı yok mu arkadaş nefesim kesiliyo her sefer.
  • Doktor görünce şuram buram ağrıyo diyen teyzeler gibisiniz anasını satim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun sure plak kullandim zaten doktor birak diyene kadar. Birak dedikten sonra dislerim yamuldu gitti, rahatsiz edici derecede yamuk. Iki disimin arasindan arkalarindaki tel gozukuyor. Doktor daha da yamulursa tekrar tel takariz dedi, ben plakla falan eski haline gelir mi diye merak ediyorum. Suan bisey kullanmiyorum, doktora kontrole gidiyorum bir sey vermiyor. 5 sene oldu mesela her sene bi oncekinken daha da ayrik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayranmadeni -- 17 Eylül 2017; 10:22:43 >
  • hocam sağ üst dişlerimde sıkıntı var 2 tanesi gidik dolgu ile duruyor birde 20 lik diş yan çıkmıştı bende o da bir kısmı kırıldı ve zaman zaman rahatsızlık veriyor. ne gibi kalıcı bir çözüm öneriniz olabilir ?
  • The StickMan kullanıcısına yanıt
    Hekim ne demek peki ?

• The StickMan kullanıcısına yanıt
    Doçent Doktorum

• cezaalp kullanıcısına yanıt
    Özel den doktorun numarasini atacagim

• GERFİLİ G kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum olacakti cevaplarsanız cok sevinirim. Şimdi ben bir şehirde diş hekimliği okuyup, Başka bir şehire atamamı isteyebilir miyim? Yani ankara'da okudum diyelim, Konya'daki bir hastanede çalışmak istiyorum. Bu mümkün olur mu? Yoksa hangi şehirde okuduysam o şehrin hastanesinde mi çalışabiliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranmadeni

Hocam uzun sure plak kullandim zaten doktor birak diyene kadar. Birak dedikten sonra dislerim yamuldu gitti, rahatsiz edici derecede yamuk. Iki disimin arasindan arkalarindaki tel gozukuyor. Doktor daha da yamulursa tekrar tel takariz dedi, ben plakla falan eski haline gelir mi diye merak ediyorum. Suan bisey kullanmiyorum, doktora kontrole gidiyorum bir sey vermiyor. 5 sene oldu mesela her sene bi oncekinken daha da ayrik oluyor

Söylediğin düzeyde bir kayma, yani rahatsız edici ve arası belirgin şekilde açık ise tel ile yeniden müdahale yapacaktır, zaten hekim de öyle söylemiş.

Benim de çenemin en önündeki dişlerin arkasına yerleştirilmiş tel halen duruyor, yıllar oldu kaç dolgu tedavisi oldum ama onu aldırmak için Avrupa yakasına geçemedim. İşin garip yanı telin dışında bulunan dişlerde bende de dönme oldu demek içten yapılan o basit tel plaktan çok daha iyi koruyormuş. Keşke içten içe daha uzun yapılsaymış ama tabi inşaat işi değil bu insanlar bunu eğitimini alıyor.

Benim tedavimi yapan hekim böyleydi, gergin biriydi "şu niye böyle oluyor ?" deyince "bize derste öyle öğretiyorlar da ondan" derdi

• Alt çenemde 2 dişimin tohumu oluşmamıs yani azı dişlerimin ortasında 4 tane diş olucağına 2 dişim var sorun şu 20lik diş cıkınca o dişler birleşir mi

• Atamanin okudugun okulla alakasi yok 81 ilde olabilir

• Diş hekimliği mezunlarının askerlik durumu nedir ? Bütün gün revirde mi geçiyor ?
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    hocam özel doktor aslında bu ve 7 8 yıldır gidiyorum hatta rahat bi 15 bin vermişimdir şuana kadar yaptıklarına. 2 3 yıl aradan sonra geçen uğradım yerli için 1000 lira fiyat verdi ben de bi sorayım dedim öyle. başka bir şey takmaz herhalde yaa :D
  • Prience kullanıcısına yanıt
    Bu tespiti yapan bir dış hekimi mi? Evetse hiç bilgi vermedi mi? Yok kendin bu tespiti yaptınsa bir dış hekimine git.

• ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Lice tapantepede kelle koltukta askerlik yapan da var. Bodrumda revirde yatan da. Sahra sıhhiyede 1 ay sonra kura çekiyorsun. Tabi kura öncesi yapılacak sınavda ilk üçe girersen istediğin yere gidersin

• Tercih listesinde nereleri istersen herhangi bir tanesine atanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapz01

hocam özel doktor aslında bu ve 7 8 yıldır gidiyorum hatta rahat bi 15 bin vermişimdir şuana kadar yaptıklarına. 2 3 yıl aradan sonra geçen uğradım yerli için 1000 lira fiyat verdi ben de bi sorayım dedim öyle. başka bir şey takmaz herhalde yaa :D

Üniversite bile sgk sız yerliye 1880 sgk lı 1370 çıktı yerli malı, alman isviçre malı ise sgk sız 3300 sgk lı 2800 tutunca aklıma başka şeyler geldi(Bir de öğrenci yapıyor, VIP'den girsen yerli 2070, isviçre alman 4000 tutuyor sgk sız, sgk lı az daha ucuz ama değmiyor üniversitenin sıra bekleme eziyetini çekmeye) ama 7-8 senedir gittiğiniz güvendiğiniz bir yerse sıkıntı olacağını sanmam. Belki sizi sevdiği için maliyetine falan yapıyordur. Türkiye yine çok ucuz. İsviçrede kuzenim var 7bin franktan hesaplamışlar tanesini. Oha, bir de oranın doktoru daha ucuza alıyordur malzemeyi. Rusyada bile 40bin rubleye geliyor, buraya sormuştum;http://okeydocs.com/tr/pages/68031  . Bir de Rus doktora da ne kadar güvenilir o ayrı tabi. Siz yine de doktorunuzuhttp://www.tdb.org.tr/tdb/v2/dishekimi_bul.php adresinden sorgulayın ya da şu listedeki doktorlardan bir teyid alın;https://www.ido.org.tr/menu_goster.php?Id=8 sahte mahte çıkmasın sonra. Tanesine bin lira fiyat pek normal değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 18 Eylül 2017; 10:9:33 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.