Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Dizi neyi anlatıyor ?

Osmanlı Beyliği'nin kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi ile ilgili bir dizi. Yani Osmanlı kurulmadan öncesini anlatıyor.

Anladım teşekkürler :) Bende turgut Özakman ın Diriliş adlı romanını yen bitirmiştim alakası olabilir mi diye sormuştum )

isim benzerliği dışında bir ilişkileri yok.
  • Birde muhteşem yüzyıla laf ediyorlardı yok haremde geçiyor yok entrikadan başka bişey yok diye.diriliş sağlam bir iki bölümden sonra resmen cortladı.nelan öyle yüzlerce çadırlık binlerce silahlı süvari çıkaracak bi boyun cenaze namazı 30 kişiylemi kılınır.bide koskaca selçuklu devletinin komutanı iki askerlemi değiştokuşa gelir.bu dizide yakında çadır tiyatrosuna dönüşecek anlaşıldı...

• Şu kurdoğlu'nun foyasını birisi ortaya çıkarsın artık kabak tadı vermeye başladı. Hiç mi birisi çakmıyor anlamadım ki
  • Dizinin Başlangıcı güzel oldu bence konusu ve kalitesi olarak gelecek vadeden bir dizi olmuştur
    izlenilmesi şiddetle tavsiye olunur
  • Sungur Tekin ortalıkta yok. Halbuki onunda orada olması gerekiyor. Neticede Süleyman Şah'ın ölümüyle birlikte Gündoğdu ile birlikte Orta Asya'ya geri dönecekler. Bir de Dündar bey neredeyse 12-13 yaşında halbuki Osman Bey ile hemen hemen aynı yaşta olmalılar.

Tarihi hatalar bir yana dizinin şu an en büyük sıkıntısı figüran azlığı ve replikler...bunlar giderildiğinde daha güzel olacaktır.

Kuruluş Osmancık ı hatırlıyorum da ne görsel efekt ne de başka bir şey...elde var olan imkanlarla harika bir dizi yapılmıştı. Yüzlerce figüran...kalabalık savaş kuşatma sahneleri vs...ve replikler de daha bir Oğuz türkçesi idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 8 Ocak 2015; 10:34:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • figüran eksikliği var evet ve ayrıca biraz daha heyecan lazım. olaylar ilerleyince daha iyi olacağını düşünüyorum.

giysiler, mekan , karakterler harika olmuş, şu engin altan biraz daha az kasılsa daha iyi olacak , o kadar kasmasına ne gerek var arkadaş , :))
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Ben de düşünüp duruyordum. İyi ettin

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 8 Ocak 2015; 12:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

İnanç kısmında saçmalamışsın. heerodoksi diye tanımladığın tüm görüşlerin aksak

Nesi yanlış? Ben heterodoksi falan anlatmadım. Anlat da bilelim.
  • 4. Bölümü bekliyorduk ki geldi, şimdi 5. bölümü bekleyeceğiz artık.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Dizinin iki saat civarında olmasına ben de çok şaşırdım ama buna tam olarak "eksi" nazarıyla bakamam. Bölümleri iki saat boyunca hiç sıkılmadan izleyebiliyorum, hatta diziyi 4. bölümde yakaladım ondan önceki 3 bölümü art arda internetten izledim.

Figüran eksikliği olduğunu ben de kabul ediyorum. Biraz daha arttırılması lazım.
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Aynen.
  • Foo Fighters kullanıcısına yanıt
    Anlamak için bazen ayrıca düşünmek gerekebiliyor. Güzel yapmışlar gerçekten.

Bu arada o son sahnede bir an Gündoğduyu görünce şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 8 Ocak 2015; 18:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huultenpienennysleikkaus

Şu kurdoğlu'nun foyasını birisi ortaya çıkarsın artık kabak tadı vermeye başladı. Hiç mi birisi çakmıyor anlamadım ki

Hocam daha 4. bölümdeyiz ne ara kabak tadı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Orijinalden alıntı: Huultenpienennysleikkaus

Şu kurdoğlu'nun foyasını birisi ortaya çıkarsın artık kabak tadı vermeye başladı. Hiç mi birisi çakmıyor anlamadım ki

Hocam daha 4. bölümdeyiz ne ara kabak tadı verdi

Valla çok ayar oluyom hocam

• Youtube gelmişmi?

• Gündoğdu'ya fırsat doğdu Temennimiz doğru olanı yapması yönünde.
    Dizi gayet sağlam ilerliyor, repliklerin çoğu alıntı yapılabilecek seviyede.Ufak tefek mantıksızlıklar illa ki olacaktır ( her dizide olduğu gibi ) Fakat keyif aldığımı belirtmem gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çok güzel. Heyecanlı ve kostümler, oyuncular , mekanlar çok iyi..
    Yalnız figüran eksiği var. Rica etseler, ülkü ocaklarından gönüllü bir kamyon figüran yığarlar oraya.
    2000 kişilik obada sadece 30 kişi gördük... Alpleride göstermeleri lazım.
    Karatoygar direk atıyla daldı obaya bir bölümünde. Az daha sürse atını, süleyman şahın otağına girecek. Bu tür şeylere dikkat etmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

ibn arabi karakterini oynayan oyuncu şuymuş , fotoğrafı görmesem tanımazdım daha

Diriliş (Ertuğrul Gazi)

Diriliş (Ertuğrul Gazi)

Kurtlar Vadisinin Aron Felleri gözlerinden tanıdım adamı.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.