Şimdi Ara

Direksiyon sertleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün birden bire arabanın direksiyonu fark edilir derecede sertlesti sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direksiyon pompası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada direksiyon hidroligi. Sorun ne kaynakli olursa olsun cok onemli, ihmal etmeden baktir dostum. Kolay gelsin

• Hidrolik seviyesini kontrol edip, sırası ile tüm sistemi kontrol etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah23905

Yada direksiyon hidroligi. Sorun ne kaynakli olursa olsun cok onemli, ihmal etmeden baktir dostum. Kolay gelsin

Teşekkürler

• o kadar büyük düşünmeyin ya :) eğer elektrik destekli hidrolik direksiyon ise sigortası bile atmış olabilir
  • Benim direksiyonum hic sertlesmiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOcus gaz pedalı sertleşmesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araç nedir? elektrikli direksiyon mu var?
  • Fiat punto ise, city arızası da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Hidrolik seviyesini kontrol edip, sırası ile tüm sistemi kontrol etmekte fayda var.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

araç nedir? elektrikli direksiyon mu var?

Araç linea elektrikli direksiyon yok diye biliyorum

• hidrolik direksyon ise biryerden hidrolik kaçırıyordur. geçmiş yıllarda viraj donerken başıma gelmişti. benimki aniden taş gibi olmustu. indim baktımki arabanın sol taraf simsiyah olmuş. hidrolik yağı borusu patlamış. o şekilde eve gitmiştim.
  • V kayışı kopması, alternatör arızası veya akü zayıflaması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 16 Ocak 2014; 4:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

V kayışı kopması, alternatör arızası veya akü zayıflaması..

O benim başıma geldi direksiyon sertleştikten sonra çok fazla vaktiniz kalmıyor arabayı kenara çekip çekici beklemeye yetecek kadar var araba son nefesini veriyor sonra. Bir de kırmızı akü şeklinde lamba var hadi onlar da yetmedi göstergede ne varsa yanıyor abs, el freni, hararet ışığı...

Çok gergindi be hatırladım da köprü uzerinden akşamın 5 inde farlar kapalı sert direksiyonla geçmiştim

• Bugün tekrar arabaya bindigimde direksiyon normaldi

• hocam bunu bi kaçtane sebebi olabilrir öncelikle araç model nedir. . .
    elektorink araçlarda daha çok direksiyon pompasının sigortası atıyor bu sebele pompa devre dışlı kalıp taş kesiliyor direksiyon,önce sigortaları kontrol ettirin. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

hocam bunu bi kaçtane sebebi olabilrir öncelikle araç model nedir. . .
    elektorink araçlarda daha çok direksiyon pompasının sigortası atıyor bu sebele pompa devre dışlı kalıp taş kesiliyor direksiyon,önce sigortaları kontrol ettirin. . .

Hocam arac fiat linea. Elektrikli direksiyon yok. Direksiyon taş gbi kesilecek kadar değil de fark edilecek düzeyde anlık bir sertleşme yaptı ama bu sabah herşey normaldi

• bizim albeadada bazen sertleşiyo bazense çok yumuşak oluyor,genelde ilk çalıştığında sert oluyor.
    bide lambaları açınca teypin aydınlatması azda olsa kararıyor,akü zayıfladı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Benim direksiyonum hic sertlesmiyor :)

Bi üroloji servisine, pardon yetkili servise başvur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

bizim albeadada bazen sertleşiyo bazense çok yumuşak oluyor,genelde ilk çalıştığında sert oluyor.
    bide lambaları açınca teypin aydınlatması azda olsa kararıyor,akü zayıfladı galiba

Onun sebebi aracın siz farları açınca havanın karardığını düşündüğünden iç ambiyans'ın ışığını kısarak gözünüzü almasını engellemektir... :) Daha iyi araçlarda direk ayarı bulunur :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.