Şimdi Ara

Direksiyon yamukluğu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rot ayarlarını bilgisayarlı makinede yaptırdım, direksiyon yamukluğu da düzeltildi ancak arabayı tek sürdüğümde sorun yokken direksiyon düzken, yolcu koltuğunda veya arkada birisi oturduğunda ya da arabada yük olduğunda diyelim artık (aklıma bir tek bu geliyo) ayar yapılmamış gibi tekrardan direksiyon sola yatık şekilde düz gidiyorum. Rot ayarlarını yaptırmadan önce sürdüğümde yamuktu direksiyon yani yapıldıktan sonra düzeldi.

Kafama takılan araçta sağ ve solda eşit miktarda ağırlık yokken direksiyon eğriliğini etkiler mi?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rv370 -- 11 Eylül 2019; 23:58:10 >

• Aracınızın önceden ağır bir kazası var mı ilk başta sorulması gereken soru bu Eskiden B sınıfı araçlarında dengesiz yükleme yapıldığında araç bir tarafa doğru çekerdi Fakat bu öyle abartı bir durum Bir tehlike yaratmazdı bilmeyen insanlar hissetmezlerDi bile Bence iyi bir serviste alt takımı adamakıllı kontrol ettirin rotiller bozulduysa onlardan da yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Aracınızın önceden ağır bir kazası var mı ilk başta sorulması gereken soru bu Eskiden B sınıfı araçlarında dengesiz yükleme yapıldığında araç bir tarafa doğru çekerdi Fakat bu öyle abartı bir durum Bir tehlike yaratmazdı bilmeyen insanlar hissetmezlerDi bile Bence iyi bir serviste alt takımı adamakıllı kontrol ettirin rotiller bozulduysa onlardan da yapar
    Araba b segmenti, sıfır alındı 1.5 yaşında 24.000 kmde şuan kaza ve darbesi yok, acaba lastiklerin bir tarafı aşındığı için olabilir mi? Rot ayarlaması yapılırken lastikler içten yıpranmış demişti usta

• Rotçunun biri normalde sıfır ayarlanması gerekirken sen de oturunca ayar değişecek diye sıfırdan farklı yapmıştı Rotçunun biri benim ayarı ama şu var ki arabaya filde binse direksiyonu yamuk tutmam. Hep düz durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Rotçunun biri normalde sıfır ayarlanması gerekirken sen de oturunca ayar değişecek diye sıfırdan farklı yapmıştı Rotçunun biri benim ayarı ama şu var ki arabaya filde binse direksiyonu yamuk tutmam. Hep düz durur.
    Dediğim gibi tek sürdüğümde sorun yok, 2-3 farklı rotçuda ayarlatmama rağmen sorun aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amortisör Hakkında Herşey
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.