Şimdi Ara

Direksiyon sınav ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 ağustosta yazılı sınava girdim ve başarılı oldum. O sınav için 60 lira bankaya yatırmıştım. Peki direksiyon sınav harcı kaç para? Malum kurslar fazladan para almak için yer ariyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80 tl. Sınav ne zaman

• 24 25 eylül. 80 tl demek, bazı internet sitelerinde 70 yaziyo, kursu aradım 100 tl diyo. Nedir bunun aslı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

24 25 eylül. 80 tl demek, bazı internet sitelerinde 70 yaziyo, kursu aradım 100 tl diyo. Nedir bunun aslı ya

Benden 80 tl istediler. Olabildiğince en az parayı vermekte diren çünkü direksiyon sınavından başarısız olursan tekrar giriş için 100 tl isterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 8 Eylül 2016; 17:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

80 tl. Sınav ne zaman

ben 28 ağustos ta girdim sınava. 70 tl yatırdım
  • Sınav ücreti 70 tl. Fazlasını vermeyin kurslar fırsatçılık yapiyor

• Ben de 70 lira verdim sınav için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira verdim 30 lirası ne için diye sorduğumda kursa dediler haram olsun ne diyelim

• Ücreti yatırma tarihleri belli mi kurs beni aradı 70 tl dedi 16-17 eylül tarihlerinde bize getirin 24-25 eylül veya 1-2 ekimde olacak sınav dediler
  • Bizim kurs 120 TL aldı
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    Şu anlık 24 25 eylül olarak gözüküyor sınav. En geç sınava 6 gün kala paranın yatırılması gerekiyo. Yani 18 eylüle kadar kursa teslim edin parayı

• Bizim kurs 70 lira istedi, sınav ücreti 70 lira üstünü kurs alıyor demekki.
  • Sınav ücreti 70 tl arkadaşlar, kendilerine alıyorlar üstünü.
  • Bizim kurs israrla eylülde direksiyon olmadığını söylüyor. Ekimde sınav olacağıni söylüyorlar . Acaba bir yanlışlık mi var?

• Meteo95 kullanıcısına yanıt
    Darbeden dolayı önceki ehliyet sınavı ertelenmişti. Onlar da 24 25 eylül de gircekler sınava. Yani normalde girecek kişi sayısının 2 katı kişi gircek bu sefer. O yüzden belki girenleri 2 ye bölerler. Bi grup 24 25 eylül de girer, diğer grup 1 hafta sonra ekim de girer. Ama şu anlık bi kesin durum yok

• quote:

Darbeden dolayı önceki ehliyet sınavı ertelenmişti. Onlar da 24 25 eylül de gircekler sınava. Yani normalde girecek kişi sayısının 2 katı kişi gircek bu sefer. O yüzden belki girenleri 2 ye bölerler. Bi grup 24 25 eylül de girer, diğer grup 1 hafta sonra ekim de girer. Ama şu anlık bi kesin durum yok

Ben önceki donemde kayıt yapmıştım darbeden dolayı sınava girememiştim . Benim normalde eylül ayına girmem lazim değil mi? Ama kurs ekimde gireceksin diyor . Sınav olmadığını söylüyorlar . Ama meb takviminde 24-25 eylülde sınav olduğu gözüküyor . Her ilde farklı oluyor galiba direksiyon sınavı

• İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Öğretim Şube nin keyfine göre değişir tarihler Olurmu keyfe göre demeyin oluyor. onun için her il ilçe aynı anda sınav yapmayabilir. Bulunduğunuz kursa Telefonla sorun en sağlıklı bilgiyi kayıt olduğunuz kurs bilir.
    Ücretler 2016 yılı için 70tldir. Üstü kurs kendine yontar ispat edip şikayetçi olursanız sıkıntıya girerler.
  • quote:

24 25 eylül. 80 tl demek, bazı internet sitelerinde 70 yaziyo, kursu aradım 100 tl diyo. Nedir bunun aslı ya

Benim kursumda 100TL dedi acaba,gelişme varmı ne kadar ödediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: craxsy

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Öğretim Şube nin keyfine göre değişir tarihler Olurmu keyfe göre demeyin oluyor. onun için her il ilçe aynı anda sınav yapmayabilir. Bulunduğunuz kursa Telefonla sorun en sağlıklı bilgiyi kayıt olduğunuz kurs bilir.
    Ücretler 2016 yılı için 70tldir. Üstü kurs kendine yontar ispat edip şikayetçi olursanız sıkıntıya girerler.

Merhaba,direksiyon kursu benden 100TL bir ücret talep etti acaba ben direk 70TL yi bankadan vs yatırabiliyormuyum?
  • KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında 70 liraymis ama bazı kurslar paranın üstünü almak için 80,100,120 falan istiyorlarmış. Direksiyon sınav parası da bankaya yatırılıyor ama ilçe milli eğitim müdürlüğü 'nün belirlediği bi banka var, gidip ona yatırıyosun. Yani öyle her bankanın atm sinden olmuyo galiba. Mesela benim bulunduğum ilçe vakıfbank ı belirlemiş. Hesap numarasi açmışlar, oraya yatiriyosun ve dekontu kursa teslim ediyosun. Ben de bunu tam bilmiyodum, bi de bayram öncesi dekontla bankayla uğraşmamak için kursa 100 lira verdim onlar yatircaklar benim adıma. Ama sonradan öğrendim ki bazı kurslar ekstra para istemeden 70 liraya kursiyer adına yatırıyormuş. Ben de kendi kursumu yarın ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet etme kararı aldım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.