Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRT yüklemiş helal olsun 1080p 3.bölüm

• Arkadaşlar, dizilerde geçiş bolumleri olur. Aksiyon olmaz ama kurgunun pekiştirilmesi için bazı bolumler boyle olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustte yazmayi unuttum da icimde kaldi. Yaa Kara Toygar ol-ma-mis. Erol tas gargamel arasi bir sey bu adam. Cirkin kahkaha atan cirkin psikopat kaldi mi dizilerde filmlerde yaa. Insan kotuyse tipi de mi kotu olacak. En basindan beri sevmemistim u bolumde de nefret ettim yine. Mumkunse senaryoda ölsün de yerine daha duzgun kotu adam gelsin. Cirkin kahkaha atan yemek yerken agzini sapirdatan kotu kahraman mi kaldi????

• Karatoygar ölüp yeni bir kötü girmeli diziye, karatoygay çok absürt olmuş

• Reytinglerde 1. olmuş yine
  • atmosfer müzik ve giyim kuşam konusunda son derece başarılı gidiyor dizi (kumaşlar yurtdışındanmış).kendi kültürümüzü iyi yansıtmışlar fakat düşman amatör gibi duruyor .biraz daha oyunculuk odaklı yapsalar daha başarılı olacaktır.birde önüne gelen obaya giriyor ne biçim iş anlamadım.
  • az önce youtube dan 1080p izledim trt aştı kendini dizileri felan full hd yüklüyo adamlar.

ilk 2 bölüme göre biraz daha yavaş geçen bir bölümdü fazla aksiyon yoktu ama kayıların töreleri,adetleri hakkında bişeyler gördük. arada tabi entrika ve aşkta koyuyolar yoksa kadın seyircileri çekemezler kadınlar izlemezsede reytingt 1. olamazlar. dizi bu haftada 1.olarak yerini saglamlaştırdı.
  • Alttaki türkiye içi reytingler mi oluyor? Eğer öyleyse yazık, güzel köylü nedir arkadaş AB bu işten anlıyor hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Ertuğrul Gökçe'ye talip değilse ben talip oluyorum.

Keşke Halimeyi Gökçe canlandırsaymıştı, Gökçe göze daha dikkat çekici geliyor

halime daha türkvari bir tipe sahip gökçe slavları anımsatıyor :D
  • şimdilik güzel gidyor
  • Bu bölümde güzeldi, bence biraz daha paraya kıyıp animasyonlara Önem verilmeli

• İlanı ilk gördüğümde metin2 filmi sanmıştım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alttaki türkiye içi reytingler mi oluyor? Eğer öyleyse yazık, güzel köylü nedir arkadaş AB bu işten anlıyor hakkaten

TOTAL VE AB DİYORUZ SÜREKLİ. PEKİ NEDİR BU TOTAL VE AB GRUBU ?
    Reklam verenler ürünlerinin hitap ettiği kitleye göre yayınlara reklam vermek ister. Böylece reklamdan daha çok verim alabilecektir. Bu nedenle reytingler çeşitli gruplara ayrılmıştır. Bu gruplar, eğitim seviyesi ve gelire bağlı olarak belirlenmiştir. Toplamda 4 grup vardır. Bunlar: A/B, C1, C2 ve D/E. Bunların hepsinin toplamına ise TOTAL deniyor. Bizi bu dört gruptan A/B grubu ve hepsinin toplamı olan TOTAL ilgilendiriyor. Çünkü diğer gruplar medyaya bildirilmiyor.

Yani A/B grubu Eğitim seviyesi yüksek ve maddi durumu iyi olanlar . Yani reklamcıların en çok iştağını kabartanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BRuTe35

quote:

Alttaki türkiye içi reytingler mi oluyor? Eğer öyleyse yazık, güzel köylü nedir arkadaş AB bu işten anlıyor hakkaten

TOTAL VE AB DİYORUZ SÜREKLİ. PEKİ NEDİR BU TOTAL VE AB GRUBU ?
    Reklam verenler ürünlerinin hitap ettiği kitleye göre yayınlara reklam vermek ister. Böylece reklamdan daha çok verim alabilecektir. Bu nedenle reytingler çeşitli gruplara ayrılmıştır. Bu gruplar, eğitim seviyesi ve gelire bağlı olarak belirlenmiştir. Toplamda 4 grup vardır. Bunlar: A/B, C1, C2 ve D/E. Bunların hepsinin toplamına ise TOTAL deniyor. Bizi bu dört gruptan A/B grubu ve hepsinin toplamı olan TOTAL ilgilendiriyor. Çünkü diğer gruplar medyaya bildirilmiyor.

Yani A/B grubu Eğitim seviyesi yüksek ve maddi durumu iyi olanlar . Yani reklamcıların en çok iştağını kabartanlar

AB yi yanlış yorumlamışız biz, aydınlattığın için teşekkür ederim

• yeni bölüm seneye
  • yeni bölüm seneye

• beğendikleri mi koydum , dahası şu linkte:

http://www.youtube.com/user/TRTTelevizyon/videos

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar, dizilerde geçiş bolumleri olur. Aksiyon olmaz ama kurgunun pekiştirilmesi için bazı bolumler boyle olacaktır.

İşte bende bunu demeye çalışıyorum. Aksiyon olmasından daha iyi geliyor bu bana.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.