Şimdi Ara

Direksiyon sınavında kullanılan araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi fiat veya tofaş mıdır? hiç direksiyon sınavlarında başka markaya rastlamadım?

Ekleme: Ben 2006 albea ile ehliyeti aldım ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltage of maniac -- 23 Şubat 2009; 16:00:34 >

• Genelde Hyundai Getz görürüm.

Ben 1.0 Yaris ile almıştım Allah'ım ne arabaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Genelde Hyundai Getz görürüm.

quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Cidden mi şanslısınız o zaman, ben hala pailo filan görüyorum sürücü adayların da

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Anadolu İllerinde sürücü Kursları Genelde Palio-Albea kullanıyor(Özellikle Palio)Bunun yanısıra Hyundai getz de çok revaçta.Ama istisnalarda yok değil Mesela İstanbul gibi büyük şehirlerde çok sayıda sürücü kursu olduğu için rekabet ortamı fazla.Bize gelin bizde son model Son model Peugeot 207araç var bir diğeri bizde Nissan Note var diyerek müşteri çekmeye çalışıyorlar.(intenrette kursların internet sitelerine bakılırsa görülür)
  • quote:

Orijinalden alıntı: br251

Anadolu İllerinde sürücü Kursları Genelde Palio-Albea kullanıyor(Özellikle Palio)Bunun yanısıra Hyundai getz de çok revaçta.Ama istisnalarda yok değil Mesela İstanbul gibi büyük şehirlerde çok sayıda sürücü kursu olduğu için rekabet ortamı fazla.Bize gelin bizde son model Son model Peugeot 207araç var bir diğeri bizde Nissan Note var diyerek müşteri çekmeye çalışıyorlar.(intenrette kursların internet sitelerine bakılırsa görülür)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: br251

Ben istanbul avrupa yakasında direksiyon sınavına girdim, sınava kurslar tarafından getirilen hep fiat arabalar vardı, yani görebildiklerim, ama albea gerçekten güzel araçtı, buda bizim sürücü kursunun sitesi, açıkcası tasarımı çok kötüydü şuan bakımda,http://balabansurucukursu.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Voltage of maniac

quote:

Orjinalden alıntı: br251

Ben istanbul avrupa yakasında direksiyon sınavına girdim, sınava kurslar tarafından getirilen hep fiat arabalar vardı, yani görebildiklerim, ama albea gerçekten güzel araçtı, buda bizim sürücü kursunun sitesi, açıkcası tasarımı çok kötüydü şuan bakımda,http://balabansurucukursu.com/

Alıntıları Göster
    Ben 1992 yılında Şahin ile girmiştim sınava .

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Ben 1992 yılında Şahin ile girmiştim sınava .

Alıntıları Göster
    Ehliyeti alalım 1 sene kadar oldu.
    Clio III vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byibrahim

Ehliyeti alalım 1 sene kadar oldu.
    Clio III vardı.

Alıntıları Göster
    palio ile sınava girmiştim. tam bir felaketti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

palio ile sınava girmiştim. tam bir felaketti.

Alıntıları Göster
    PALIO !!! üstünden bir ordu geçmiş bir arabaydı hele direksiyon dersleri sırasında hocamın otobanda ver coşkuyu deyip 160 gördürmesi ayrı bi olaydı Hala hatırlarım dün gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Armadillo

PALIO !!! üstünden bir ordu geçmiş bir arabaydı hele direksiyon dersleri sırasında hocamın otobanda ver coşkuyu deyip 160 gördürmesi ayrı bi olaydı Hala hatırlarım dün gibi...

Alıntıları Göster
    Renault Spring
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Renault Spring

Alıntıları Göster
    siena
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

siena

Alıntıları Göster
    nissan note, chevrolet kalos, citroen c3, hyundai accent, peugeot 206/207
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

nissan note, chevrolet kalos, citroen c3, hyundai accent, peugeot 206/207

Alıntıları Göster
    Ben 2008 ekimde girdim direksiyona Caddebostanda bi tanıdığın kursuna yazılmıştım kursta 2 araba vardı ikiside bordo 206 Ama çok hor kullanılmış belli dökülüyodu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Ben 2008 ekimde girdim direksiyona Caddebostanda bi tanıdığın kursuna yazılmıştım kursta 2 araba vardı ikiside bordo 206 Ama çok hor kullanılmış belli dökülüyodu.

Alıntıları Göster
    Ben sınav komisyonlarında görev aldığım için çok ilginç arabalar denkgeliyor.B tipi ehiliyetlerde Albea,Palio,Clio,Getz çok görüyorum ama Kangoo ya da Gp ya da rastladım.Geçen bir sınavda rastladım Pejo 407 inanamadım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Ben sınav komisyonlarında görev aldığım için çok ilginç arabalar denkgeliyor.B tipi ehiliyetlerde Albea,Palio,Clio,Getz çok görüyorum ama Kangoo ya da Gp ya da rastladım.Geçen bir sınavda rastladım Pejo 407 inanamadım ...

Alıntıları Göster
    tata indica ile girmiştim gaza basıyorum gitmiyor, frene basıyorum durmuyor.. ne arabaydı be

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

tata indica ile girmiştim gaza basıyorum gitmiyor, frene basıyorum durmuyor.. ne arabaydı be

Alıntıları Göster
    Düplü corsa ile gircem 14 martta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Alıntıları Göster
    yanlış hatırlamıyorsam hyundai accent ile girmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

yanlış hatırlamıyorsam hyundai accent ile girmiştim...

Alıntıları Göster
    bende bordo palio ile girmiştim
    ne kadar doğru bilmem ama adanalı bir arkadaşım burada bir sürücü kursunda mercedes bmw leon falan var demişti

oha.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

bende bordo palio ile girmiştim
    ne kadar doğru bilmem ama adanalı bir arkadaşım burada bir sürücü kursunda mercedes bmw leon falan var demişti

oha.gif

Alıntıları Göster
    genelde getz ve palio kullanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

genelde getz ve palio kullanıyorlar

Alıntıları Göster
    clio ile girmiştim sanırım sınava ama geçmiş zaman ne desem yalan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.