Şimdi Ara

Dis cektirmek???(acil yardim!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dis agrisindan olmek uzereyim(3.5 saat oldu gecmedi hala). Agriyan dis 20lik yas disi. Aslinda normal cikmis bir dis, , yani kemige saplanmis dislerden biri degil, ama curuk. 2 tane agri kesici almama ragmen acisi dinmiyor. Kendi discim, bu disi onumuzdeki hafta cekeriz demisti. Ama su anda oluyorum agridan. Ve kendi discime en erken sali gunu gidebilirim. 2 gun bu agriyla yasamam mumkun degil. Simdi atlayip gitsem mi 24 saat acik dis hastanelerinden birine? Aradim nobetci discimiz var dediler. Ama guvenilir mi? Dentistanbul diye bir yer, Besiktasta. Bilen var midir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acilde Diş Çekilir mi?

Diş ağrısı aniden ortaya çıkabilir ve dayanılmaz olabilir. Böyle durumlarda, acil diş çekimi gerekebilir. Bu yazıda, acilde diş çekiminin ne zaman yapıldığı, hangi durumlarda gerekli olduğu ve devlet diş hastanelerindeki acil diş çekimi hizmetleri hakkında bilgi vereceğiz.

Hangi Durumlarda Acilde Diş Çekilir?

Acilde diş çekimi, aşağıdaki durumlarda yapılabilir:

• Şiddetli diş ağrısı ve enfeksiyon
    • Çürümüş veya hasar görmüş diş
    • Kırık veya çatlak diş
    • Apse veya diş eti iltihabı

Acilde Diş Çeker Mi?

Evet, acil diş çekme hizmetleri genellikle diş hastanelerinde ve bazı özel kliniklerde mevcuttur. Acildiş çekimleri, diş çekimi için özel olarak eğitilmiş diş hekimleri tarafından gerçekleştirilir.

Devlet Diş Hastaneleri Acilde Diş Çeker Mi?

Devlet diş hastaneleri de acil diş çekimi hizmetleri sunmaktadır. Ancak, bu hizmetlerin sunulup sunulmadığı ve çalışma saatleri hastane yönetimlerine göre değişebilir. Bu nedenle, acil bir diş problemiyle karşılaşırsanız, en yakın devlet diş hastanesine başvurarak acil diş çekimi hizmeti olup olmadığını öğrenmeniz önerilir.

Gece Acilde Diş Çekilir Mi?

Bazı diş hastaneleri ve özel klinikler, gece acil diş çekimi hizmeti de sunmaktadır. Ancak, bu hizmetin her yerde mevcut olmadığını unutmamak önemlidir. Gece acil diş çekimine ihtiyacınız olursa, önceden arayarak hangi kliniklerin veya hastanelerin bu hizmeti sunduğunu öğrenmeniz önerilir.

Sonuç

Acil diş ağrısı durumlarında, acilde diş çekimi gerekebilir. Diş hastaneleri ve bazı özel klinikler, acil diş çekimi hizmetleri sunmaktadır. Devlet diş hastanelerinde de acil diş çekimi hizmeti olup olmadığı hastane yönetimlerine göre değişebilir. Gece acil diş çekimi ihtiyacınız olursa, önceden arayarak hangi kliniklerin veya hastanelerin bu hizmeti sunduğunu öğrenmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nöbetçi hekimlerini bilmiyorum gerçi dentistanbul'un ama sıkıntı olmaz, atla git boş yere ağrı çekme.
  • Ustad ne kadar para alirlar acaba hicbir fikrin var mi?
  • Hocam güvenilir mi nasıl bir sözdür adamı bilmeseler oraya bırakırlar mı rakı çalkala ağzında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guvenilir mi derken acitir mi demek istedim aslinda :)
  • biraz disinol dok pamuga dısının oraya koy eger fantezı ıstıyosan fazla dok tum agzın uyussun

• Eczaneden apranax al diş ağrısına birebirdir ama biraz pahalıdır. Seni biraz olsu idare eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşamayan bilmez bu ağrıyı kabir azabıdır insanı canınan bezdirir, ben geceleri sabah edemediğim günleri biliyorum sabaha kadar maf eder seni o diş, acilen şu anda acile git gerekirse çektir uğraşılmaz o ağrılan çok geçmiş olsun allah kimseyede yaşatmasın bu ağrıyı
  • Hocam çektirmek 30, eğer buruna giderse çekildikten sonra açıkta kalan çukur dikiş atıyorlar 120 lira tutuyor totalde ama senin 20lik dişmiş dikiş atmazlar köpek dişim için gitmiştim bana atmışlardı dua et gece gece kanal ted. Yapmasınlar

• Dişinol tek geçerim. Ne zaman dişim ağrısa onunla yatıştırırım. Fiyatıda pek pahalı değildir tahminimce.

• Gogomez tesekkur ederim..ben boyle bir agri gormedim hayatimda :(
  • 5 dakika önce dişimi çektirdim çok basit bişeymiş saç kestirmek gibi :)
  • Şuanda eskiden kanal tedavisi yaptırdığım dişimin eti şişti deli gibi,yanağım çok şişti ve 2 gündür ağrıdan ölüyorum .. Arveles ve antibiyotik içtim ana ne şişiklil indi nede ağrı geçti,Çeksende çekilmez sanırım o diş şuan,birazdan Doktora gidicem bakalım ne dicek.. Ama cidden şu acıyı kimse çekmesin ya! Böyle birşey yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Şuanda eskiden kanal tedavisi yaptırdığım dişimin eti şişti deli gibi,yanağım çok şişti ve 2 gündür ağrıdan ölüyorum .. Arveles ve antibiyotik içtim ana ne şişiklil indi nede ağrı geçti,Çeksende çekilmez sanırım o diş şuan,birazdan Doktora gidicem bakalım ne dicek.. Ama cidden şu acıyı kimse çekmesin ya! Böyle birşey yok yani.

antibiyotik verip iltihabı kurutur büyük ihtimalle bir hafta sonra da çeker... geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

5 dakika önce dişimi çektirdim çok basit bişeymiş saç kestirmek gibi :)

Saç kestirmekten daha kısa sürüyor millete çok abartarak anlattıkları için türkiye de 3 kişiden 1inde muhakkak çürük var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

5 dakika önce dişimi çektirdim çok basit bişeymiş saç kestirmek gibi :)

Saç kestirmekten daha kısa sürüyor millete çok abartarak anlattıkları için türkiye de 3 kişiden 1inde muhakkak çürük var

aynen bende korkarak gittim hiçbişe yokmuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.