Yav kalmayı nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum valla. Zamanında yazılı ve direksiyon sınavlarından tekte geçmiştim. Bu işin en iyi taktiği araçta yalnız olduğunuzu düşüneceksiniz ve bildiğinizi her zaman yaptığınızı heyecan yapmadan uygulayacaksınız. |
Direksiyon Sınavından Kaldım.. (3. sayfa)

-
-
takma, bidahakine geçersin
-
Youtubedan bolca video izle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ilk seferde geçtim ama bizim arabayı kullanamıyorum, kurstaki araba dizeldi, bizim araba benzinli, ayrıca bizimkinin pedallarına hala alışamadım, çok değişik, üstüne şehir içi trafiği.
Sınav esnasında L parkta ben de zorlandım, normalde ders sırasında zorlanmıyordum ama heyecandan çok dar aldım, son anda kurtarıp ince ayarlarla soktum. Ama sonrasında paralel parkı hiç zorlanmadan tek seferde soktum. Ani frende ise ilk başta yumuşak yaptım. Yanımdaki gözetmen "bu ani fren miydi" dedi, bi kere daha yap dedi, bu sefer arkadaki evraklar uçarak ön cama çarptı
Sonrası ise kolay zaten, sınava alışıyorsun. Park etmeler ilk başta yapıldığından sınav heyecanını üstünden atamadan panik halinde yapıyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken SeçimBenim zamanımda park yoktu. Geri gitme bile yoktu. Dümdüz boş yolda 30 saniye gidip sınav bitiyordu.
harbiden oyleydi, annemin sinavinda sahin vermislerdi, 10 - 15 dakika surdu sonra verdiler ehliyeti
tabii sinavlarda minumum 95 puan almisti.
NOT : annem trafik canavari olmadi, uzun zaman gecmesine ragmen ve ona ozel otomatik vites araba almamiza ragmen yinede tekrar egitim almasi gerektigini soyleyip surmuyor arabayi
-
Ben ehliyeti alalı kaç sene oldu hala tam park edemem bence çok saçma bir olay.
-
bende aynı sebepten kalmıstım 2.de aldım cok takma dostum 1.de kalınca sürücü kursu 1 2 ders daha veriyor bildigim kadarıyla onunla full zayıf oldugun yerlere calıs
-
Kesin ben de kalacağım. Vites debriyaj çok ilkel mekanizmalar.. Bir türlü koordinasyonu sağlayamıuorum. Hala araba sönüyor illet bişey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtiniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X