|
dün motor yağı değiştirmek için yan sanayi servise gitmiştim.. o esnada ustaya; direksiyondan ses geldiğini, direksiyon hidroliğinin eksildiğini farkettiğimi ve eksik olan kısmı tamamladığımı sesin de kesildiğini söyledim.. usta da bu direksiyon hidroliğinin kolay kolay eksilmeyeceğini söyledi.. motor yağı değişimi için hazır arabayı kaldırmışken direksiyon kutusundaki körüklere ışık tutarak baktık, bir tanesi hafif ıslak durumdaydı.. muhtemelen darbe almıştır dedi.. bunun tamiri 2 gün sürer en az 2 bin lira da masrafı olur dedi.. motor yağı değiştikten sonra oradan ayrıldım.. direksiyon kutusundaki körüklerden bi tanesinin tamiri gerçekten 2 günlük iş mi yahu.. arabayı sanayide bırakasım hiç gelmiyor.. başka bir ustaya daha sorsam mı acaba? edüt: başlıkta "körük tamiri" yazmıştım ama biraz araştırdıktan sonra olayı anladım.. hidrolik yağı kaçıran direksiyon kutusunun kendisiymiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 19 Eylül 2022; 5:28:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt