Şimdi Ara

Direksiyonu bıraktı horon çekti YUHHH HARBİDEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce denk geldim bu nasıl bir cahilliktir sorumsuzluktur yahu milletin canını resmen hiçe sayıyorlar.

Bu Ülkede şansa yaşadığımızı biliyordum ama bu kadar da karambole yaşadığımızı yeni öğrendim.

Umarım iyi bir ceza almıştır bir bilgi bulamadım ama.

Konu linki.

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/169465/Seyir_halindeki_minibusun_soforu_ayaga_kalkip_horon_tepti.html

• Birkaç gün önce ızledim, Allah akıl fikir versin. Anne sütü eksikliği mi, uv ışınları mı, radyasyon mu? Bu türler neye maruz kalıyor anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hiç düzgün minibüs sürücüsü gördün mü hocam İstanbulda ?

• internetin hayırlı olsun, o minübüsçüyü bulup cezasını kestiler bile
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Ne ceza verdiler?

• Adam zaten ehliyetsizmiş, trafiği kasıtlı olarak tehlikeye atmak ve ehliyetsizlikten yazmışlar. Ntv nin yalancısıyım.Birkaç yüz lirayla sıyrılmıştır.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin sistemine .......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes bugun haberlerde gosterdi. Ehliyetine el koyulmus. 32 ayri cezasimi ne varmis. Adama soruyorlar kendinizi izledinizmi tvde. Adam diyor evet izledim cok guzeldi.

• 32 adet trafik suçu bulunuyormuş adamin ceza puanini doldurdugu icin ehliyetine el koyuldu ve minibüsçüler derneği tarafindan kaydi silindi artik minibus soforlugu yapamiyacak birde komik ama 160 tl para cezasi vermisler artik cezalarin artmasi lazim bu adama vericekler 5 bin tl bak daha horon cekiyor mu

• Direksiyon eps olup da kitlenmis ise hicbir mahsuru yok

• Yol boştu diyor şeritlerin 2 si de dolu.Allah akıl fikir versin
  • ülkenin kapısında "normal insan giremez" mi yazıyor nedir anlamıyorum.. nerede dengesiz sorunlu orjinal tipler varsa bu ülkede
  • Hatırladığım kadarıyla bunun gibi bir dengesiz tır şoförü vardı o da tırı bırakıp yatıyordu allaha emanet gidiyordu tır cidden ülkemizde cahilik çok üst seviyede.
  • Memleketimde hayatlar değersiz naparsın.

• Bütün vatantaşlarımızın kafası ayrı bir güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minibüs boş,yolda boş olsa hadi kendi canını tehlikeye atıyor diyeceğiz ama dolu yolda yapmasının bir affı olmaz.

Şoförü bulamazlar,bulsalar da bir işe yaramaz.

O değilde bence direksiyon da olmasındansa,böyle bir tipin direksiyonda olmaması daha iyi ve araçtakiler için daha güvenli.
  • Şoför göz altında, tutuklu suanda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni haberleri izliyodum göz altina alinmis adam ayrica ehliyetine el konulmus ve 160tl de para cezasi kesilmis. Bence para cezasi az olmus.
    Adam bi de haberlere çıkıp pişkin pişkin ozur diledi. Yok efendim Karadeniz muzigi çalıyodu yol da bostu dayanamadim. Yav he he sanki biz bilmiyoz o muzigi bilerek acip yardakcısina da kamera verip şov yapmaya çalıştığını...

• Bunun gibi varliklar icin sunu yapacaksin:

+Once trafige kapali bir yer ayarlayacaksin,
    +Sonra bos bir minibuse birlikte binip araci sen kullanacaksin,adami en arka koltuga baglayacaksin,
    +Bombos yolda araci surerken adam ileride yolda baglanmis sekilde durmakta olan akrabalarini,en yakinlarini gorecek ve sen iyice yaklasacaksin
    +Adam agzi kapali bagirip cagirirken sen kalkip muzigi acip,horon cekeceksin, yolla hic ilgilenmiceksin
    +Tam artik vurmak uzereyken araca daha once monte ettigin sehir ici aktif fren sistemi devreye girecek, son anda hem ailesi kurtulacak, hemde yaptiginin ne anlama geldigini, ne hayatlari riske attigini gram beyni varsa birazcik da olsa anlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 26 Aralık 2014; 22:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Az önce denk geldim bu nasıl bir cahilliktir sorumsuzluktur yahu milletin canını resmen hiçe sayıyorlar.

Bu Ülkede şansa yaşadığımızı biliyordum ama bu kadar da karambole yaşadığımızı yeni öğrendim.

Umarım iyi bir ceza almıştır bir bilgi bulamadım ama.

Konu linki.

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/169465/Seyir_halindeki_minibusun_soforu_ayaga_kalkip_horon_tepti.html

Herif bizim uzaktan akraba olur. Dedelerimizin dedelerinden akrabayız. Helal olsun valla iyi cesaret :) iyi olmuş ceza aldığı insanların canını tehlikeye atıyor bunun gibiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.