Şimdi Ara

Direksiyon sınavından kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sınavda kaldım. Yazılıda 96 falan aldım. 1.5 yıldır sürmeyi biliyorum. Hocalar cok iyi sürüyosun dedi. Ama park yerinde(sınavın son yeri) 2 kere sinyal vermeyi unutunca kenara cek dediler.
    Varsa bi gecmiş olsunuz alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, test sınavından 100 almanın bi manası yok 70 alsan bile yeter direksiyonu geçtikten sonra(ben 94 aldım, bi faydasını görmedim)
    ilk seferde geçtim de park zor bir şey ya, heleki sedan arabalarla daha zor oluyor bizim öyleydi; geçen cumartesi girdim ben de

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    yaş kaç
  • geçmiş olsun. ben geçen sene almıştım ve neredeyse sadece dayımla 2-3(toplasan 3-4 saat) kere alıştırma yapmıştım. babam bize ehliyet almadan hiç araba vermedi. sınavdan sonra işe yetişmek için ankara çevre yolunda 118 e sabitlediğimi bilirim. hocalar bizim acelemiz yok filan diyorlardı :) sınavı arkalardan başlayıp ilk bitiren öğrenci olmuştum. dost acı söyler ama bu biraz beceri işine bakar. bir de küçüklüğümden beri direksiyon setiyle çok araba sürmüşlüğüm var bununda etkisi olabilir.
  • Kirmizida gecmistim ona ragmen 95 vermisti. Puan kirdigi yer de komedi. Neymis geri geri gidip park ederken sag elimi sag koltugun arkasina atip geriye donup bakmamisim. Ulan aynalar ne halta var o zaman?! demedim tabi atarlanmadim. Sakinligimi sukunetimi korudum
  • Ben de gectim.Sinav alani biraz kotuydu,3-5 kez onume kirdilar insanlar atladi falan o yuzden 1-2 hatami goz ardi ettiler.

• Leipold kullanıcısına yanıt
    Geri geri parkta değil de geri geri sokağa girerken(L şeklinde) arkaya öyle bakmak gerekiyor çünkü kör noktadan araba gelme ihtimali var, bundan kalanlar bile gördüm ben; aynalar pek iş yaramıyor L şeklinde girişte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Direksiyon sınavı hakkında
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir daha girersin, takam kafana.

• ben de park yaptıktan sonra kavşağa girişte sinyal vermedim diye kaldım,15 ekimde tekrar gireceğim.
  • Sinirlenip burnout yapsaydın hocam.
  • netstat kullanıcısına yanıt
    Hocam okudunuz mu bilmiyom ama sürmemde sorun yok. Hatta en iyi sürenlerden birisin dediler. Sadece sinyal hatası. 2 kere boş alanda gerek olmayan yerde sinyal vermedim. Yetenek metenekten degil yani.

@- Jun Misugi 18 hocam

• ne sinyali ne parkı bizim zamanımızda çift şerit yolda kamyon solayabilene veriyorlardı yok yokuş yok park onlar ne öyle

• çok iyi

benim zamanımda 2013 ağustosda bu yeni sistem uygulanacak-uygulanmak üzereydi ama bizde uygulanmadı.sadece sınav süresi uzundu.30 dk araç kullandık.
    sağ önde oturan adam ın debriyaja gereksiz basması yüzünden araç stop etti.hatta kurstan görevli bayan bana o kadar güveniyordu eline çay alıp binmişti araca

kadının üstüne çay döküldü

sonuç geçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.