Şimdi Ara

Direksiyon Sınavını Geçemezsem?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu ehliyet sınavında ben şimdi yazılı sınavı geçsem ama direksiyondan kalsam, 2 ay sonraki sınava girdiğimde sadece direksiyona girmem yeterli olur mu? Yeterli olursa, bu yazılı sınavın ne kadar süre geçerliliği var? Bir de baştan para vermem gerekecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Kardeşim ben dün kaldım şimdi direksiyon sınavında kalırsan 1 hafta sonra tekrarı oluyo ve kesinlikle ama kesinlikle kursta verilen eğitim yetersiz haberin olsun

hocam peki bunun tekrarı ne aralıkla? hadi gene kaldım diyelim. her hafta bir sınav mı oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 18 Ağustos 2013; 14:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Kardeşim ben dün kaldım şimdi direksiyon sınavında kalırsan 1 hafta sonra tekrarı oluyo ve kesinlikle ama kesinlikle kursta verilen eğitim yetersiz haberin olsun

hocam peki bunun tekrarı ne aralıkla? hadi gene kaldım diyelim. her hafta bir sınav mı oluyor :)

Evet hep 1 hafta aralıklarla oluyo ben kullanıyordum ama kural ihlali yaptım ondan kaldım bu hafta tekrar gireceğim inşallah geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.