Şimdi Ara

Direksiyon kılıfı kullanmak apaçi işimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 38 CM BİRİNCİ SINIF GEÇMELİ LÜKS DİREKSİYON KILIFI KOKUSUZ LÜX 11 37,90 TL yerine 25,90 TL
    urun.n11.com
    38 Cm Birinci Sınıf Geçmeli Lüks Direksiyon Kılıfı Kokusuz Lüx 11 - n11.com
    https://urun.n11.com/direksiyon-aksesuarlari/38-cm-birinci-sinif-gecmeli-luks-direksiyon-kilifi-kokusuz-lux-11-P322053298

Arkadaşlar 500l aracıma bunu almayı düşünüyorum, ama direksiyon kılıfı apaçi işimi sizce?

2002 doblo aracıma almıştım aynı marka direksiyon kılıfından typer direksiyon kılıfı.

Edit: arkadaşlar kılıfı aldım taktım yarın sabah resim çeker atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 29 Haziran 2019; 23:52:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yanlış görmüyorsun; bilmeden yorum yapıyorsun.

Bunu sadece ben değil herkes görüyor.

Forumdaki konulara cevap yazmaya çabalamak yerine daha iyi öğrenip ve bilgilenip ondan sonra işin yorum tarafına girmen senin için ve başkaları için çok daha faydalı olacaktır.

Yanlış ve bilmeden yazdığın yorumların çok. Hadi bizler doğrusunu biliyoruz ve dikkate almıyoruz ama bilmeyen için gerçekten zararlı bir yoruma dönüşebilir ve dönüşüyor.

Önce forumu ve başka yerleri okuyup çoğu şeyi öğren, sonra yorum yazmaya başla.

Bu bir tavsiyesidir.
  • Nasil kullaniyorlar o direksiyon hissi hic kalmiyor gibi geliyor bana

• TYPE R yazısı +10 beygir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence değil Allah aşkına kimse bu direksiyona apaçi işi diyebilir mi ??
    Direksiyon kılıfı kullanmak apaçi işimi?
    Bence direksiyon kılıfları çoğu araca gayet yakışıyor . Araç segment atlıyor adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Haziran 2019; 18:35:19 >
  • Bazı direksiyonlar soyuluyor ellerin kapkara oluyor örcbur kullanıyorsun
    Müzikle sonses girmek, egzosu bağırtmak, makas atmak, yanlamak apacilik hayvanlık ve daha birsürü ......lık
    Ama direksiyon kılıfı kullanmak hayvani his barındırmayan gayet masum bir olay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apaçi işi değil de amele işi bence.çok amelyus gonzales gösreriyor aracı.
  • Kullandığın araba eskimiştir direksiyonda soyulmalar deformeler başladıysa kılıf takılır tabikide.
    Onun haricinde gereksiz bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 21 Haziran 2019; 21:0:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bence değil Allah aşkına kimse bu direksiyona apaçi işi diyebilir mi ??

Bence direksiyon kılıfları çoğu araca gayet yakışıyor . Araç segment atlıyor adeta.
    Moueson dikişli değil geçmeli diyorum

• Kılıf takıldığı zaman alınan zevk azalır.
    Et ete değecek ağa!

• Yeni araçların direksiyonu düz deri ile kaplı inanılmaz şekilde kötü. Direksiyon sürekli elinden kayıyor.
    Desenle ve delikli deri olanlarda hakimiyyet daha iyi. Benim direksiyonum böyle olsa bende üzerini kaplatırdım

• quote:

Yalnız bu kılıf değil kaplama. Kılıf geçmeli olanlardan işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Yeni araçların direksiyonu düz deri ile kaplı inanılmaz şekilde kötü. Direksiyon sürekli elinden kayıyor.
    Desenle ve delikli deri olanlarda hakimiyyet daha iyi. Benim direksiyonum böyle olsa bende üzerini kaplatırdım
    Hocam dediğin türde deri direksiyonlar ya spor araçlarda subaru vs yada m AMG s modellerde mevcut oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hocam dediğin türde deri direksiyonlar ya spor araçlarda subaru vs yada m AMG s modellerde mevcut oluyor

Alıntıları Göster
    Bendeki accent te ki direksiyonun derisi düz değil. Deri ceketlerdeki gibi bir deri var. Elimden kaymıyor
    Renolar da dümdüz mesela piano black gibi bişey var.

• bilmem kaç bin liralık araca metresi 1,5 dolar olan çin malı deri kılıfları takarsanız ne işi olur bilmem ama kötü bir tercih olacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

ayrıca yine bu uyduruk, aslında naylon olan bu sözde derilerin dikişle direksiyona kaplanması da sonucu değiştirmiyor. ticari araç kullanmıyorsanız aracınıza kaliteli deri kullanmanız doğru bir tercih olur kanımca.
  • Zamanında aliexpresten almıştım 10-15 tl civarına dikmeli uzun zamandır kullanıyorum memnunum böyle geçirmeli alacağınıza dikmeli şekilde alın çok daha iyi bence.
  • Ankarada sportif görünümlü ince rahatsıs etmeyen hangi marka kılıf veya yer tavsiye edebilirsiniz?

• Şimdiki orta segment araçlarda kullanılan derilerin gerçek deri olduğu bile şüpheli...Köpek derisi dahi olabilir...Malum Çinliler köpek eti de yiyorlar...
  • quote:

Keşke! Kılıf ile deri kaplamayı ayırabilseydin?

Senin yorum yazmaktan ziyade öncelikle bol bol okuman ve tecrübe edinmen gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Keşke! Kılıf ile deri kaplamayı ayırabilseydin?

Senin yorum yazmaktan ziyade öncelikle bol bol okuman ve tecrübe edinmen gerek.

Alıntıları Göster
    Bay panther her insan yanlış görebilir , hata yapabilir. Resimde kılıf gibi duruyordu sonra bende farkettim kaplama olduğunu . Ama sizin bu aşağılayıcı tavrınız hiç hoşuma gitmiyor o yüzden yorumunuzu şikayet ettim . Sizde bundan sonra artık tanımadığınız insanlarla daha çok saygı çerçevesi içinde konuşmaya dikkat edersiniz umarım.

• quote:

Bay panther her insan yanlış görebilir , hata yapabilir. Resimde kılıf gibi duruyordu sonra bende farkettim kaplama olduğunu . Ama sizin bu aşağılayıcı tavrınız hiç hoşuma gitmiyor o yüzden yorumunuzu şikayet ettim . Sizde bundan sonra artık tanımadığınız insanlarla daha çok saygı çerçevesi içinde konuşmaya dikkat edersiniz umarım.

Alıntıları Göster
    Sen yanlış görmüyorsun; bilmeden yorum yapıyorsun.

Bunu sadece ben değil herkes görüyor.

Forumdaki konulara cevap yazmaya çabalamak yerine daha iyi öğrenip ve bilgilenip ondan sonra işin yorum tarafına girmen senin için ve başkaları için çok daha faydalı olacaktır.

Yanlış ve bilmeden yazdığın yorumların çok. Hadi bizler doğrusunu biliyoruz ve dikkate almıyoruz ama bilmeyen için gerçekten zararlı bir yoruma dönüşebilir ve dönüşüyor.

Önce forumu ve başka yerleri okuyup çoğu şeyi öğren, sonra yorum yazmaya başla.

Bu bir tavsiyesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 22 Haziran 2019; 19:17:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.